Teatron - IGEN

jagjag
Kvällen på Teatron igår var helt vrickad, och det var sjukt bra drag. Dansgolvet var så smockat att inte ens en nerbantad liten myra skulle ha kunnat tränga sig in.

Först käkade jag middag med Johan, Sébastien, Kjerstin, Johan och Tova, sedan blev det Singstar (och eftersom att jag är dödenförkyld så gick det uruselt, och min redan relativt kraftiga basröst sjönk till en stämma som kan liknas vid bergssprängning).

Efter det drog vi iväg till Teatron, dansade, rökte cigaretter, sedan gick jag på toa. Sedan var alla borta.

Jag letade.

Och letade.

Och letade.

Sedan blev jag sur och gick och hämtade ut min jacka, när jag går ser jag självfallet att alla förpassat sig till rökrutan. Då går jag in igen.

I rökrutan frågar jag en kille om en cigg, vi pratar, går in och dricker öl och vodkashots. Jag pratar om mig själv, som vanligt, och helt plötsligt utbrister han: ”MEN, kan du inte sluta prata om dig själv nu?! Vet du inte vem JAG är!?” Nej, det visste jag inte, det fick jag dock reda på, det var tydligen Oscar i Coop.

Jag känner aldrig igen folk, det händer inte, jag är blasé. Kvällen fortskrider med att vi går omkring och tävlar om vem som är tuffast, Kornél står på min sida: ”Hanna är ju famous swedish fashionblogger!” alla som inte stod på min sida kan vi ignorera fritt. Sedan går vi till Spyan och fortsätter med samma dissiga jargong. Träffar 
Gustav Gelin, pratar med en kille om den mystiska Versacemannen på Biblioteksgatan, och om den andra mystiska Versacemannens mystiska lilla hund.

All in all, det blev en ganska bra kväll ändå. Och eftersom att fler personer hälsade på Oscar än vad de hälsade på mig så vann han nog tävlingen, men det kan vi hålla käften om.

Kommentarer
Postat av: morry

Koop, inte coop! =)
Eller var det oscar på ngn konsum-affär? I såfall backar jag. =)

2006-12-29 @ 08:19:15
Postat av: masha

dissig jargong brukar oftast vara det som får folk att känna viss rädsla inför att hälsa på en. jag säger det av egen erfarenhet. jag antar att jag kanske (möjligvis!) skulle kunna verka aningens dryg till och från. harkel.

singstar är så jävla kul.

2006-12-29 @ 09:10:56
Postat av: Penny

Oh, jag älskar Koop, "summer son" är helt genial! Han Oscar verkade dock vara en dryg bög :/ (ursäkta uttrycket)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback