Det hårda med att arbeta för Stureplan

De roligaste exempeln på hat den senaste tiden!

1. Några som uppenbarligen tycker att jag är en tönt för att jag "hänger" på Teatron måndag-söndag.

Det är absolut sant att jag varit där i stort sett varje kväll de senaste fyra månaderna, och det är väl bra, med tanke på att jag jobbar där och skulle ha fått sparken om jag inte, i faktum, kom till mitt jobb. Nu, det roliga med detta är att det är tämligen uppenbart att jag jobbar för Stureplan.se på Teatron, så jag förstår inte riktigt motiveringen.

Eller jo, det gör jag visst. Jag tror nämligen att anledning 1 kan ansluta till bitterheten på anledning nummer 2.

2. Folk tycker att jag är en dryg jävla idiot som inte fotar dem.

Ja, återigen, jag är anställd av Stureplan.se som betalar ut min lön, därav är de också de som sätter kraven på vilka jag ska fota. Precis som att exempelvis en brevbärare ska lämna posten till rätt personer. Det är mitt jobb, det finns inte direkt något jag kan göra åt det. Självfallet har jag haft some personal pics också, men om jag skulle fota alla på hela Teatron så skulle det ta MER ÄN hela kvällen och sedan skulle jag få arbeta med bilderna hela dygnet efteråt.

Obetalt, förövrigt.

Så, vi säger så här. Om ni som inte blir plåtade och blir förbannade på mig för att jag inte plåtar er, jag föreslår att ni börjar betala ut min lön istället, för då kan jag plåta er, men jag riskerar inte mitt jobb enbart för att vara gullig mot folk som jag inte känner och som dessutom kallar mig för dryg tönt, tack!

Testa att vara trevliga istället!

De som är trevliga mot mig är jag trevlig mot, men de som beter sig som anus, ja, ni kan ju sluta förvänta er att bli bemötta med guld och gröna skogar när ni slänger bajs runt er. Det är inte helt rimligt. Och jag blir ledsen, för jag fattar inte riktigt vad fan jag ska göra åt det, och jag vill inte gärna skita i det heller.

Men jag känner verkligen att risken för att jag bara ska bli dryg och skita i allt blir överhängande större för var dag som går, och det vill jag inte. Inte alls.


Kommentarer
Postat av: Lina

Hur vet du exakt vilka du ska fota?

2007-04-30 @ 16:00:39
Postat av: hp

hej hanna f.

Ja, han kanske missade att du jobbade där! Nu kan jag fortsätta läsa din blogg utan att behöva va orolig att jag läser en tönts blogg!

Ömma smek /hanapee.blogg.se

Postat av: Hanna Fridén

Lina: Jag har fått nogranna beskrivningar, och kritik när jag fotat fel.

hp: Hahaha, fast skulle det spela någon roll egentligen? Jag är säkert töntig i vissa bemärkelser, men det är ju ditt intryck som spelar roll om du läser min blogg! :) Men nej, jag anses inte vara en tönt, det är bara folk som hyser omotiverat hat för mig för att jag får uppmärksamhet som bråkar om sånt, men de flesta tycker, helt ärligt, väldigt bra om mig. Annars skulle kanske inte så många klubbar försöka få mig till dem med erbjudanden om stora gästlistor och fri sprit, liks. (som jag ändå inte kan gå på för att jag jobbar, haha)

2007-04-30 @ 16:50:50
Postat av: Maria

Haha, jag som trodde du fotade i stort sett alla och att du till sist bara hade mig och Johan kvar när du kom fram till oss sen på kvällen för ett antal veckor sen på Teatron. Vi såg ju inte direkt sådär super high-tech ut så det är möjligt att du fick skäll för att du fotade oss. =) Hey, that's funny in a wicked way!

2007-05-02 @ 15:45:53
URL: http://miamias.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback