Skärpning

Från första stund jag började jobba för http://www.stureplan.se/, som fotgraf på Teatron, så har de hatiska kommentarerna stömmat in både på mail och i kommentarer på bloggen. Helt sjuka saker har kommit in, allt från att jag ska var en "snobbig fitta" till "en egocentrisk liten skitunge som tror att jag är något". De värsta kommentarerna har blivit raderade. Förutom det har bekantskaper kontaktat mig, bekantskaper från förr, och berättat för mig vilken dålig människa jag blivit som jobbar för Stureplan.

När sedan emma, och mono, kommer med kommentarer om att jag ska ha blivit en trist namedroppar. Då är måttet rågat.

Sedan jag började jobba där har jag nämnt ett namn extra som varit associerat med Stureplan, och det har varit Calle Schulmans. Det nämnde jag i relation till en rolig grej vi ska göra. Alla andra som nämnts har nämnts tidigare. Kanske inte lika ofta, men medarbetarna har ändrats, och då även namnen. Såklart.

Jag har inte, i någon annan blogg, sett så mycket hat strömma in pga. byte av jobb. Jag läser många bloggar där både studieinriktning och arbete ändrats, och då har även ämnet ändrats, eftersom att folk skriver om deras liv.

Varför är det så här?
Jo, det är ganska enkelt att se. Det är av samma anledning som hat strömmar på alla bloggar på http://www.stureplan.se/, folk vill helt enkelt tycka illa om det. Folk vill tycka illa om Stureplan och dra alla över en kamm.

Jag kan inte påstå att jag är helt olik, första gången jag gick in på Alex Schulmans dagbok så förberedde jag mig på att hata det jag skulle läsa, det kunde jag dock inte, eftersom att jag satt och tokflabbade hela tiden och snart ändrade min fördomsfulla syn på det hela.

När dock andra visar upp en fullständig oförståelse för att även mitt ämne, precis som alla andras, ändras när jag byter jobb. Ja, då blir jag en smula irriterad, för det är rent av idiotiskt, och idiotiska kommentarer blir inte bemötta på ett gulligt vis.

Inte längre. Det är precis som att jag blev trött på alla anorexiakommentarer, rena och skära förutfattade åsikter. Och jävligt förolämpande. Jävligt förolämpande, jävligt obetänksamt och jävligt otrevligt.


Skärpning, förihelvete. Ni som gör det här, tänk efter innan. Använd era huvuden, släng inte bort er tankeförmåga på skit, för era tankar, era huvuden, är så mycket mer värt.




Kommentarer
Postat av: Annika

Precis så är det. Jag vet.
Folk förstår väldigt sällan någonting överhuvudtaget.
Du är fantastisk.

Postat av: Anonym

Menade du att det är här jag ska hålla till? Det har jag svårt att tro.

Pixer

2007-01-28 @ 10:43:24
Postat av: mallan

Att du stod på dig är fantastiskt.
Jag är inte stockholmare, utan en byhålabo som nte vet mycket om stureplan som kanske gör mig till mindre elak.
tycker om din blogg, din klädstil, det är det som jag gillar dig, bryr mig inte om vad du gör egentligen:)

2007-01-28 @ 11:57:55
URL: http://mallansson.blogg.se
Postat av: Elisabeth

Håller med Mallan! Du är grym! :-D

2007-01-28 @ 12:14:59
Postat av: Chardonnay

Hej!
Jag kan inte direkt påstå att jag hängt särskilt mycket på Stureplan i mina dar, trots att jag är en inbiten Stockholmare. Tyvärr har mina fördomar gällande Stureplan bekräftats varje gång jag vågat mig dit. No place for anarchy, liksom. Jag kan inte heller påstå att jag läser modebloggar med stort intresse. Men! Du är sjukt rolig. Jag gillar din blogg som fasen. Skit i dummingarna som är elaka. De är bara avundsjuka.

Nu är jag nyfiken på den roliga kuppen som du och Calle hade planerat.

Kram!

2007-01-28 @ 12:16:25
URL: http://anekdoter.blogg.se
Postat av: Andreas

Chardonnay berätta, hur lyder dina besannade fördommar mot stureplan?

2007-01-28 @ 12:37:29
Postat av: art[e]fact

Jag hejar på dig! Snygg blogg! Kommer tillbaka ;)

2007-01-28 @ 12:50:33
URL: http://artefact.blogg.se
Postat av: Chardonnay

Jo, du. Det handlar naturligtvis om fördomar från båda parter. Brats gillar inte mig, jag gillar inte dom. Här skulle jag kunna ha en ruggigt lång utläggning om klassförakt och politik, men det orkar jag inte med. Min kommentar var mest för att peppa Hanna, inte för att komma med anekdoter om klassafaris eller annat trams.

2007-01-28 @ 12:57:14
Postat av: CC

Människor är bara avundsjuka för att din karriär går så bra.

2007-01-28 @ 13:07:51
Postat av: Kerstin

Sånt här är så himla himla trist. Bajs och blä...

2007-01-28 @ 13:16:15
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: Fatima

Jag säger som Grynet "Ta ingen skit!"

2007-01-28 @ 13:23:46
URL: http://www.fatimaslillablogg.blogspot.com
Postat av: emma

oj, nu känns det som att du missförstod mig ju, tänkte ändå på hur jag formulerade mig, därav det där om att jag inte menade att låta sur & bitchig... och jag är inte alls avundsjuk, jag är glad att det går bra för dig, för jag tycker att du är en cool tjej som absolut förtjänar framgång. det jag är tveksam till är kanske definitionen av "framgång"... och obs, inte meningen att låta bitchig nu heller, det här är ju bara min åsikt liksom... att jag tycker det är roligare att läsa om dina illustrationer, grafiska formprojekt, dina galna kläder, dina vackra bilder... än om människor jag inte är särskilt intresserad av. grejen är ju snarare att jag tycker att du är för bra och tuff för det där sammanhanget, och att jag är rädd att det jag gillar med dig ska försvinna. hmm, det här blev kanske lite krångligt... men tro mig när jag säger att jag inte är ute efter att hugga dig i ryggen på nåt sätt. om det framstod så ber jag om ursäkt.

2007-01-28 @ 13:30:57
Postat av: Aurora

We love you Hanna! Inget har här inte! Det är bra att du rör om i Stureplansgrytan lite ;) Det roar mig något oerhört. Keep up the good work!!!

2007-01-28 @ 13:43:05
URL: http://mittlivsomstudent.blogspot.com/
Postat av: aenigma

Alla har ju redan skrivit det som borde sägas nu innan mig men jag kan väl i alla fall säga att det enda du förtjänar är cred. För du gör någonting med din blogg, och liv, som de flesta skulle vilja. Så det handlar väl som vanligt om vanlig svensk avundsjuka. Löjligt och patetiskt alltså. Namedroppa skallen av de som inte orkar med att läsa när någon är framgångsrik men som samtidigt bemödar sig att läsa allt för att kunna ösa skit...

2007-01-28 @ 14:12:49
URL: http://aenigma.blogg.se
Postat av: EBBA&MICAELA

PIPPI LÅNGSTRUMP ÄR SOCIAL MISSANPASSAD, spana in bloggen.

2007-01-28 @ 14:22:02
URL: http://snelisarna.blogg.se
Postat av: clara

åh, hanna. de är så skitnödigt alltihopa. Urs. Att folk inte har annat att göra än att sitta och vara avundsjuka och missunsamma, nej huvva. Bravo för dig Hanna, du är cool, bry dig inte ett skit om vad patetiska nollor skriver!!!

(oftast är de ändå skitfega och anonyma och vågar inte stå för vad de tycker)

puss raring!

2007-01-28 @ 14:32:02
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Victoronia

Att det ens ska vara nödvändigt att försvara sitt liv?! Don't get it. Det är rätt old att folk hakar upp sig på andra människors livssituation.

2007-01-28 @ 14:34:36
URL: http://victoronia.blogg.se
Postat av: Fröken T

Ah, människor är ju bara avundsjuka och korkade- fortsätt gör det du gör, du verkar ju ha en bra karriär på gång. Lycka till!

2007-01-28 @ 15:13:08
URL: http://terriern.blogg.se
Postat av: Sofia

Efter att ha "råkat" sladdra in på din blogg i samma veva som ätströningsdebatten / föreläsningarna har jag fastnat här och är MYCKET imponerad av ditt sätt att engagera och skriva. Tycker du är modig, rent ut sagt, utan att låta pretantiös eller snusförnuftig. Modig som i våga stå för det du tror på, våga vara extremt utlämnande, våga visa dina svagheter och mod att visa dina starka sidor - visa att du är BRA! Att vara "modig" kan misstolkas och missuppfattas men i min mening är det något få verkligen ÄR och borde värderas därefter. Att vara sig själv och hela tiden utmana det är modigt. Att stå upp för sig själv och de man tycker om är oxå modigt. Jag tycker du är modig Hanna och önskar dig all lycka i framtiden. Dessutom är du sjukt rolig och underhållande!! Jag blev väldigt engagerad i "ätstörningsdebatten" och står för mina kommentarer fortfarande, men hoppas du inte anser att de var förutfattade åsikter, förolämpande eller otrevliga. Det var inte min mening. Min mening var den som stod.
Fortsätt tyck, skriv, engagera, beblande, rör om!! Du behövs och är toppen!

2007-01-28 @ 15:34:33
Postat av: Malena

Stå på dig!
Nu har jag börjat med min Söndagshälsoutmaning igen som många efterfrågat. Du är nu utmanad! Läs om inlägget på min blogg. Mvh Malena

2007-01-28 @ 15:37:49
URL: http://malenasplace.blogg.se
Postat av: Jag

Dumma kommentarer, men det är synd att du jobbar för stureplan, du verkar mkt begåvad.

2007-01-28 @ 15:47:27
URL: http://vackrajag.blogg.se
Postat av: shopoholychic

Det är väl den svenska avundsjukan som ger sig till känna kan jag tro. Jag hejar iaf. på dig!

2007-01-28 @ 15:54:39
URL: http://shopoholychic.webblogg.se
Postat av: Sandra

Helt idootiskt att racka ner på folk på det viset! Och att du jobbar för Stureplan, liksom. Ok, jag bor miljoner ljusår ifrån vår kära huvudstad och har väl egentligen ingen aning om vad som är grejjen. Men det är helt puckat att skriva sådana usla saker till dig för att du bytt jobb. För att du jobbar. För att du faktiskt har en karriär någonstans. Det är ditt liv, dina val, och så länge man inte skadar andra genom sina diton, ja, då tycker jag att man ska hålla sin lilla näsa utanför.

2007-01-28 @ 17:07:47
URL: http://soleii.webblogg.se
Postat av: Emily

Haha. Dom är ju fett avundsjuka på dig!

2007-01-28 @ 17:15:55
URL: http://somenewromantic.wordpress.com
Postat av: Tiina

Hejsan, jag kan väl börja med att säga att jag faktiskt inte är ett större "fan" av din blogg. Konstigt nog, kanske för mycket läsning? Jag vill ju ha lite som man bara kan sludra igenom. Men det var inte det jag skulle skirva (och du jag skriver inte detta för att jag inte tycker om dig som människa, hallå jag känner ju inte ens dig och kan då inte uttala mig om något sådant). Men som de flesta skriver så är allt bara avundsjuka, för att du har gjort det som de vill göra och har lyckats. Keep up the good work!

2007-01-28 @ 17:20:16
URL: http://tiinapaananen.blogg.se/
Postat av: jenny

hej hanna. jag gillar dig och har alltid gjort och aldrig skrivit något elakt. däremot reagerade jag faktiskt negativt över alex namn i din blogg, jag läste för ett tag sedan ett inlägg på hans blogg om hur obehagligt det är med ammande mammor i offentliga miljöer, jag upplevde inlägget som föraktfullt mot kvinnor och ffa barn och känner därför en motvilja inför denna man. jag har sett dig som en solidarisk, empatisk person som värnar om utsatta och då kändes det konstigt att NI var vänner eller ngt... därför har jag oxå varit lite neg.
Yours sincerly
Jen

2007-01-28 @ 17:20:25
Postat av: Linda E

Förstår mig inte på människor som trackar ner på andra, speciellt inte eftersom det bara är genomskinligt och man förstår att det handlar om någon slags avundsjuka. Det är skillnad om man kommer med konstruktiv kritik eller inte håller med om något. Jag gillar din blogg som fan men det är inte alltid jag håller med om vad du skriver, men det är ju också en annan sak.

2007-01-28 @ 17:57:59
URL: http://mirandaail.webblogg.se
Postat av: mikael

Jag tycker Calle är en idiot, han är säkert snäll med en sorts grupp men annars är han en pantad apa som har för höga tankar om sig, så tycker jag. Vi tycker olika, det gör folk ibland.

2007-01-28 @ 20:12:27
Postat av: Minna

Belv förbannad när jag läste ditt inlägg. Bara för du har bytt jobb så har du inte bytt personlighet. eller vad vet jag om det, men tror inte att du har det iaf. Usch nej sånna människor som trackar ner på andra tål man inte, det är ett bevis på att dem är avundsjuka eller bara har fördomar mot dem som jobbar/bor/är på stureplan

2007-01-28 @ 20:12:27
URL: http://miinnaa.blogg.se
Postat av: Mark

Kan du tipsa mig om fotograf jobb? :)

2007-01-28 @ 20:23:09
URL: http://nucci.blogg.se/
Postat av: Kaprifol

Förstår att du blir arg. Stå på dig och försök att bortse från all avundsjuka där ute. Du verkar vara en cool tjej med ett coolt jobb. Kämpa på och lycka till!

2007-01-28 @ 20:49:18
URL: http://kaprifol.blogg.se
Postat av: Patsy

Jag älskar din blogg, jag gillar den så pass mycket att om jag var en galen beundrare så skulle jag döda den, bara så jag skulle kunna säga att det var jag som gjorde det.
Om man nu skulle kunna mörda en blogg.
/Patsy

2007-01-28 @ 20:57:06
URL: http://absolutelyfabulous.blogg.se
Postat av: marina

Hi. Are you interesting in a link exchange with my blog ?
Marina
http://www.marinamode.com/blog/

2007-01-28 @ 21:28:58
URL: http://www.marinamode.com/blog/
Postat av: christine

så typiskt svenska, avundsjuka, dumma människor. Bra skrivet, hejja dig!

2007-01-28 @ 22:03:23
URL: http://chriis.blogg.se
Postat av: Mia

Hanna: ett litet nödrop igen...om du har lust får du gärna göra ett inlägg/alt. länka mitt sista inlägg på Monokel. Artikeln hittar du här:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=611386
Tack på förhand sötnosen! Tjipp

2007-01-28 @ 22:45:22
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Lottchen

Jag baxnar! Att bli otrevlig är sällan eller aldrig nödvändigt. Att ta till den metoden för att någon, du, bytt jobb, är ju obegripligt. Jag vet att det är lättare sagt än gjort, men försök låta det stå för dem, inte för vad du är eller är värd.

2007-01-28 @ 23:17:08
URL: http://blogg.aftonbladet.se/2148/
Postat av: steveofil

fast du har ju bytt jobb för pengarna..och du är lite utav en egocentrisk,självupptagen fitta..som dessutom har lidit svårt av annorexi..lägg därtill en stor portion av narcissim..så känns inläggen befogade.

ha det gött!

2007-01-28 @ 23:55:46
Postat av: Mia

Hanna: tack lilla fiasnuttan! Och försök att inte bry dig om ang. ovan - även om det suger.

2007-01-29 @ 00:08:28
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

1. steveofil: Hahahaha. Hahaha. Hahaha! Du tror inte att jag, som satt i ansvarsposition för slutpropduktionen av ett antal magasin och hälften av Nordtest utgivna böcker per år (inklusive pocket och Prisma) tjänade mer än vad man gör som fotograf?

Ditt hat beror uppenbarligen enbart på det faktum att jag har en blogg där jag skriver om mitt liv och lägger upp bilder på mig själv. Tragiskt hörrudu. Vi har alla ett hävdelsebehov - Jag uttrycker mitt på ett positivt vis som ger folk något positivt, och även mig. Du uttrycker det på ett destruktivt vis, vilket kommer leda till att du aldrig kommer komma någon vart i ditt liv, och att du vill passa på att dra ner så många andra som möjligt. Klassisk definition av en egocentrisk bitter individ.

Och snälla, kolla upp vad narcissism och egocentrisk betyder innan du slänger dig med ord du uppenbarligen, med tanke på hur du använt dem, inte förstår.

2007-01-29 @ 00:32:00
Postat av: Dexter

Jag gillar Stureplan. Finns mycket människor där.

2007-01-29 @ 01:11:25
URL: http://dextermorgan.blogg.se
Postat av: Camilla

Trist...

2007-01-29 @ 01:45:20
URL: http://www.stilic.blogg.se
Postat av: steveofil

Det har alltid förundrat mig att fast alla människor
älskar sig själva mer än andra så sätter folk
mindre värde på sitt eget omdöme än andras

-Marcus Aurelius

2007-01-29 @ 04:02:34
Postat av: Lolita Loco

Jag skulle inte skiva något, 42 kommentarer räcker gott och väl. Och dessutom kommer mitt inlägg bara att leda till ännu mer tjafs. Så förlåt mig Hanna och jag förstår om du raderar detta för att slippa en lång, irriterande och syftelös meningsutväxling.

Steveofil: Du har lyckats, du har provocerat någon. För det är väl det som är ditt främsta syfte? Jag kan inte se någon annan anledning till att kalla någon för "egocentrisk,självupptagen fitta" grundat på att hon har en framgångsrik blogg, träffar lite kändisar och har bytt jobb. Det krävs väl ändå något mer avvikande beteende än så för att göra sig förtjänt av sådana tillmälen?

Och vad det gäller att citera romerska kejsare - återigen frågar jag vad syftet är? Jag antar att du vill påskina en intellektualism och viss dignitet med att göra det, men det blir bara pinsamt, patetiskt och skrattretande eftersom citatet inte på något sätt speglar "diskussionen".

(Ursäkta Hanna, men jag kunde bara inte hålla käft.)

Postat av: PrettyInPink

många människor är avundsjuka...tyvärr. du är grym!! kör så det ryker!!

2007-01-29 @ 07:24:56
URL: http://www.prettyinpink.blogg.se
Postat av: Ivana

Bra sagt Hanna! Jag fattar fan inte hur folk tänker & kan bete sig som de gör. Dessutom håller jag med PrettyInPink. Det är avundsjuka det handlar om & inget annat.

2007-01-29 @ 10:54:49
URL: http://pimpgizmo.blogspot.com
Postat av: allie

orka gå runt o hata... har inte folk bättre(roligare) saker för sig..?

2007-01-29 @ 10:56:40
URL: http://allie0.blogg.se
Postat av: Anonym

kära galna lilla flicka, citatet var spetsat med en skvätt sarkasm.ge hela sammanhanget och citatet lite mer tid så kanske hissen når hela vägen upp nästa gång.

kram tillsvidare

2007-01-29 @ 17:54:58
Postat av: steveofil

kära galna lilla flicka, citatet var spetsat med en skvätt sarkasm.ge hela sammanhanget och citatet lite mer tid så kanske hissen når hela vägen upp nästa gång.

kram tillsvidare

2007-01-29 @ 17:55:23
Postat av: Hanna Fridén

steveofil: Nejdu, mig får du hoppa på, men inte mina läsare. Skaffa dig en hobby istället för att drälla runt här och hata, det kan inte vara konstruktivt för ditt sinne att utöva denna besatthet.

Ps. Man framstår som ganska löjlig när man skriver ett citat fel, jag föreslår "copy and paste" för dig i framtiden.

2007-01-29 @ 18:32:16
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Andreas

Altså, jag förstår inte varför så många av dom tidigare kommentarerna går ut på att:
Säger man något negativt om någon och dess yrke är man avundsjuk på personen i fråga.
Men ni kan ha rätt, alla filmkritiker kanske är misslyckade skådisar som bara är bittra.
Men i det här fallet, är det så mycket vara avundsjuk på, en vimmelfotograf?

2007-01-30 @ 17:11:20
Postat av: Hanna Fridén

Andreas: Nja, det är väl inte just mitt yrke de syftar på, snarare uppmärksamhet i kombination med bloggen och så vidare.

Jag menar, ingen kommer till min blogg och muckar av någon annan anledning än att de tycker att det är sjukt att ha en blogg där man skriver om sig själv och lägger upp bilder på sig själv, och när man dessutom får uppmärksamhet för det så tycker de att det är ovärt och blir bittra. Jag har inte fått taskiga kommentarer som gått ut på något annat än just detta.

Men du är kanske en ny besökare och drar slutsatser från, i princip, ingenting? ;)

2007-01-30 @ 19:46:41
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Stefan

Att hysa ett klassförakt (eller, i mitt fall, brinnande hat) mot Stureplan och allt va det står för är bara hälsosamt. Att alltid behöva hävda det, som jag, tänker jag också påstå är hälsosamt.
Att dissa Hanna är däremot aldrig att rekommendera. Hanna är smartare, skriver bättre och slår hårdare än du!

Personligen är jag rätt så modeointresserad (fast Hanna har tuffa kläder!), men jag diggar alltid välskrivna feministiska bloggar, som Hannas. Ju fler perspektiv desto bättre. Och jag diggar Hanna. Heja Hanna!

Steveofil: Att skriva "ha det gött!" gör bara nekrofiler från Bohuslänska raggarnästen, tyvärr :(

2007-01-31 @ 03:43:23
URL: http://www.bastakonet.se
Postat av: Pavel Maira

Grejen är att folk är avundsjuka, folk vill hänga på Stureplan, folk vill namedroppa och därför skriver dom så hatiska kommentarer till dig.
För oss som jobbar på t ex STUREPLAN.se är det inte något mer än ett jobb, vi är där, gör det vi ska göra och sen drar vi hem till vårt enkla vardagsliv.

Jag kan helt ärligt säga att jag är en enkel kille på 25 år som har foto som sin inkomstkälla, fota åt STUREPLAN.se och jobbet som fotoansvarig är som vilket jobb somhelst, bara att det råkar vara på STUREPLAN.se.
Jag letar febrilt efter en bostadsrätt i norra förorterna (där jag bor) och pendlar flera dagar i veckan till min flickvän i Uppsala som bor i studentkorridor.
Jag har 2 kameror, ett gäng objektiv, en studioblixt och en massa idéer. Jag har även en bil, en Audi, och det retar upp en del människor - för om man är en enkel ung man så ska man ha en nedsänkt Volvo 740.

Jag gillar att klä mig slappt (street) och jag gillar att klä mig elegant (slips, skjorta hela det köret)

Jag gillar även att hänga med mina polare på nån sunkig bar och snacka skit, hänga hemma hos någon och spela TV-spel och resa till bl a Spanien där jag bor enkelt och hänger för det mesta på stranden.

Jag gillar även att hänga på Söder, speciellt Café String framför Le Café eller Mocco.

Men det spelar ingen roll för alla sm skriver och snackar skit om en bara för att man jobbar på STUREPLAN.
Häromdagarna läste jag ett sjukt inlägg i en anonym blogg där det påstods att jag hade en liten snopp och tyckte om att höra att jag var dålig i sängen...hela skiten är verkligen helt tagen ur luften och jag undrar vem har den sjukaste fantasin att komma på något sånt och att faktiskt SKRIVA om det.

Folk snackar skit för att dom är avundsjuka, dom bryr sig inte om hur du är som person och vad du gillar att göra på fritiden. Är du en i gänget på STUREPLAN.se så är du en dryg brat, du är helt enkelt genomond.

Som tur är så har jag en hjärna, jag vet exakt vem jag är och hur mycket jag är värd...JÄVLIGT MYCKET!

Kort och gott, nu blev det ett långt jävla inlägg men bry dig inte om idioterna, dom är bara avundsjuka!

MVH Pavel

2007-02-04 @ 02:05:16
URL: http://blogg.pavelmaira.com
Postat av: Jennie

Angaende avundsjuka, att det ar "svenskt" och det har med fittor. Jag tycker ocksa att din blogg ar rolig Hanna. Har kikat in ett par ganger och last dina inlagg som jag i och for sig ibland kan tycka ar lite val magstarka men arliga och ibland intressanta. Ar faktiskt lite avundsjuk pa din blogg och din uppenbara begavning = ) Men det ar vall inget konstigt, avundsjuka ar anda ganska vanligt och jag tror att alla som kommenterat har upplever det sjalva lite da och da. Och det ar inte bara svenskar som ar avundsjuka, tro mig... Var har alla svenskar fatt det ifran egentligen? Att avundsjuka skulle vara typiskt for just var nation?

Nu till en annan sak. Att kalla manniskor for fittor ar bade respektlost och fornedrande. Ja, vad ska man saga... Det for mina tankar till en sjuk manniska som formodligen njuter av att trycka ned sin omgivning och sarskilt de av det kvinnliga konet. Och att sen forsoka fa det att verka mer "intellektuellt" genom att skriva ett patetiskt citat... ha ha ha .... ja det fick mig faktiskt att skratta... Gud, ja, sa lustigt, och anda inte. Steveofils kommentar tycker jag inte att du ska bli berord av det minsta Hanna, inte for att jag tror det, du verkar alldeles for skarpt for det!

2007-02-07 @ 04:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback