Teatron - Go Bang!

tommieochemma

Ikväll hade Tommie och Emma Johansson på sig sjukt snygga kläder. Jag älskar Tommies tröja, han sa att den var mycket dyr. Jag anser, mycket värt. I min förvirrning glömde jag fråga var den kom ifrån, men herrar, garanterat stiltips! Oavsett om du bär peruk eller ej.

Emmas silverklänning blev jag sjukt avundsjuk på. Silver, nitar, science fiction. Allt i ett. Fullkomligt strålande.

FrancoiseElleph

Francoise och Elleph

Francoise, till vänster, hade en fantastiskt fin kofta. Från Vero Moda. Vad har hänt? Jag har alltid ansett att det är en skitbutik, men jag får ge mig.
Annikas fina klänning som hon bar på Tjuvlyssnat-releasen var även den från Vero Moda.

jag2


Själv kände jag mig inte strålande vacker för kvällen. Men det sägs ju att man dömer sig själv hårdast. Jag hoppas att gud inte straffar mig för hatten. Förlåt, gud!

Kommentarer
Postat av: Fröken SötSur

Riktigt, riktigt snygg tröja Tommie har.

Jag måste också börja kolla in Vero Moda!

Postat av: Martha

Haha, jag trodde det var du på översta bilden! Fett het snubbe.

2007-02-10 @ 10:00:31
Postat av: Mia

Silverklänningen var väldans finfin! Och Hanna var en läckerpudding som vanligt:-)

2007-02-10 @ 10:29:02
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Annika Marklund

Jag och min vän Louise pratade lite om Vero Moda igår. Hon har precis samma inställning som du (dvs, hon tycker att det är en skitbutik där man aldrig hittar NÅGONTING, samtidigt som hon ofta ser andra ha på sig kläder från Vero Moda som inte känns helt fel), och vi kom in på att Vero Moda verkligen inte har NÅGON integritet whatsoever. Varje gång de byter kollektion finns det ingenting i hela butiken som skvallrar oom vad VERO MODA står för, de har ingen röd tråd, ingen signatur, de är schizofrena på det allra minst intressanta sättet.
Men well, jag köper en hel del kläder där, varje gång de har total utförsäljning. I Norrköping klär sig nämligen alla så jävla fult att det bara att de snygga kläderna kvar, och de säljs alltså ut för typ 29:-. Helt i linje med min ekonomi.

Och så blev jag lite generad över att du skrev att du gillade min 79-kronorsklänning, den rodnar där den hänger i garderoben! Tack.

2007-02-10 @ 11:22:27
URL: http://beautifulones.blogg.se/
Postat av: Ida

Nu är det på tok för sent för att jag ska komma ihåg vad de dära små mössorna heter. Men jag blev så glad, det fanns sådana att köpa när vi var vid den mosaiska begravningsplatsen i PRAG!

Nu väckte du massa fina minnen!

2007-02-11 @ 04:50:18
Postat av: Agnes

Hoho, den där kippan har man allt sett förut! Askul när jag var i Prag och min lillebrorsa tvingades att bära en sådan, 11 som han var vid tiden höll han på att dö av pinsamhet. Jag höll däremot på att dö av skratt.

2007-02-11 @ 15:25:45
URL: http://frankenlady.blogg.se
Postat av: Mimo

Åh vilken urtuff twistad tröja! Btw måste jag berömma dig för dina fantastiska bilder på Stureplan. The Sartorialist-nivå. Nästan iallafall (-:

2007-02-11 @ 20:48:36
URL: http://mimostyle.webblogg.se
Postat av: masha

jag tror att tröjan är ida sjöstedt, om jag inte misstar mig. min kompis har en likadan i svart. fast SNORDYR är den inte. men snygg, anyway.

2007-02-12 @ 09:32:56
URL: http://msmarlborolight.blogspot.com
Postat av: DiscoDan!

Läste precis Klangs inlägg på klang.blogg.se från Weekends modevisning, undrar om inte just den tröjan e med där fast svart? Eller? är jag ute o cyklar?

2007-02-12 @ 14:06:17
URL: http://lehnberg.net
Postat av: klotet

måste du själv alltid vara med på bilderna från teatron? orka.

2007-02-13 @ 09:27:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback