Jag är ingen nakenfis.

16nov06Äsch, tro det eller ej, men jag har faktiskt haft på mig kläder de fyra senaste dagarna också.

Idag blev jag så otroligt sprudlande glad av det svinkalla, blöta, högljudda och mörka svenska vädret! Därför klädde jag mig så osvenskt som jag bara kunde tänka mig. Ingen grå tröjklänning, alltså.

Svart sammetsjacka, Napoleoninspirerad: HM, Ringen.
Skotsrutig topp: HM, Brunogallerian.
Sjukt stort linne med ränder och kedjor: Gina Tricot.
Jeans med ränder: JPG by Jean Paul Gaultier.
Tjock guldkedja: Top girl.Måndag - tisdag - onsdag.
Byt dina leggins mot byxor eller tajts, fungerar bra under korta klänningar. Byxorna ska gärna vara för långa eller för korta, visa strumporna - matcha inte strumpor och topp som jag, det ser skitlöjligt ut. Låt inte din plattångade page självtorka, då får du konstiga korkskruvor som på håll kan se ut som dreads. Det är helt stilmässigt fel att kombinera både skärp och byxor - men jag gillar det, so I don't give a damn. Men bara så du vet: Det är egentligen fel enligt klädetikens alla regler.

*Notera att jag skrev att det är fel att kombinera skärp och byxor (inte skärp och hängslen), månne det vara så att jag varit singel för länge?

Nu blir det strax vinprovning på jobbet. Chefen har smygit med det hela veckan. Mina tankar har lytt : "Buhuhu, hatar min chef mig? Han bjuder mig inte på vinprovningen!" Som tur var så var han bara disträ som vanligt, så nu blir det skitfina viner som han letade upp på exklusiva vingårdar i somras i Frankrike. Det är packet från Norstedts som kommer hit, så konversationerna kommer väl krätsa kring KRIG, PAPPERSKVALITÉ och möjligtvis MAT.

Nä, det kommer krätsa kring min chef. Han är en osedvanlig norrlänning som tar plats. Han överöster tom. mig så att jag, av alla hypersociala djur, blir tyst och lystnar. Skitirriterande! Me loves him.

(Kram ge mig påökt)

< start apology >

Ps. Jag är skitirriterad på mig själv för att jag inte blir klar med bilden till Käthe, det är något som blir fel hela tiden och jag försöker komma på vad, och nu är Hotmail lattjolajbans och vill inte fungera. Det känns speciellt viktigt när det är till en så underbar tjej och fellow bloggerska, så det känns viktigt att det är något som känns snyggt både för henne och för mig. Jag vill ha Jockes tänkarmössa nu, tack.

< end apology >

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Jag vill också dricka vin. Vågade inte lägga fram förslaget till min andra hälft, jag är ju sjuk... då kan man inte dricka vin. Snyft. Men imorgon, då ska jag allt dricka vin. Så de så!

Postat av: Anonym

"Det är helt stilmässigt fel att kombinera både skärp och byxor" du menade hängslen, misstänker jag!

2006-11-16 @ 18:45:06
Postat av: Hanna Fridén

Alexandra: Jag hoppas du kryar på dig!

Anonym: HAHAHAHA :D Oj, gud vilken bra felkskrivning. Nu älskar jag mig själv. Tack för att du påpekade det :D!

2006-11-16 @ 19:44:16
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Görel

arr, förlåt mig för min besserwissighet, men snälla ändra din stavning på "krätsa".
väldigt snygga bilder för övrigt.

2006-11-16 @ 20:21:37
Postat av: morry

folk som möter dig när du är klädd som om det vore VM i mönster spricker väl upp i enorma leenden som får solen att komma fram igen? Det skulle jag göra.

2006-11-16 @ 20:37:56
Postat av: Sandra

Asch, stilmässigt fel eller inte, du ser lika läcker ut i dina outfits i alla fall! :-)

2006-11-16 @ 20:44:23
URL: http://thougtful.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Görel: Nej ^-^ Men nästa gång kommer jag ihåg att det stavas så! Däremot har jag som princip att aldrig rätta felstavningar i erfterhand i en sak som en blogg, det ska liksom vara lite löpande, smutsigt och fel. Men nästa gång kommer jag förhoppningsvis ihåg, tack!

morry: Nä, ingen brydde sig. Apor!

Sandra: Ja, haha, just skärp + hängslen bryr jag mig inte så mycket om eftersom att det finns vissa modeinfluenser som yrkar på annat. Däremot så är vissa regker väldigt viktiga för mig. Och tack!

2006-11-16 @ 21:32:57
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Maria

Du var väldigt lik Audrey i Twin Peaks på den lilla bilden med kjolen och den gula tröjan. Snyggt! Och håret. =)

2006-11-16 @ 22:28:20
URL: http://miamias.blogspot.com
Postat av: Hannah

Haha, din chef låter väldigt mycket som min pappa. Trots att han är uppväxt i Ytterhogdal - en liten håla i Härjedalen - är han sjukligt social. Strange. Och jag har kanske sagt det förut, men du har grym stil.

2006-11-17 @ 18:34:17
URL: http://hannahcapulethellstroem.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Maria: Du är den andra som säger det! Lustigt :D

Hannah: Att vara sjukt social är sjukt bra! Anser jag, jag har faktiskt jättesvårt för resten av min släkt som bor uppe i Norrland, de är tysta och asociala tills de blir fulla - Då blir de sociala bombnedslag och hur touchy feely som helst - inte heller kul!

Och tack! :D

2006-11-17 @ 18:39:36
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Jossan

Alltid lika snygg å fasionabel!
Förutom den svarta napoleonjackan som jag har i rött *love it* gillar jag speciellt den rödrutiga siden (?) blusen på mittenbilden!

2006-11-20 @ 18:06:44
URL: http://jossansgarderob.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback