Klubb Kafka - 6 januari 2007

I lördags hade klubb Kafka på Carpe Noctem sin första kväll, det var mycket folk, god stämning och skön musik. Jag träffade mycket folk jag inte sett på länge, samt en del oväntade människor från Ace och diverse ställen på Stureplan. Dvs, det var väldigt blandat, men allt med en röd tråd!

Eftersom att klubb Kafka inte har en egen hemsida ännu så slänger jag upp hela batchet här!

Max får hedersplatsen, för han är vacker som en ängel. Dessutom stylade jag upp honom specifikt för denna kväll, eftersom att han verkligen ville ha ett slappt vitt linne som visade ena bröstvårtan, det fanns inte, därför fick han det mest kinky alternativ jag kunde komma på, dvs: Uppriven randig tröja. Jag står dock inte för döskallepinnen, jag använder inte pins, det var inte jag som satte den där.


max-byline
















Kommentarer
Postat av: ida

åh, för första gången hittar jag någon jag känner igen från vimmelbilderna! Den svarthåriga+svartklädda killen (ha ha, ännu så länge kan det vara typ vem som helst) som posar med en tjej med röda handskar. Han heter Lupus och är grymt duktig singer/songwriter med en basröst som kryper in under skinnet på en.

Postat av: fannen

förresten, retucherar du dina klubbilder?
alla är ju så vackra...

2007-01-09 @ 20:45:19
URL: http://fannen.blogg.se
Postat av: Linnea

Jag undrar som Fannen, retucherar du eller är alla toksminkade?

2007-01-09 @ 21:04:04
URL: http://tjafs.blogg.se
Postat av: emilie

ach. jag tänkte gå, men en svårkurerad förkylning hindrade mig. nästa gång kanske. verkar ju värt det i alla fall.

2007-01-09 @ 21:05:29
URL: http://etanol.livejournal.com
Postat av: sally

människorna blir vackra i din kamera. särskilt killen med den osannolika backslicken och med örat sm det ser ut som att någon smakat på

2007-01-09 @ 21:09:51
URL: http://sallystahl.blogspot.com
Postat av: Sandra

åh, jag gillar verkligen kontrasten mellan din "mjuka" sjal(?) du har runt huvudet och den svarta tegelväggen. jättesnyggt!

2007-01-09 @ 21:12:16
URL: http://eyesontheground.blogspot.com
Postat av: Growdahn

Du har någon mörkt-hår-fetisch va? ;p Eller så är det bara att folk med mörkbrunt hår automatiskt är snyggare? ^^

2007-01-09 @ 21:50:00
URL: http://growdahn.blogg.se
Postat av: Mia

Får nästan flashback till rockklubben Ritz glansdagar (vi pratar -85..-86 här). Fast detta är mer "arbetat". På den tiden var man supercool om man bara hade ngt svart..eller lite kajal. Kanske jag som börjar bli gammal, men det blir nästan skrämmande perfektion för mig. Nästan onaturligt vackra där t o m poserna är genomtänkta på ngt sätt. Håller med ovan om att du gör folk vackra när du hanterar kameran, Hanna - du har ngt "going" där! Dock är jag fortfarande lite rädd.

2007-01-09 @ 22:11:32
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: emma

haha, nu hade flera undrat samma sak som jag tänkte fråga: what's up med att alla är så snygga? går du på nån speciell klubb för folk med perfekt hy..?

2007-01-09 @ 23:05:35
Postat av: TOVA

MEN! HAHA, DET ÄR JU MIN PIN!

2007-01-10 @ 00:40:46
Postat av: TOVA

inte för att jag står för den jag heller, jag satt och var uttråkad på LAVA (en tjejkompis till mig gjorde grejer) för evigheter sedan, och sedan så hamnade den på Johans kavaj p.g.a. någon oklar anledning. Men haha, det är roligt när man upptäcker ens saker på andra personer, liksom. Om de inte har snott dem.

2007-01-10 @ 01:07:53
Postat av: Johan

Åh men bilderna blev ju verkligen jättefina Hanna:-)

2007-01-10 @ 01:32:57
URL: http://www.cinemascape.se
Postat av: Sébastien

Heh, där var Tommie X och jag lite lika.

2007-01-10 @ 01:52:11
Postat av: Yingying

Hejsan, jag ramlade förbi här av en slump och har nu läst igenom dina inlägg den här månaden. Jag måste medge att du skriver förvånansvärt bra, både om dig själv och om andra. Det mest befriande med din blog är dock din självdistans - dina Helgonbilder var fantastiska. Jag gillar ditt stilsäkra språk och din blandning av kultur, mode, egna upplevelser och tankar.

2007-01-10 @ 02:24:08
URL: http://katsumi.blogg.se
Postat av: Joaquim

Verkar vara en grym klubb! Jag undrar, skriver du för typ någon tidning eller så? Du har en skön mix av olika teman och prylar här... Likes! Fridens/ Jocke

2007-01-10 @ 11:12:11
URL: http://squallerblogg.blogspot.com
Postat av: Penny

Shit vilka luschious läppar Max har, och alla är verkligen supersnygga!

2007-01-10 @ 11:26:52
URL: http://plussizepenny.blogg.se
Postat av: Fanny

snygga människor du fångat på bild. Gillar din utsryrsel också - skarpt.

Sen säg till om jag har fel. Men kan det där möjligen vara Marion Vain max?

2007-01-10 @ 11:42:04
URL: http://ugly.blogg.se
Postat av: Malin

den där tredje tjejen längst upp med silverjacka elr vad det är, är det int hon där som var med i Sveriges topmodell förra året(?) 70 tals tjejen som grät för att det inte kändes som "hon" när dom klippte av hennes hår :o

2007-01-10 @ 13:15:38
URL: http://passionforme.webblogg.se
Postat av: Hanna Fridén

ida: Ah! Och hon som han posar med är Ambra Bolin på Mikas! :D

fannen: Jadå, jag retuscherar för att få bort en olycklig finne och rödspränga ögon, om de sakerna finns, eftersom att jag tycker att det skulle vara så trist om folk kände sig fula eller ofräsha på en bild som hamnade på internet :( Däremot så gör jag inget annat, men jag brukar vara bra på att fånga folk i deras mest förnämliga vinklar! Hoppsan, nu skryter jag.

Linnea: Läs svaret till fannen :) Och angående din andra fråga: Ja, folk hade en hel del smink! :D

emilie: Det var trevligt, helt klart värt sitt besök :)

sally: Han var dock ganska dryg, sånt gör mig lite avig >:/ Han killen till vänster i den bilden är dock riktigt snygg, fast bättre i verkligheten än på just den bilden, och strålande trevlig!

Sandra: Tack så mycket, vad kul! :D Jag blev faktiskt sanslöst nöjd med just den bilden.

Growdahn: Det var inte så många där som inte färgat håret svart, faktiskt! Haha :D Om jag ska vara ärlig så föredrar jag faktiskt blondiner, kanske för att jag aldrig skulle kunna bli blond själv.

Mia: Alla alternativare är poserfreaks nuförtiden och har en miljard modelliga foton på sig själva! Det verkar vara en del av grejen, göra looken till något mer, och jag gillar det faktiskt :)

emma: Nejdå, men om någon råkar ha en olycklig finne eller dylikt för kvällen så tar jag faktiskt bort den, om man kanske inte är van vid att hamna på bild ofta så vore det så trist om de hamnar på nätet permanent med en bild de känner sig ofräscha på :( Annars, angående att huden är så slät: Det är kamerablixtens fel/förtjänst!

Tova: HAHAHAHAHA, FYFAN VAD ROLIGT :D! Jag har inget emot pins i sig, jag har bara aldrig pallat att ha det, kanske för att jag snattade en pin när jag gick på dagis (det enda jag någonsin stulit!) och fick grav ångest för det :(

Johan: Tack! Det är för att ni är så himla fina, Johan! :D

Sébastien: Haha, jag ser vad du menar :D!

Yingying: Tackar så hemskt mycket, kul att du gillar olika saker med bloggen! Ibland har jag försökt nischa mig in på ett tema, men jag kan inte riktigt hålla mig, så det är befriande och framförallt väldigt smickrande att höra :)

Joaquim: Hejsan, tack så mycket! Jag skriver inte för en tidning, men en personlig liten dröm är väl att ha bloggen som någon slags minitidning :)

Penny: Hans läppar är underbara! Och det gick bra med fotot den här gången, men de här människorna verkade överlag vara ganska bildvana, så att säga :)

Fanny: Tack så mycket! :D Och javisst är det Max med Marion Vain!

Malin: Japp, det är Top model-Emma! Hon är en väldigt fin och rar tjej som ofta fastnar på min kamera :)

2007-01-10 @ 14:54:44
Postat av: Jossan

Kan tipsa om klubben Go for it, Mr Liver som brukar vara på Carpe Noctem varannan fredag, ojämna veckor!
Där finns det många snygga människor också =)

2007-01-10 @ 15:00:38
URL: http://jossansgarderob.blogg.se
Postat av: masha

malin: 70-talstjej? haha. not really.

2007-01-10 @ 15:45:02
URL: http://msmarlborolight.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback