Lördagens outfit

image988I lördags var jag som vanligt en tönt utan liv och gick till mitt jobb på Teatron, löneslav som jag är.

Det var Kornél och Sebastians avslutningsfest, stämningen var mycket god, men även lite sorgsen. Om inte annat för mig. Kornél ska köra lite klubbar i sommar och Kornél och Sebastian ska DJa vissa kvällar på Teatron, tydligen, så det känns i alla fall bra. Sedan får vi se exakt vad som händer med Teatron, men allt är fortfarande mycket hemligt.

Nu vill jag inflika att jag hyser en intensiv hatkärlek mot paisley. Lite som randigt och prickigt, men det fick gå! Köpt second hand på Myrorna.


Här är jag faktiskt riktigt ful!

Ni som vill påpeka hur ful jag är, i Annikas blogg finns det en verkligt oläcker bild på mig där jag gör världens min när jag blåser ut röken och ser ut att ha ridlåren från helvetet, haha.

http://beautifulones.blogg.se/1177926382_i_know_this_whole_tow.html?4285A4C6-086B-8EDA-F2D77FE3FD373798

Så blir det när man varit uppe i över ett dygn i streck och jobbat konstant och dessutom har den snuskiga ovanan att röka. Då blir man lite ful.

Det hårda med att arbeta för Stureplan

De roligaste exempeln på hat den senaste tiden!

1. Några som uppenbarligen tycker att jag är en tönt för att jag "hänger" på Teatron måndag-söndag.

Det är absolut sant att jag varit där i stort sett varje kväll de senaste fyra månaderna, och det är väl bra, med tanke på att jag jobbar där och skulle ha fått sparken om jag inte, i faktum, kom till mitt jobb. Nu, det roliga med detta är att det är tämligen uppenbart att jag jobbar för Stureplan.se på Teatron, så jag förstår inte riktigt motiveringen.

Eller jo, det gör jag visst. Jag tror nämligen att anledning 1 kan ansluta till bitterheten på anledning nummer 2.

2. Folk tycker att jag är en dryg jävla idiot som inte fotar dem.

Ja, återigen, jag är anställd av Stureplan.se som betalar ut min lön, därav är de också de som sätter kraven på vilka jag ska fota. Precis som att exempelvis en brevbärare ska lämna posten till rätt personer. Det är mitt jobb, det finns inte direkt något jag kan göra åt det. Självfallet har jag haft some personal pics också, men om jag skulle fota alla på hela Teatron så skulle det ta MER ÄN hela kvällen och sedan skulle jag få arbeta med bilderna hela dygnet efteråt.

Obetalt, förövrigt.

Så, vi säger så här. Om ni som inte blir plåtade och blir förbannade på mig för att jag inte plåtar er, jag föreslår att ni börjar betala ut min lön istället, för då kan jag plåta er, men jag riskerar inte mitt jobb enbart för att vara gullig mot folk som jag inte känner och som dessutom kallar mig för dryg tönt, tack!

Testa att vara trevliga istället!

De som är trevliga mot mig är jag trevlig mot, men de som beter sig som anus, ja, ni kan ju sluta förvänta er att bli bemötta med guld och gröna skogar när ni slänger bajs runt er. Det är inte helt rimligt. Och jag blir ledsen, för jag fattar inte riktigt vad fan jag ska göra åt det, och jag vill inte gärna skita i det heller.

Men jag känner verkligen att risken för att jag bara ska bli dryg och skita i allt blir överhängande större för var dag som går, och det vill jag inte. Inte alls.


Grannsämja

Jag brukar alltid försöka samtala lite trevligt med mina grannar.

Jag: Vad har du på ryggen på T-shirten?
Granne: Det är ett tryck på Ryggen.
Jag: Jaha. Det tycker jag är snyggt. Med tryck på ryggen.
Granne: Ja. Då kan man ha T-shirt på sig. Med ett tryck på ryggen och inte där fram.
Jag: Ja. Det kan man.
Granne: Ja. Hejdå! 

Min inneboende

"Handikappon har i Sverige egna toaletter, men det är inte för att de är handikappade, utan för att de inte har något kön. Osexiga äckel."

DASSET.


Pavels bilder

Trots att Pavel för en gångs skull var ledig så kunde han inte låta bli att hobbyplåta lite under helkvällen i onsdags, här är två av konstverken:

image983
image984
Jag är väldigt snygg på den här.


Kika nu på resten på hans blogg, ni slipper Stureplanstuschen! Alla rynkor, ringar och finnar på sin plats!

http://blogg.pavelmaira.com/

Uppläxning

Jag vet att ni gillar när jag lägger upp exempel på folk jag tycker är dumma i bloggen. Dessutom är det lättfixat, så nu får ni det! Jag tror att jag ska göra det till ett regelbundet tillskott! Lite Magdalena Ribbing, men hårdare, med en otrevlig touch och dessutom ung. Det ska jag bli.

Jag blir sanslöst trött på alla dessa individer som tror att de kan säga vad de vill utan att få svar på tal. Folk som tror att ordet "yttrandefrihet" enbart appliceras på deras egen individ.

Fegon:

"Hej, Under vilka ramar faller dagens outfit in? Är det mode, då tycker jag synd om dagens tjejer, är det estitik, då håller jag inte med, är det ett försök att sticka ut ur mängden, Ja då må jag hålla med... men i ärlighetens namn så är väl denna outfit bokstavligt talat Jävligt ful?"

Mitt svar var, enligt mig, till och med ganska lättsamt och humoristiskt! Fulskrivet grötrim, yes please!

Jag:

"Fegon var en stackars krake,
helt utan mod och stake.
Aldrig han bekräftelse fått,
kanske för att han luktar flått.
Men på internet han tordes agera,
med idioter han gillade att frottera.
Tillslut någong slags hävdelse han fann,
när han på modebloggen tog sin chans.
Att hoppa på folk vars kläder,
inte riktigt var hans kopp fläder.
Fegon egon töntig sjärt,
liknar mest en skitig stjärt!"


Egons svar:

"Men Gud Hanna Fridén; jag menade inte alls att spotta ord eller liknande, jag tyckte bara att outfiten var osmaklig, jag försöker inte vara viktig utan bara att vädra en åsikt... det är väl allas rätt? utan att bli påhoppad.
Ursäkta iallafall om du tog illa upp, det var inte min mening."


Reality check, someone?

Mitt onda, hårda svar:

"Med gud Fegon: Du är inte ursäktad, att skriva på det vis du gjorde är faktiskt bara otrevligt, inte konstruktivt alls. Outfiten är inte smaklös, den råkar dock inte falla just dig i smaken. Att du uttrycker dig som du gör är däremot osmakligt, garanterat, då du för det första uttrycker dig som att din åsikt är det absoluta, samt det faktum att du av någon anledning verkar ha ett töntigt behov av att vara elak.

Om jag tar illa upp eller inte hör inte till frågan, på vissa vis uttrycker man sig helt enkelt inte. Du ska inte be om ursäkt "ifall jag tog illa upp", du ska be om ursäkt för att du uttrycker dig klantigt och otrevligt. Jag hoppas verkligen inte att du går fram till personer i ditt verkliga liv och uttrycker dig likadant, för i så fall tycker jag synd om din omgivning.

Om du tror att du kan skriva som du vill utan att få svar på tal så ber jag dig dessutom att gå igenom en ordentlig jävla reality check. Vårt land är fritt, så ja, du är i faktum tillåten att uttrycka vad du vill, men du måste även förstå att andra har samma rätt att kritisera dig för det. Att gnälla över att du blir "påhoppad" för att du får svar på tal är det löjligaste jag hört.

Kan du inte hantera kritik så föreslår jag att du håller käften istället, för det där är mesigt och töntigt. Vilket måste vara ett himla nerköp för dig, då du säkerligen såg det som ganska tufft att gå in i en stor blogg och fälla lite "hårda" kommentarer.

Men nej, du är en mes. Och jag menar inte en söt liten fågel, utan mes som i en jävla tönt. Grattis!"

Här är hans bloggadress, jag föreslår att ni går in och gör samma sak mot Fegon för att se om han, i faktum, inte blir upprörd av samma mynt. En reality check, som sagt. Det är visserligen ganska synd om Fegon, vilket man ser om man skummar hans blogg. Men hans otur, hans olycka, den får inte gå ut över andra.

http://fegon.blogg.se/

Söta pjuck

skor-penelope

Närbild på de tjusiga skorna.
Penelope, Mixage.
798 kronor. DYRT, för att vara jag. Men så jävla värt.
Hemskt gåvänlig klack, fungerar både till vardags och fest!

Kirsten Dunst visar vart skåpet ska stå

Jag skriver ett extrainlägg på Fatale.se utanför mitt vanliga 19:00-inlägg.

Jag gnäller på oss fula, oglamourösa svenskar.
Ja.

Obsessive people

Jag har verkligen undrat varför det har kommit in så mycket taskigt i bloggen den senaste tiden, då jag inte sett att jag gjort något särskilt provokativt den senaste tiden.

Då gör jag en sökning på IP-nummer och upptäcker att, haha, allt är från en och samma individ! Det är alltså en person som maniskt gått in varje dag, lämnat taskiga medelanden, flera gånger i samma tråd för att ge intrycket av att vara olika personer, och spytt galla!

Det hela började med att han kallade en person, rättare sagt Max, för ful i bloggen. Då sa jag till honom att även om alla har olika smak, och rätt att tycka vad de vill, att det är riktigt löjliga dagisfasoner att skriva ut det på nätet. Jag menar, det finns inget gott eller konstruktivt med att vara elak mot folk. Om någon går och slår ner någon, absolut, ge dem all skit du bara kan, men här är en individ som blivit oerhört provocerad över att Max fått uppmärksamhet, och som blev sällsamt upprörd när jag kallade honom för en idiot för att han beter sig som han gör, vilket han blev otroligt provocerad över!

Han blev provocerad av det faktum att han alltså inte fick säga precis vad han ville utan att jag sa precis vad jag ville tillbaks. According to me, all is fair and dandy när det är med lika rättigheter. Och om någon är så pass korkad att de förväntar sig att min blogg, eller vilket annat medium som helst, är ett forum där man fritt kan spy galla utan att få galla tillbaks...

Ja, jag vet inte. Det är helt enkelt ganska korkat. Och snuskigt.Här är två print screens från precis. Jag räddar den här besatta individen från att fortsätta obsessa vid sådana sjuka ting, blockar hans/hennes IP och  hoppas att den här personen gör något bättre med sin fritid, som att exempelvis gå ut och ta en öl med polarna, eller skjuter sig själv.

Det här var mycket bekräftande, tänk att lilla jag, och min lilla blogg, kan bli ett sådant heltidsmoment för någon som hävdar att jag är ful, tråkig, ointressant (speciellt ointressant!) meningslös och puckad! Det är ganska fantastiskt, att jag, trots detta, fortfarande kan få folk att bli besatta. 

Shameless spender

Jag loggade just in på min internetbank för att se precis hur mycket jag spenderat den här månaden, och jag vrider, påtagligt vrider mig i smärta och skam.

Att jag levt över mina tillgångar en period, det hade jag ingen som helst tvivel på, men att jag spenderade cirka 20-25.000 i månaden, det var lite väl över vad jag misstänkt. Riktigt illa, faktiskt.

De mesta av de här pengarna går på saker som skräpmat och taxi och räkningar. Självfallet även kläder, men den hutlösa övermängden går inte på kläder.

Nu ska jag alltså skaffa mig ett litet block, ett litet block där jag skriver ner varenda grej jag köper. Jag uppskattar mina taxiresor till 1200 i månaden, mina cigarettkostnader till ungefär detsamma, skräpmaten till ungefär 1000 (minus chips och godis) och övriga matkostnader till 1000 - 2000 kronor. Det blir 5400 kronor. Självklart hjälpte det att jag just betalade räkingar för 11.000, som jag förhoppningsvis får tillbaka 6200 på. Om allt går rätt och de andra jag bor med betalar som de ska. Då är det ganska lugnt, fast fortfarande ganska snuskigt.

Eller väldigt snuskigt.

Please god, kill this sinful spender!

Imorn hoppas jag verkligen att jag får pengarna från fakturorna jag skickat ut, annars blir det en massa agressivitet och fradgaspottande från min sida. Hej, fakturor ska betalas, inte ramas in och tittas på!

Lite jobb

Första dagen på mitt nya jobb idag!

Eller, rättare sagt, mitt gamla job som jag börjat jobba halvtid på igen. Jag kom fram till att jag behöver något med fasta tider varje dag, då jag är helt värdelös på att hålla rutiner. Strukturera upp mitt eget liv? Det går inte! Jag vill ha måsten och fasta rutiner som absolut behöver följas, har jag inte det så blir allt bara gröt.

Eller, kanske inte gröt, då mitt frilansande varit extremt fruktsamt ekonomiskt, men jag har blivit sur och gnällig på grund av bristen på struktur. Är jag sur och gnällig så kompenserar jag lätt med ett osunt leverna vad gäller alkohol, och det är bedrövligt onödigt.

Igår modellade jag får första gången, det tog 10,5 h timma med make inkluderat och jag är helt mörbultad i kroppen idag, tio och en halv timmas i princip konstant posande! Det gör till och med ont i en sådan utpräglad posör som jag.

Men det var roligt. Mycket roligt. Mer om det when it gets published.

Anki, 40, skriver in om sin PPMD

Anki skrev ett fint inlägg i kommentarsfältet, och jag, som är strax över 20 tycker att det är väldigt intressant, och skönt, att höra något liknande från folk som är äldre än jag.

"Jag fick pms när jag var ungefär 25 år, fast det tog några år innan jag förstod vad det var (tackar internet för det). Jag tycker synd om alla unga tjejer som lider utan att förstå varför.

Innan jag förstod så trodde jag att jag var sinnessjuk, var ju så agressiv och deprimerad om vartannat och tyckte jag var en hemsk människa som inte var något värd. Och det fick jag ju också höra.
Jag såg inte sammanhanget med mensen.

Sedan var jag med i en studie på Karolinska sjh där jag fick svart på vitt att det var just PMDD.
Det är ju en stor lättnade att åtminstone veta vad det handlar om...
Det är inte lätt att förstå när man inte har upplevt det. Det går inte att styra över. Tänkt dig att någon gör det värsta tänkbara mot dig, alla har ju varit så arga att det brinner i huvudet, hur lätt är det då att "ta bort det". Känslor går ju inte att styra speciellt INTE när det är hormonellt.. Men man måste försöka kontrollera så gott det går.

Det jag går i taket över just 10 dagarna före mens är inget jag skulle reagera så kraftigt för någon annan vecka. Men det är ju så riktigt just DÅ, sättet man resonerar på. Men jag har lugnat ner humöret, och tänker att även om jag tycker att han är en idiot just nu så vet jag att det är min "dåliga" period så det kanske inte är så farligt som jag upplever det just nu. (Sedan när jag tänker tillbaks så var det ju en bagatell)
Men ilskan och irritationen finns ju inom mig, vissa är känsliga för sådant och märker av det medans andra inte märker nåt alls. Men jag tror att hela världen märker hur dåligt jag mår. Men jag försöker att bita ihop. Annars kommer ångesten för hur jag betett mig. Det kommer iochförsig oavsett..

Sen har jag även magvärk men det är en bagatell i sammanhanget mot det psykiska lidande som detta har drabbat mig under dessa år, och hur många förhållanden som har gått i stöpet. Jag önskar att jag bara kunde vara helt jämn och lugn.
Men, vi som har det här är ofta väldigt kreativa och glada människor den övriga tiden, för det är ju så otroligt trevligt när man mår BRA, då studsar jag fram på gatorna och ler som en sol och är världens lyckligaste.

SOFIA: du måste absolut prata med din mamma så att hon förstår annars gör hon ditt lidande om än värre. Har man själv lite pms vilket dom flesta har kanske man inte förstår att det finns olika grader av påverkan.

Jag har tur som har en kille och omgivning som förstår och tar hänsyn det hjälper mycket.


Det är viktigt att visa folk svart på vitt vad det handlar om. Skriv ut artiklar och studier och ge dom så dom får läsa om det. Då kan dom ha större förståelse.
Men glöm inte att påminna både dig själv och dina nära när det är på gång för det är lätt att glömma bort vad det handlar om och att dom tar det personligt, och du själv med. Tala om att det INTE handlar om honom och dina känslor för din kille/son/mamma osv.

Jag vet att det är många som känner igen sig i det här och hoppas att det hjälper någon att förstå.

Jag har fyllt 40 år så jag har några pmdd-dagars erfarenhet, men jobbar hela tiden med mig själv för att komma underfund med vad jag kan göra för att underlätta för mig själv. STRESS är absolut tabu,
se till att vara ute i god tid, ta inte på dig massa saker under den här perioden.

Har provat alla tabletter som går att uppbringa men inget hjälper för mig. SSRI (antidepp) har så mycket biverkningar så det känns inte ok.

Nä, ett bad, en trevlig tidning, en chokladkaka, lugn och ro är bästa medicinen för mig. Ta hand om dig själv. Tyck om dig själv för du är en bra person som bara råkar ha en väldigt jobbig åkomma.


Undrar när det avtar.. någon äldre som har erfarenhet ?

Kram Anki"

Dagens outfit

image975Nu finns det en dagens outfit och lite allmänt gnäll på Fatale.se

Och Milkey, även ett par chockrosa stövletter du kan tänkas komma ihåg från barndomen!


Hahaha

Hahahaha.

Max Bergå har lagt upp sig på Snyggast.se
Han går manisk in och kollar sin rank.

Jag förstår ingenting.

http://www.snyggast.se/maxberga

EDIT: Ja, nu har 100 pers kommit från min blogg och röstat negativt på Max. Tänk om jag skulle fått samma engagerade deltagande angående exempelvis Aftonbladets modebloggstävling, då skulle jag garanterat vunnit! Innan folk kom härifrån hade han en riktigt bra score!

Men jag struntar i vad ni tycker, jag gillar Max. Han är en fin kille. Riktigt rar. Riktigt omtänksam.

Frågor och svar

1. Det raka, rödaktiga håret?

Peruk, ingen färgning eller styling. Från Visons butik!

2. Balklänningen som Sofia undrade om?

Skrev ett utförligt svar här för ett tag sedan:
http://fatale.se/kategori/lasarfragor/

3. Silverskorna från Skopunkten, var de fina?

Nej, de såg förjävliga ut.

4. Vartifrån kommer platåskorna med gula lackremmar och korksula?

Skopunkten, köpta alldeles nyligen. 249 kronor.

Fashionabel hemmasittare

Ibland kommer frågor om huruvida jag alltid är uppstylad och läcker eller inte, och vad jag har på mig när jag bara är hemma och, som man säger, eh, chillar.

Svaret lyder enligt följande: jag är självklart alltid mycket läcker och stylad, man vet aldrig när man måste ut på en spännande rendevouz, eller när min syster råkar komma förbi och vill knäppa en "rar och trevlig familjebild".

image973


Idag såg jag exempelvis ut så här.

Insovet smink i kakor, gammal eyeliner som smetat ut sig under ena ögat och lagt sig i en fin rand under nästippen. Gammalt läppstift (som mystiskt nog hållit sig extremt bra, kvalitet!) och rackig håruppsättning som jag hade under peruken kvällen innan. Trasigt nagellack, en avbruten nagel, fashionabel Stålmannen T-shirt från en barnaffär och ett par mycket illasittande gamla byxor. Notera även hur sminket lyckats fästa sig i mustaschen. På den stora versionen av bilden kan man även se att ögonbrynssminket enbart hållit sig kvar på ena ögonbrynet, vilket skapar en ganska läcker look.

Ps. Jag sov med linserna, ögonen var alltså läckert rödsprängda.
 

Min lillebros take on fashion med nitar

Min lillebror går på en riktigt snobbskola, en riktigt bratskola, om man ska säga så.
Folk anser mer eller mindre att han är den alternativa, konstiga vänsterkillen.

Lillebror: "Alltså, de där jävla äckliga fittpunkarna, fyfan vad jag hatar dem! Och vaddå att de är med i modebloggen? Ska alla fashionistor ha deras jackor? Stilpoliserna typ hoppade på punkarna för att de tyckte att de var äckliga, och sedan brände de liken men upptäckte att nitarna inte gick att DISPOSA OFF! Så de bara: Let's make this fashion this vår, typ!"

Med syfte på de mycket riktigt mycket moderiktiga nitarna i vår.

Min lillebror heter Afrosatan på Helgon. Feel free to go and hate a bit.

Pontus Gårdinger knows how to fejk it

Jag skriver om hur bra Pontus Gårdinger är på att fejka på Fatale.seMygosh, jag hoppas att ni inte blir störda av alla "Jag skriver blahblahblah på Fatale.se" men jag vet att ni läsare inte helt har lärt er att älska Fatale, även om varje inlägg nu den senaste nu varit i samma syniska och lynniga Hanna-anda, fast mer.

I want you to experience it!

PUSS ÜNT KRAM!!!!!!!11111111ett

Kornél och Sebastian lämnar Teatron

image971

Nu har det här inlägget legat på Fatale i ett dygn, så jag postar det även här.

Fram tills den 28 april kommer Teatron vara strålande, fantastiskt, men sedan avgår Kornél Kovács, Sebastian Suarez-Golborne och förmodligen även jag själv, även om sistnämnda inte är bestämt ännu, jag får se hur jag väljer att göra.

Den 28 april kommer vi att ha en stor avslutningsfest, men vi vill självfallet fira och sörja avslutet varje dag fram tills dess. Vilka förändringar som kommer att ske efter detta har vi ingen aning om, förutom det faktum att Stureplan vill göra Teatron mer kommersiellt, vi vet faktiskt inte ens vilka chefer som kommer att ta över.


Kornél vevar med en näsduk, ett adjö fyllt med både sorg, glädje, hopplöshet och möjligheter.


Jag kommer att sakna Kornél och Sebastian, även om jag självfallet fortfarande kommer att se dem ofta. Hoppas jag. Tror jag. Men fortfarande, en instensiv saknad infinner sig redan.


Kom till Teatron.

Läckert folk


Mer Streetstyle på
Fatale

image970


Saker som stör mig

FINN TRE FEL!
Ineffektiv stress

Nä, nu hatar jag mig själv. Nu har jag suttit här i hur många timmar som helst och försökt bli klar för att komma upp på jobbet och bränna en viktig DVD som ska iväg till ett företag imornbitti (eller snarare, innan 15:00, haha) för att sedan fixa klart en jävla massa sena Streetstylegrejer till Fatale och för att sedan ta en snabb öl på Indigo i lugnt och trevlig sällskap.

Hur långt har jag kommit? Precis inget vart alls. Jag är nästan lika sunkig som när jag vaknade. Jag har inte gjort ett piss, och jag hatar mig själv för när jag blir stirrig och immobil, det gör mig stressad, sur och gnällig. Inte har jag spenderat detta på någt avslappnande och skönt heller, jag har bara funderat på "att jag verkligen borde bli klar snart", druckit en massa kaffe och rökt cigaretter. Ringt lite viktiga jobbsamtal också i och för sig, men ändå.

Blä. It's always like this! Folk måste bannemig ge mig order, annars är jag en stirrfisk. Jag kan lika gärna klämma pormaskar 2 timmar i rad som att göra något roligt. Give me some therapy, please.

TERAPI!

Imorn ska jag bannemig ringa för effektiviseringsterapi.
Mitt krav: "Hej, jag vill bli lika effektiv som en sådan där robot i Isaac Asimovs böcker, tacktack, gör det, det ska ni göra. NU. NU! NUU!"

Manligt mode

Hej, manligt mode på Fatale.se och ett skotips!

Öh, jag låter som värsta shoppingbloggen.

Anonym, räddaren i mobilidiotin!

Jag har ju fått två nya mobiler, en från Ericsson och en från Nokia. Jag har testat runt med bådadera och finner för och nackdelar med båda lurarna. Luckor är exempelvis bra för att man slipper knapplås, men efter att man smällt i luckor en god period så brukar microfonen ta en smäll. Nokiatelefonen styr man med en extremt opraktisk joystick som man även väljer alternativ med, och att skifta och välja är så pass nära varandra att man måste sitta och trycka med nagelspetsarna, vilket innebär att jag kommer bryta dem hundra gånger om.

Ikväll hade jag min Nokia, då jag är van vid luckor utan knapplås så glömde jag helt bort knapplåsfunktionen, jag försökte testa mig fram till den men kunde inte för mitt liv lista ut hur den fungerade, och manualen hade jag självklart lämnat på kontoret.

Då blev jag väldigt glad över att jag hittade var man ställde in "Anonym" på mobilen, då den helt självmant råkade ringa upp två gamla ex jag aldrig mer vill tala till, en viktig kund samt något väldigt mystiskt nummer som säkert gick till Afghanistan.

Skönt, som sagt, det där med anonym.

Jag ser framför mig hur ett av exen skulle ha ringt upp idag och argt ifrågasagt varför jag ringde klockan 05:30 på en torsdagsmorgon. Eller så skulle de ha trott att jag ville kopulera, det skulle kännas väldigt smaklöst.Ps. De läser mig blogg.

Lisa Conerliusson

Jag tycker att Lisa Corneliussons blogg är väldigt rolig.
Jag känner spontant att jag tycker väldigt bra om henne när jag läser den.

Nu vet ni det.

GAMLA HANNA PÅ FATALE

Ni har efterfrågat GAMLA HANNA.

Nu ligger ett typiskt GAMMELHANNA-inlägg på
Fatale.se!

Samhällskritiskt.

Det är så himla roligt

Även om ni inte går på Spy Bar så borde ni nästan prenumerera på deras utskick bara för att det är så roligt.

Jag vet inte vilken eminent själ det är som skriver utskicket, jag är inte ett dugg intresserad av nyheterna längre, bara det roliga introt som överglänser allt. Om det är Carl M Sundevall så får jag väl skjuta mig för att jag ger honom en offentlig komplimang, annars kommer han att håna mig till döds i dörren.

Jag copy-pastar (och tar bort alla konstiga bokstavsfel),
Spy bars nyhetsutskick:


Byggjobbare det nya vita!

Det sägs ofta att media inte bestämmer vad vi ska tycka, men
vad vi ska tycka till om. Oavsett om det är hedersmord, anorexi,
könshårsfrisering, steroider eller Mr Oizos nya saxonfonlåt,
så brukar media samlas kring diskussionsämnet och mjölka
ur det hela tills det känns lika fräscht som, well, trenchcoaten.

Senaste veckorna har det med start av Ronnie Sandahl,
mannen som var nära pp att få en Ebba von Sydow-upprättelse
men som istället råkade ut för den nytänkande alla-hatar-honom-
så-jag-borde-gilla-honom-men-jag-pallar-inte-vad-fan-åsikten,
diskuterats kokain och hur det med Stureplan som epicentrum
missbrukas av rikt, flashigt och varför inte mediarelaterat folk.

Kanske var det på grund av denna vilja att koppla ihop de två
klassiska överklassvidrigheterna kokain och Stureplan, som
media till stor del ignorerade när Gunnar Lindfeldt från Maria
Beroendecentrum
gick ut med den totalt motstridiga informa-
tionen att nio av tio av de som söker behandling för kokainmiss-
bruk är... byggnadsarbetade i åldern 20-30 år. (
länk här (och med
tanke på datumet: Vi har researchat och det handlar inte om ett
aprilskämt)).

image965
 En alltför vanlig syn i stans innekretsar

Nio av tio. Det förklarar varför det knappast är en tillfällighet att
det får kokainsnortande populära uttrycket "borra" fått sån
spridning, eller varför knarkterminologin utvecklats till att inne-
hålla fraser som "har du något spackel?", "byggefterfest",
"betongbihåla" och "skiftnyckel" (istället för det tidigare före-
kommande "nyckel"). Vår källa berättar:
-- (med förvrängd röst och i motljus) Oftast ärr det byggbasen
som bjuder loss redan första dagen, inte sällan via sina hant-
langare finsnickarna. Det är detta som vi numera kallar för
byggfest, och om man inte testar är det svårt att accepteras i
gruppen. Det tar dock inte lång tid innan de vill ha betalt för
spacklet.
(återhållsamt hulkande). Många av oss är nu livegna -
vi kan omöjligt tjänga pengar på det traditionella bygget i
samma takt som vi bygger våra näsor.


Om medias bild av att det är innefolket som brukar drogen
stämmer, så borde vi i viljan att locka denna innegrädda till Spy
Bar
egentligen drapera stället i plast, sprida ett jämnt dammlager
över interiörerna, stoltsera med valkar på händerna, låta en band-
såg utgöra musiken i Vita Baren, bjuda på shots ur limsprutor
och klä all vår personal i Blåkläder.

Men icke. Lagen måste följas, varför vi för stunden tittar över
möjligheten att ur rent preventiv synvinkel porta alla byggarbetare
från Spyan. Samtidigt uppmanar vi dock lagstadgande att se
över diskrimineringslagen att innefatta denna arbetsgrupp,
istället för att bara innefatta religion eller trosuppfattning, kön,
sexualitet, handikapp, etnisk ursprung och ålder. Annars är
byggarbetarna inom kort en utrotad del av stans uteliv.
Här reggar ni er för utskicket: http://www.spybar.se/Feminist

Ibland blir folk arga för att jag kallar mig feminist. Då anspelar de på klyschor. Klyschor som säger att man, som feminist, absolut inte får upppmuntra utseendeideal.

Jag vet inte ens om jag gör det. Jag ger blanka fan i vad andra väljer att ha på sig. Jag vill inte tvinga eller uppmuntra någon till att göra något de inte vill. Däremot ser jag inget fel med att prata om mode och trender för de som är intresserade av det.

Men om det bara är klyschor som spelar roll så kan jag alltid berätta det här:

Jag rakar inte benen, inte raggarsträngen och mustachen har fått stanna bra länge nu, till vardags är jag oftast osminkad och jag biter på nagelbanden.

Nu uppfyller jag en klyscha, är nu alla okej med att jag kallar mig feminist? Okej, tack!

Nu dricker jag kaffe, sedan ska jag klossa.


Seriöst shoppingreportage!

image963

Oj, vad jag fotat och donat nu! Min första seriösa artikel på Fatale!
Givetvis om min favorit bland second hand, Svart!

http://www.fatale.se/

Min artikel i Modette!

Ni har väl inte missat mitt Streetstylereportage i Modette? Klubb Stockholm, heter det!

Köp tidningen, eller gå i alla fall in i en butik och bläddra, den är mycket fin. Hela tidningen alltså.


Kreativitet genom konsumtion?

Nytt inlägg på Fatale.se, flera timmar sent, eftersom att jag var dum i huvudet och gjorde fel inställningar.

http://www.fatale.se/

Ha.
Ha.


"Allt är inte psoriasis som fjällar!"

Jag har ett stående skämt med min mamma som handlar om min inbillade Psoriasis. Regelbundet påvisar jag hur det är helt garanterat att jag lider av Psoriasis, då jag, varje gång något knepigt händer med kroppen och söker på symtomen på Netdoktor får upp Psoriasis. Vi har det även i släkten, plus det faktum att jag led av återkommande halsbölder i 2-3 års tid (en värre form av halsfluss, måste opereras och sedan följer kraftiga penicilinkurer) vilket oftast är anledningen till varför Psoriasis bryter ut, det och stress.

Mamma blir lika irriterad varje gång jag bevisar att jag i faktum lider av Psoriasis. Hon tror inte på mig. Hon tycker att jag är löjlig. Hon anser att det bara finns en form av Psoriasis, vilket är fel.

Men i alla fall, jag blir alltid mycket road av hennes irritation, och idag uppvisade jag ett stort HAV av hudflagor på mina svarta byxor efter att jag fönat mitt nytvättade hår. Jag blir strålande exalterad, ännu en chans att skoja med mamma!

Jag utbrister: "Titta mamma! Vilket hav, det bara flyger! Psoriasis!"
Mamma: "Men Hanna, det där är ju mjäll, gå och köp mjällschampo."

På nätet säger man bara en sak.

Ägd.


Roligt!

Hahaha. De här var mycket roligt. Om Scandic, biblarna och Humanisterna.

http://www.trotank.se/blog/index.php?/archives/676-Humanist-paket-till-Scandic.html

Vi kan skita i SvDs artikel då skribenten drar omotiverade och vinklade parareller till F! och smyger in att han anser att de är löjliga för att F! pratade om kränkning, precis som humanisterna pratar om hur kränkta de är när de finner Biblar på hotellrum. Helt omotiverat i sammanhanget.

Läs den roliga bloggen istället.

Favoriter från helgens Teatron

Gå in på Fatale.se och titta på helgens favoriter från Teatron!


image962


http://www.fatale.se/

http://fatale.se/people - Här kommer jag, så regelbundet som möjligt försöka slänga upp Streetstyle från Stockholm och klubbar. Bland annat fotade jag lite härliga kids i Vitabergsparken i fredags, soon to come!

Håll även utkik efter tävlingen som vi snart kör igång på Fatale i samarbeta med klubb NEU där vi vill se era bästa partyoutfits!

Nattmat

image961


Min familj är fin, de vill inte att jag i min totala frånvaro av vett i min sjuka hungerångest äter saker med gluten i och blir så sjuk som i torsdags. De bakar glutenfri kaka åt mig och lämnar en stor fin lapp.

Nattmat:

Fläskfile, linser och stekt potatis.
Ostbågar.
Makrill i tomatsås.
En burk champinjoner.
Glutenfri kaka.

Alla delar av kostcirkeln! Svamp och potatis är nästan grönsaker.
 

Nervös

Idag ska jag plåta på Blå Hallarna i stadshuset. Det känns väldigt nervöst, måste jag säga. Jag hoppas det går bra, helt klart det största fotojobbet hitills.

Eeek.

Plastic... not so fantastic


PLAST.

Det fungerar inte särskilt bra att göra kläder av cellofan.

50 bilder max på Stureplan!

Det finns ett problem med Stureplan.se, ett otroligt problem. Detta problem handlar om att enbart 50 bilder på en person är sökbara! Man kan alltså aldrig komma upp till 100 bilder, eller ens 51 bilder, max ligger vid 50. På grund av mitt inbitna plåtande av mig själv har jag nu kommit över 50 bilder på Stureplan.se, vilket innebär att de tidiga bilderna försvinner. Inte från hemsidan, då jag fortfarande kan hitta dem när jag söker på kompisars namn som stod brevid mig på bilder, men man får bara upp 50 när man söker på mig.

Jag har funderat på hur jag ska lösa detta problem, jag vill självklart att alla bilder ska vara sökbara. Först funderade jag på att helt enkelt radera alla sämre bilder, men det vore trist. Sedan funderade jag på att ta bort alla jag tagit på mig själv, men då bara 17 bilder skulle finnas kvar då så kändes även det som ett ordentligt nerköp.

Därför har jag kommit fram till att jag nu ska stoltsera med ett nytt namn på Stureplan! Jag har inte bestämt mig för vilket ännu, därför låter jag er komma med förslag.

Speciellt saker med orden ego och narsissist uppskattas, då mina egna försök på kombinationer blev tämligen pinsamma. Annars hade jag tänkt mig något som inger samma respekt som KUNGEN.

Creddfolk är inte exklusivt

Hahaha. Teatron fick just en diss i ett inlägg på Fatale, det var mycket lustigt dock, då han uttalade sig ungefär så här:

"Teatron är inte så exklusivt, utan rätt pissigt. För mycket credd-folk helt enkelt."

Det var väldigt roande, då mycket creddfolk är helt rätt! Det vill vi ha. Jag föredrar creddigt folk långt över folk som fått sin sociala och ekonomiska status medfödd. Credd är bra, för credd är lika med ambition!

Sedan kan jag heller inte förstå hur man helt alvarligt kan använda sig av ordet exklusivt när man talar om människor. Det är väldigt fult och osympatiskt och bör enbast användas i humorsammanhang.

Dagen efter, celiakitarmen

Jag är absurt magsjuk idag. Först trodde jag att det bara var baksmälla, sedan kom jag på att jag, i min fylla igår, slängt i mig snabbnudlar när jag kom hem.

Jag har Celiaki, det vill säga att jag är glutenallergiker och får under inga omständigheter få i mig något med mjöl. Såsom pasta, bröd, de flesta lightprodukter, couscous, bulgur och så vidare.

Jag kommer nog vara rutten i en vecka nu, för så brukar det bli. Vilken satats idiot jag är.

Men jävlar vad roligt jag hade på Modettes Releasefest igår! Läs och se bild på
Fatale.se!

Anledningen till varför jag och Peder Lamm är på bild tillsammans är inte för att vi känner varandra, det gör vi inte, men han ville absolut bli fotad med en snygg tjej, han pekade på mig i sin fylla och jag tyckte att det hela var mycket lustigt, så varför inte?

Pedofiler #2

Vi fortsätter diskussionen!

Först ett svar till de som trodde att jag tyckte att dömda pedofiler ska få jobba med barn:

I inlägget om pedofiler har jag inte sagt att dömda pedofiler ska få jobba med barn, de som tolkat in det och kallar mig för dum i huvudet: Jag gillar inte er. Antingen kan man läsa inlägget ordagrant, eller så kan man tolka det på flera olika vis, att välja just det och forutsätta att den tolkningen är korrekt och gå på med påhopp mot mig är löjligt.

I inlägget säger jag däremot att min lärare var snäll, och jag beskriver vad som hände i skolan när de fick reda på det. Frasen: "JAG TYCKER ATT PEDOFILER ÄR SNÄLLA OCH SKA FÅ JOBBA MED BARN" finns inte. Så skärp er, dumma, respektlösa puckon.


Jag anser, om det måste förtydligas, att dömda pedofiler inte ska få jobba med barn.

Sedan ett svar till de seriösa debatörerna!

Anledning till varför jag inte gillar skyltarna är av det faktum att jag fått intrycket av att utanförskap i samhället skapar brottslingar. Ingen behöver hålla med mig där, här har vi en fin diskussion. Men om kemisk kastrering istället var ett alternativ, expempelvis, så tar man bort all vilja hos personen att utföra sexuella övergrepp samt att man får en chans att integrera dem i samhället utan risk för barnen, och samtidigt undviker man att skapa en situation där individen i fråga anser att den ändå kan göra vad fan som helst, då den ändå bara blir bemött som en förbrytare.

Jag menar, om jag blev kallad för dum, elak idiot oavsett om jag var snäll eller elak så skulle det inte finnas någon rimlig anledning för mig att vara snäll.

Det här är två sätt att skydda samhället och dess barn på, vilket man anser mest rimligt är högst subjektivt. Om jag hade barn, och de blev utsatta, så skulle jag nog vilja att förövaren deporterades till Sibirien efter att en lobotomi utförts. Så det är hemskt subjektivt.

Kate Moss kollektion för Top Shop - Ingen höjdare

Nu har jag dissat Kate Moss på Fatale.se i ett inlägg! Det känns bra, att börja dagen med en diss av en av världens största modeikoner. Då visar man att man tänker kritiskt och ger blanka fan i vad andra gillar.

Så länge man är snäll och gullig, såklart.

http://www.fatale.se/

Pedofiler!

http://aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,1037728,00.html

Jag hade en pedofil som lärare i min skola när jag gick i lågstadiet. Han hade blivit dömd många, många år tidigare. Sedan jobbade han med barn. Han var en väldigt snäll lärare, dessutom väldigt duktig. Hans lektioner var några av de bästa någonsin.

En dag kom det ut på skolan att han hade varit dömd för pedofili tidigare, jag tror inte att det var sexuellt övergrepp, utan snarare handlade det om pornografi. Men jag är inte helt säker.

I vilket fall så blev det ett jäkla liv i skolan. Polisen kom dit och allt möjligt, skolan stängdes ner några dagar och så vidare, sedan jobbade han inte kvar där. Han hade inte gjort något, det var bara någon som luskat ut detta faktum.

Jag anser inte att man ska vara dömd resten av livet för att man begått ett brott. Elektronisk fotbojja för folk som utfört sexuella övergrepp och andra våldshandlingar (så jag faktiskt inte kan se vad som är värre med ett sexuellt övergrepp än ett annat våldsbrott förutom vår kulturs syn på det hela som härstammar från kristendomen) ser jag som fullt acceptabelt, kemisk kastrering ser jag också som ett alternativ (kemisk kastrering är inte permanent).

Jag kan även se anledningen till varför man skulle vilja ha koll på deras dator, då konsumerandet av barnpornografi stödjer en bransch där det förekommer övergrepp och utnyttjande.

Men att sätta upp skyltar, ha speciella registreringsskyltar på bilar och så vidare, det ser jag som sjukt. I det läget handlar det inte längre om att skydda resten av samhället, utan då handlar det bara om att straffa en individ för resten av livet för ett brott de redan, officiellt sett, ska ha suttit av. Hur tänker man sig att dessa individer ska kunna ta sig tillbaks till samhället och leva ett relativt, om inte fullt, normalt liv om man väljer att behandla dem som monster? Är inte det väldigt destruktivt, uppmuntrar inte det dem till att bete sig än värre, då inget de gör någonsin ändå i vilket fall kommer att spela någon roll när de blir tvingade till dessa skyltar och så vidare?

Och varför är ett sexuellt övergrepp värre än mord?

Mainstream kontra alternativt

"Det amerikanska klädföretaget Hot topic som länge liknats vid goternas HM ändrar nu linje och blir mer mainstreaminriktat..."

"...Ska vi då sluta oss till att benämningen ?alternativare? i stort sett är förlegad..."

http://www.fatale.se/

Ps. Den personliga delen ligger, efter övervägande, kvar i den här bloggen!

Fatale - People!

Fatale.se har en egen streetstyleblogg, en som i alla fall för min del förmodligen främst kommer att centrera sig på klubbar. Streetstyledelen 'är på engelska, förutom Annikas beskrivande inlägg om det hela. Här kommer vi att dokumentera sverige utåt så väl som möjligt.

Jag är tillräkligt självgod för att tro att vi kan få ett underbart svensk modeansikte utåt med Fatales streetstyleblogg, och eftersom att streetstyle är ett så stort och eget koncept så får ni, när ni länkar, gärna länka till
http://www.fatale.se och http://fatale.se/people Och döpa länken till Fatale - People.

Vi ska bli större än alla andra, intressantare än de andra och då vi tjejer har olika smak och stil så kommer vår dokumentering vara mer varierad än de flestas - Hoppas jag!

Gå in och kika på vad vi redan har!

Fatale.se

image960


Fatale.se

Out with the old, in with the new
Med full fokus

Alla blogginlägg kommer från och med nu skrivas på Fatale, ett samarbete mellan mig, Annika, Sophie, Sofie och Tjuvlysnnat. Vi kommer alla fokusera på våra starka sidor, och försöka ge er läsare vad ni vill ha, med profsig prägel men med det personliga i bloggmediumet kvar! Hoppas ni gillar det!

Nu rann klockan över lite, att man aldrig kan tajma perfekt, alltså!

Tiden är knapp

Ja, nu är det typ ingen tid alls kvar.

Ja känner mig väldigt pretto.

Ge mig mat

Jag sitter och äter makrill i tomatsås. Enbart. Det är en av de bästa sakerna jag vet. Det och rökt makrill, och lax förstås. Även tonfisk fungerar i goda grytor. Fransk fiksgratäng är en dröm, för att inte nämna fiskpudding, eller sashimi!

Sashimi!

När jag var liten, under perioderna då jag matvägrade allt förutom fisk så brukade jag fantisera om att jag var en sådan där sjöjungru med grymt läskigt monsteransikte. Då skulle jag kunna simma runt och jaga fisk dagarna i ända. Äta fisk hela tiden. Det var en sann lyckodröm.

Nu måste jag ha en fiskgratäng känner jag, eller en fiskpudding. Eller kanske lite ungsstekt lax. Kanske lite fisksoppa med torsk och ägg, eller kanske bara mer makrill. Eller stekt strömming för den delen, utan panering och med pressad potatis och en läcker sås. Jag måste!

Fisk!

Måste!

Jag och kameran är ytliga bekantskaper

Nej, nu bannemig får jag sluta med nybörjartendenserna med kameran. Ni har säkert uppmärksammat att jag precis upptäckt vilka möjigheter absurt höga slutartider ger, och nu har jag spårat fullständigt. Haha. Som en nybörjare med photoshop som leker med alla filter. Tar ett foto, kör en "cut out" och kallar det för konst.

Så är jag och min kamera för tillfället. Typ.

Det är skojigt. Om någon månad kommer jag se tillbaka och slå mig för pannan. Efterhandsskam är underbart.


Men hur kan man undvika en hög slutartid när man ibland får bilder som skiner så här fruktansvärt vackert?

image957
Amanda Björk och Victoria Abrahamsson


No smiles

image954

Det finns anledningar till varför jag inte ler på bild.
Gosh.

Egocentriskt tjat

Jag, jag, jag. Stureplan, Stureplan, Stureplan.

Förlåt att innehållet i bloggen varit så likriktat och tomt den senaste tiden, jag är sjukligt stressad. Det är lätt att ta det man redan har och skriva om, och slutsatsen är att det är bättre att skriva något än inget alls.

Men den tionde april klockan 12:00 så blir det en rejäl skräll av intressanta ting.

Åsikter vill jag inte ens prova på att skriva om för tillfället, när man är stressad så blir man lättirriterad och lättprovocerad, det skulle inte komma ut något förnöjsamt ur deras fingrar. Inte för att jag tycker att det är osnyggt att låta sig provoceras, som någon sa i bloggen. Jag visar mycket hellre att jag blir provocerad än framställer mig som en oslagbar mur.

Nu, fortsätta jobba. Jobba, jobba, jobba.

http://fashionistamax.blogg.se/

image956

Några av er hade tappat bort adressen till MAx Bergås blogg.

http://fashionistamax.blogg.se

Jag vill tillägga att den ytterst smakfulla bilden är tagen på mitt kontor. Jag städar adrlig där och slänger mina jackor på golvet. Som hemma.
Ivan Nunez Fridén

image955Ivan Nunez skojar med mig på Stureplan.se!Han fotade på Neu ikväll och la till en bild på sig själv. Han har döpt sig till Ivan Nunez Fridén.

Förutom detta så har han använt "liquify" i ansiktet, det är ett retuschverktyg i Photoshop som föredras av många.

Det är en fin hint. Kritik på bästa nivå.
Men jag använder ju klonstämpeln, inte liquify!
Just ikväll blir det extra fint, då jag inte orkade plåta mig själv. Det är tur att Ivan sväljer stoltheten och går in i mitt ställe, vi fotografer, vi håller ihop.


Jag har inte fifflat!


INNAN NÅGON SÄGER ETT SMACK OM BILDEN PÅ MIG FRÅN NEU IKVÄLL SÅ SKA JAG BE OM ATT FÅ TALA OM ATT DET INTE VAR JAG SOM TOG INTIATIVET.

Det var Andreas Höistad, en av de som håller Neu, som ville fota! Och jag är självfallet inte den som är den. Strålande fin bild, dessutom.


image953

Chock! Johan Mattsson på Laroy!

image952Hahaha. Johan Mattsson var på Laroy igår. Johan som vägrar allt i bratväg. Det är mycket roligt. Han försöker gömma sig, men vi ser allt att det är han. Det är faktiskt ännu roligare än att Fredrik Dalheim var på Spy Bar igår. Hahaha. Johan Mattsson på Laroy. Jag får kramper i magen.

Nu kan jag hämnas för att han mobbade mig när jag gick på Stureplansfesten. Jag ska retuschera in "Jag HJÄRTA Laroy" på alla hans tröjor när jag fotar honom på Teatron. Hahaha. Johan Mattsson på Laroy.

Bild: Ivan Nunez, www.stureplan.se
Gårdagens Teatron

Igår lekte jag runt med kameran lite och fick hundra gånger bättre bilder än vanligt! Speciellt när det kommer till färgerna, och förutom det så ser man omgivningen mycket bättre. Mer klubbstämningen, helt enkelt. Det är roligt när man märker att man faktiskt lär sig något, det är pirrigt och spännande. Vissa bilder ser fortfarande ut som mina typiska Teatronbilder, men det blir fler och fler riktigt bra bilder. Jag är så glad!

image948Jag sprang även på en gammal klasskamrat från lågstadiet, Mercedes Ardelius! Här pussar hon på en tjejkompis som heter Helga Bärnarp. Det var lite roligt. När jag såg henne på håll så tänkte jag: "Oj, vad lik Mercedes hon är! De måste jag plåta!" och när jag kom fram och frågade så utbrast Mercedes: "Mendå! Känner du inte igen din gamla barndomskompis?" Så ja, jag tycker det var fint i alla fall. Sånt gör mig glad. The past meets the present, liksom. Eh.

Jag var verkligen strålande glad igår, inte ens det sjuka bråket gjorde mitt humör sämre. Vad som hände var följande.

Jag sitter inne i rummet med speglarna och pratar med Lady Oscar, helt plötsligt är det en massa stojj utanför. Kontrollfreak som jag är så måste jag gå ut och checka läget, se om jag kan göra något och så vidare. När jag kommer ut står det tre killar i trappen och ropar åt några tjejer som springer ut från Teatron i blixtfart. JAg har ingen aning om vilken part det är som bråkat, så jag lägger mig inte i då bråket redan är över. Däremot så börjar jag gå mot nedervåningen, och när jag går förbi killarna i trappen så SPOTTAR en av dem mig i nacken! Och jag har inte gjort något alls! Jag vänder mig om och frågar vem det var, ingen erkänner. Då säger jag att jag ska gå och hämta vakterna för att få dem utslängda.

Och det gör jag. Men då hade redan två vakter på övervåningen uppmärksammat de bråkiga killarna, så totalt blev de utledda av fyra vakter! Mäktigt.

Vakterna på Teatron är riktigt sympatiska, förövrigt. Inga griniga vakter hos oss.
Sedan blev jag glad igen och fortsatte festa.

image949Oscar Simonsson i Coop är vanligtvis riktigt kameraskygg, men jag föreslog att vi skulle ta en bild tillsammans, och då gick han tillslut med på en bild. Sedan fick han eld i lågan och ville ha en massa bilder, bland annat med modellen Rebecca Wiberg. Vi har skapat ett monster, men om vi tar 100 bilder på Oscar nästa gång så får vi i alla fall ett 100% kändisutbud, och då blir våra chefer glada.

Lalala.

Sedan drog vi vidare till Spy Bar där Daniel Örhn och Daria Oudalava firade. De hade haft fest i den sketna lokalen vid namn H62 på Hornsgatan. Skitlokal. Men de hade tydligen lyckats riktigt bra. Det är enbart Daniel och Daria som kan lyckas med det, säger jag bara, för H62 bringar bara ångest och migrän. Så snart jag ser lokalen brukar jag få ofantliga behov av att... exempelvis... plocka fram en osthyvel och hyvla bort all min hud i ansiktet. Det skulle vara mindre smärtsamt än att sätta sin fot inne på H62.

Bra kväll, bra kväll. Hoppas den här blir lika bra, jag ska jobba på både Teatron och på Neu ikväll, och samtidigt passa på att instruera en ny fotograf lite! Roligt!Lady Oscar

Han är självfallet alltid fin, men ikväll något alldeles exceptionellt.


image947

Schulmanbröderna slutar på Stureplan!

Alex och Calle Schulman slutar på Stureplan! Jag fick en chock när jag fick SMSet och sedan ett telefonsamtal som förklarade allt från en annan anställd, och nu står det på Dagens media också. Gå in och läs mer där.

Vad händer tisdag den tionde klockan 12?

En person kom med en alldeles strålande idé angående angående tidsag den tionde klockan tolv (se klocka) och jag nappar.

Ni läsare här i bloggen får själva föreslå vad ni tror kommer att hända, om någon dag väljer jag ut tio favoriter av förslagen, som ni sedan får rösta på.

Börja föreslå!

Tänk


Jag blir ledsen när folk skriver illa om andra bloggare i min blogg.

Snälla, sluta med det.

Johan Fridén

image942Jag har en tendens att vara ganska kall mot mina nära och kära i perioder, detta kompenserar jag på samma vis som min kära far gjort genom min uppväxt: genom materialla ting!

Så idag fick min lillebor en hatt och en T-shirt, som jag tyckte skulle göra honom fin, och som skulle fungera bra till hans konstant orakade haka. Det passade finfint, och glad blev han. Brevid honom står Tova, en kompis till Johan. Hon är hemma hos oss ofta. Hon är en alldeles strålande människa.Här har vi en lite mer smickrande bild på Johan:

image943

Min lillebror är allt en fin karl.
 
Förövrigt så skulle jag vilja be hans klasskamrater i Cybergymnasiet, Internationella skolan eller vad fan den där skolan heter att sluta be Johan be MIG att köpa ut på Systembolaget åt er, det kommer inte att hända! Ni är säkert finfina människor, men jag känner inte er, och även om jag gjorde det så skulle jag aldrig våga utföra något olagligt.

Jag vågar inte ens planka. Tack tack.


Update: Ebba

Ja, nu har jag fått reda på hela historien kring Ebbas avslutade chefsredaktionspost. Och jag säger er detta: det handlar inte alls om att Ebba skulle ha varit jobbig, det är skitsnack som florerar i bittra journalistkretsar.

Som misstänkt, med andra ord.

Mer får ni dock inte veta!

Nedräkningen har börjat2007-04-10 12:00:00 GMT+02:00


Aftonbladets modebloggstävling

Engla vann Aftonbladets modebloggstävling, med hela 44,4%! Grattis Engla! Jag hoppas att du har kul i New York , spenderar pengarna utan ångest, och dokumenterar det hela ordentligt för oss som inte har chansen.

Jag är väldigt glad över att jag kom på tredje plats, det är helt oväntat! Att Engla skulle vinna hade jag ingen som helst tvivel på, och med tanke på hur oengagerat mitt bloggande varit den senaste tiden så är jag förvånad, glad och väldigt smickrad över tredjeplaceringen. Det är verkligen ingen skam, tack till er!

http://www.aftonbladet.se/vss/mode/story/0,2789,1036741,00.html


Aprilfån

När man varit uppe i 24 timmar, druckit och jobbat så blir man redigt förbannad av dagens första aprilskrämt. Det fick mig att känna mig tämligen korkad, faktiskt. Att jag faktiskt gick på det i någon minut får mig att känna mig mer än korkad, det får mig att känna mig som en bättre kampanj mot alkohol och tobak än någonsin, om vi ska spinna vidare på tidigare nämnda.

image941

Men lustiga, det är de. Roliga små nissar. PEEKUUUFÅÅÅRMEEEL.

Äckelborgen

Om två-tre timmar ska jag plåtas för en mycket viktig grej.

Jag har inte sovit. Hur fräsch tror ni att jag kommer att se ut på en skala från 1 - 10? Ikväll har jag fotat, druckit, varit på Spy Bar och sedan jobbat på mitt kontor.

Jag tror att jag kommer att se ut som en mycket fashionabel kampanj mot alkohol och tobak. Men det är ju fint, på sitt sätt.

Så här såg jag ut på slutet av kvällen på Teatron, förhoppningsvis så kan det enbart bli bättre.

image940