Glahah

Massa knas med bloggen idag, det kommer kommentarer till min mail, men inte till bloggen. Problem med att uppdatera. Tragik. Jag har så mycket fint gnäll idag.

I fredags när jag skulle vara på jobbet (produktion, inte fotot) men istället var hemma och var sjuk och olycklig, så hade tydligen ***** på ***** Magasin droppat in. Detta hade självfallet ingen noterat och vidarebefodrat till mig.

Därför hade jag det här i mailen när jag kom till jobbet idag:

"Hej, här kommer hela *******, deadline är på måndag!"

Att deadline var idag när vi fick det i fredags kväll var tillräkligt galet, att jag sedan inte fått reda på något är helt absurt. Jag känner för att prygla lite medarbetare, frågan är bara vem och hur?

Förutom det har vi dessutom inte mindre än 5 liggande bokomslag, vad är detta? Vad är detta? Jag körde just ett, det tog en kvart, vad är problemet?

Kommentarer
Postat av: Eva

Om jag hade din getingmidja skulle jag också kunna vara skitsnygg, estet ut i fingerspetsarna i klädval mm. Men nu är det ju inte så, jag var det i alla fall i din ålder och jag får väl trösta mig med det.
Men feminister är vi både du och jag, kolla gärna in berättelsen om Filippa, Ritva och Gullan (hämtat från anteckningar från Feministiskt Forum i helgen som var).

Postat av: Mia

Tjipp!
Kommenterarde igår, men som du skrev - det bidde ingen kommentar:-). Hur som helst skrev jag att jag tyckte du var en toppingla på kortet igår och att även jag gillar breda bälten, men även smala. Och att det skärp du lyckats hitta var jättefint. Ungefär så:-)

2007-02-06 @ 08:13:47
URL: http://monokel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback