Dagens medias fest och den fulaste bild som någonsin tagits på mig

image891Kläder:
Klänningen kommer från Hard Beat, Stockholms mest smakfulla affär på Götgatan. Kostade 129. De fina silverballerinorna kommer från HM på Hamngatan och kostade 98 kronor, mycket bättre än Zaras silverballerinas för 499.

Historian!

Jag och
Damon Rasti med Tjuvlyssnat.se gick på Dagens Medias fest sponsrad av G-life.

I alla fall, vi har tre nämnvärda händelser.

#1
Damon pratar med en av cheferna på Expressen. Han ger en Tjuvlyssnat-bok till henne. Hon ber honom signera den, det gör Damon. När han ska lämna över den utbrister jag skojsamt: "Vill du inte att jag ska signera den också?!" hon tittar på mig, är förvirrad och svarar: "Eh, ah, okej?" Jag skriver mitt namn och ritar en tjej som pussas. Känner mig härligt förnedrad och fnittrar inombords.

#2
Vi står och pratar med Jonas Chringström, annonsansvarig på Glife.se. Vi pratar om boken. Helt plötsligt säger han följande till Damon: "Ja, alltså, det enda jag tycker är att ni verkligen borde byta omslag tills nästa bok!" Jag börjar gapskratta, Damon berättar att det är jag som gjort omslaget och Jonas blir hemskt, hemskt generad. Det var tokigt roligt, jag höll på att skratta på mig!

#3
Jag och Damon ska gå. Jag har tre drinkbiljetter kvar. Det känns som slöseri. Jag ser Linda Rosing som sitter vid ett bord med Fadde Darwich. Målet blir självklart. Jag går fram och ger dem till henne, och hon blir jätteglad och ger mig en kram och en kyss på kinden.

Efter detta går vi till Riche.
Riche var mycket dåligt ikväll.
Det tog hundra åt för att maten skulle komma in, sedan när den väl kom fick vi ingen ursäkt av något slag. Illa. Förutom det så var min hängmörade entrecote både bränd på ytan, samt torr och papprig innuti. Trist, mycket trist. Sedan gick vi och tyckte myckt illa om Riche. Haha, Damon åt rå köttfärs!

Sedan åt jag mer mat när jag kom hem, då jag inte ens blivit mätt på min brända bit med papper.

Det var min kväll.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Min kväll:
1, såg en dålig serie på fyran
2, tog två alvedon och nässpray skulle gå till sängs
3, fick ångest över att jag inte skrivit klart en artikel
4, gick upp och slog på datorn
5, här sitter jag nu och halva är klar

Postat av: angie

hehe okey du ser inte ful ut i fejan, det e det viktigaste... men du ser lite ut som en dvärg...

hahaha o killen ser ju fan ut som en manlig version av cia jansson från elle...haha va fult

2007-03-14 @ 01:25:32
URL: http://aija.blogg.se
Postat av: sven littorin

1, svårt att se bra ut utan retush? 2, signeras inte böcker enbart av författaren? 3, kan han ha haft rätt angående bokomslaget?

2007-03-14 @ 02:45:07
Postat av: DiscoDan!

*Fanfar*
Kavalleriet är här!

Littorin:
0. Suck.
1. Tror knappast det var ansiktet som var problemet i bilden, men vad exakt tycker du borde retuscheras i bilden? Jag gillar dock att du omedvetet lyckas smyga in en komplimang i ditt inlägg. Du tycker alltså fröken Fridén ser bra ut på dom andra bilderna, men är övertygad om att detta är retuscheringens förtjänst?

2. Jag tror hon var lite spydisk/ironisk när hon sa så. Vilket jag själv tyckte var kul.

3. Omslaget var väl inte heller min favorit. Men det sticker ut i en bokhandel o se rätt dramatiskt ut, lockar folk o plocka upp boken o kolla baksidan. Men det är ju inte det som är poängen. Haha, fan snacka om att killen satte sig i en pinsam situation oavsett! Alla kan inte gilla allting man gör, o det är inget man borde eftertrakta.

Fröken Fridén:
Bilden var inte snygg. Du ser sur ut, o ser ut o vara på väg o tappa balansen. ;)
Försökte Jonas rädda situationen sen, förresten?

2007-03-14 @ 04:34:36
URL: http://lehnberg.net
Postat av: Matilda

Vad liten du ser ut på alla bilder helt plötsligt. Och såå liten är du inte ändå? Om jag inte minns fel är du runt 1,70. Omger du dig med mycket långa herrar eller?

2007-03-14 @ 09:46:31
URL: http://www.pusspjett.com
Postat av: Formgivaren

Omslaget till Tjuvlyssnat-boken ser väldigt amatörmässigt ut.

2007-03-14 @ 10:49:00
Postat av: Hanna Fridén

anige: Nej, Damon är världens finaste! Men det finns mer smickrande bilder på honom med.

sven littorin:
1. Jag retuscherar inte mig själv.
2. Skitsamma?
3. Det handlade nog snarare om att han inte riktigt var rätt målgrupp, vilket vi diskuterade. Det var en god diskussion och vi kom väldigt väl överrens om detta faktum. Detta hade även jag och Damon konstaterat innan publicering, så ja, för jonas målgrupp var det garanterat ett dåligt omslag!

Matilda: Japp, det stämmer! Alla mina manliga vänner är mycket långa, i princip. Kallisti är 195 exempelvis.

Formgivaren: Hejsan! Det gör det inte, däremot så är det kanske inte din smak. Du får jättegärna framföra lite konstruktiv kritik, typ säga vad du inte gillar och vad som skulle kunnas göra bättre. Men det är klart, du är ingen formgivare, så det kan du inte. Ack och ve.

2007-03-14 @ 11:08:08
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

DiscoDan: Haha, tack, nej jag gillar inte bilden. Jag är lika slät som vanligt, men vinkeln är helt miffad. Och Jonas räddade situationen mycket bra. Jag frågade vad han inte gillade och så, sedan fick han framföra sina synpukter och så diskuterade vi målgrupper.

Evis: Hahahaha, helt underbart! :D

2007-03-14 @ 11:10:44
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Zombielicious

Vad härligt ärliga folk är när de inte vet att personen som står bredvid är upphovsman :D Jag gillar omslaget, det är härliga färger i det, men tänk vad få som faktiskt vågar säga att de INTE gillar det bara för att de vet att du är du. Typ. :) Konstruktiv kritik kan vara väldigt svårt att få :P

2007-03-14 @ 11:55:22
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Formgivaren

För det första är de grafiska fokuspunkterna för lika i storlek och titeln sticker inte ut, vilket den borde eftersom igenkänningsfaktorn är varumärket Tjuvlyssnat. För det andra känns de klyschiga geometriska formerna som du lagt i bakgrunden som en nödlösning. Konstruktiv kritik kallas det och det skulle du behöva lite mer av.

2007-03-14 @ 13:50:15
Postat av: Äelx

Ett tydligt tecken på att man börjar synas, höras och av en större mängd människor uppskattas, är väl när en annan hop människor börjar skriva förbittrade anonyma kommentarer till en.

Den härliga svenska bittra avundsjukan över att någon annan vågar ge sig själv utrymme och ta för sig. Ett roligt experiment vore om du hade en duktig släkting som du ordnade jobb åt. Sådant gillar inte svensken. Att framhålla en duktig person man råkar dela arvsmassa med är den största synden. Då skulle det bli ett jävla liv :D

2007-03-14 @ 14:04:28
Postat av: Olivia

Jag tycker iofs att omslaget är grymt snyggt.

2007-03-14 @ 18:08:03
URL: http://olivia90.blogg.se
Postat av: frita

vart ska skorna med den där fula mannen?

2007-03-15 @ 18:28:45
Postat av: Damon

Haha, jag måste ju skratta åt alla "dumma" kommentarer. Jag har inte glasögonen för att folk ska tycka att de är snygga, as a matter of fact så tycker medelsvensson att de är fula. 95% av människor vars åsikt jag respekterar tycker att de snygga, och det nöjer jag mig med. Sen att någon Paris Hilton-fjortis tycker att de är fula, kan jag ju bara garva åt :)

2007-03-16 @ 15:35:13
URL: http://damonrasti.blogspot.com
Postat av: Juli

vad händer om jag påstår mig vilja äga en av dina illustrationer i, säg 50x70?

2007-03-18 @ 22:09:27
Postat av: Hanna Fridén

Juli: Jag pratar med min chef, han säger att grundkostnaden för att vi kör ut en affisch är 500. Mycket pengar, anser jag, speciellt om jag ska lägga på lite också! Eh, uh, eh, så jag vet inte exakt vad som händer, det beror väl lite på vilken bild osv. Det är iallafall sjukt, sjukt smickrande att du vill ha en! Jag blir jätteglad!

2007-03-19 @ 16:45:34
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback