Perfekt onsdag

onsdagLite sent, men jag hade så fruktansvärt mycket att göra igår.

Onsdagen var helt underbar. Efter jobbet mötte jag upp med Magda (bild) och vi drog iväg till TV3. Magda ska vara med i panelen för ett program, de ville ha mer folk men jag kände inte att det var min grej.

Där springer jag på Robert Grave som jag fotat tidigare på Nacht (den bilden kom dock inte med) och som gav mig ett medlemskort till Grodans Cocktail Club. Pratar en stund, noterar att folk ser otroligt mycket fräschare ut när de är nyktra och pigga, dvs. alla förutom jag som når min absoluta skönhetskulm när jag är skitpackad (of course!)

Sedan drar vi hem till mig, käkar lite, dricker Masi Pasjo Double som är ett fantastiskt prisvärt rött vin. Det kostar väl 98 kronor, har jag för mig, och smakar som en flaska för 250 - 300 kronor, helt fantastiskt, stor rekommendation.

Sedan drar vi iväg till Birgerjarlsgatan 18s julfest. Trevligt folk, bra stämning som alltid och sedan drar jag och lite annat folk iväg till Teatron.

Full som ett ägg borde jag ha varit, det var jag dock inte eftersom att något är fel med mig och min alkoholtolerans skiftar lika mycket som vattennivåerna i min blåsa. Jag hade vid det laget druckit ungefär 5 glas vin och två öl, inne på Teatron blev det ytterligare två öl. Sprang in i Ron, Arvid och deras söta tjejkompisar, dansar som bara fan. Är på glatt humör. Ron och Arvid berättar att de läste blogginlägget om mitt ex och det senaste snedsteget och att de tyckt att det var så otroligt lustigt, och obehagligt, att båda två är deras vänner (inavel!)

Jag försökte övertala Kornél att han visst spelade power noise som intro till några av låtarna på Nacht, det tyckte inte han att han gjort. Fan också. Det var tydligen en mystisk DJ-teknik som även det vid längre perioder än några sekunder spränger högtalarsystem.

Sedan drar jag, Ron och Arvid till McDonalds. Jag är dum i huvudet och beställer en vanlig hamburgare (Jag är fylld av äckliga utslag nu). Blir skamlöst raggad på av hälften av kön inne på McDonalds efter att jag hävdat att min fejkpäls är gjord av äkta jagade plastminkar som fångats i fria skogar och som, så länge återvinningen inte innefattar bränning, är fullkomligt miljövänliga och Svanenmärkta. De här var antiplast.

Hemma hos mig så ska vi som vanligt klättra ut på taket för att röka, för det är mysigt och man slipper störa grannarna när de sover. Men RON får en sinnesflipp och HOPPAR ut genom fönstret med huvudet före så att hans ben dinglar in i rummet! Taket sluttar, man kan sitta på det, men ninjafasoner är påtagligt livsfarliga då jag bor ca 6-7 våningar upp beroende på hur mycket Götgatsbacken kan tänkas slutta precis utanför. Vi trodde att han skulle dö, vi skällde ut honom litegranna, speciellt då han nyligen hävdat att han var extremt höjdrädd, sedan trängs vi alla fem ute på mitt tak och sjunger högljutt och glatt. Nu är det jul igen.

Sedan försöker vi sova alla fem i vår säng, men det fungerade inte lika bra som när jag, Sophie, Tommy och två andra gjorde det, för den här gången var vi dessvärre inte sjukt fulla. Jag abdikerar fräckt till soffan istället, alla tror att jag är sur, jag somnar och sover gott.

Perfekt onsdag.

Jag hade på mig:

Polo: Hm, Brunogallerian.
Bolerokavaj: Lindex, förra vintern.
Pärlshalsband: Något märke på Åhléns som inte kostar en miljard.
Midjehög svart kortkjol: Second hand, Myrorna.
Stuprörsjeans: Gul och Blå.
Pumps: Friis & co.

Kommentarer
Postat av: Sara F.

Ron verkar sinneasjuk! :D

2006-12-22 @ 17:39:35
Postat av: emilie

Ace var bra och det var trevligt att se dig. Ron är galen ibland, men det får man leva med. Jag gillade din outfit.

Postat av: Rikard

snyggingar!

2006-12-22 @ 19:02:25
Postat av: fannen

hur många timmar har du nu varit uppe i?

2006-12-22 @ 19:20:22
URL: http://fannen.blogg.se
Postat av: Nathalie

Du ser supersnygg ut Hanna! Väldigt fin outfit!

2006-12-24 @ 09:51:36
URL: http://nenneblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback