Två nya handväskor.

Ja, i onsdags innan intervjun med Stina på Veckorevyn så fick jag ju som sagt lite panik och råkade impulsshoppa inte mindre än tre nya väskor, haha. Två av dem får faktiskt stanna! Den med axelrem i stora guldkedjor får gå tillbaka - There's too much of it already, and I'm only wearing it if it's real Chanel.

Jag säger inte att ni ska trasha de underbara väskorna ni redan äger, men att köpa en ny nu? I don't think so.

Den röda väskan (axelrem innuti) köpte jag på Harges vid Ringen. Den fina satinväskan matchar perfekt till den hallonröda kjolen som Viktor & Rolf gjorde för HM, för er som äger den. Den var dessutom billig. 229 kronor.



Den andra väskan som behålls kommer från E-Style på Götgatan. Den är enkel och svart. Jag bytte ut den svarta axelremmen mot ett långt pärlhalsband för en liten piff. Innan jag hinner använda den får den arbeta som någon slags julpyntning framför en av bokhyllorna.

Skönt med lite mindre, nättare väskor. Mina andra partyväskor har nötts ut ordentligt, fast nu när jag ska fota så behöver jag visserligen min gigantiska skinnväska. Perkele!


Ps. Tack för i onsdags Stina! Du var inte alls läskig, tvärtom mycket trevlig och undebar!

Kommentarer
Postat av: Saga

Översöta. Jag skulle också vilja investera i ett par lite finare, nättare väskor. Kruxet är att jag förmodlingen kommer att ha noll använding för dem, men ändå.

Postat av: Mod

väskorna var jättefina

2006-12-01 @ 20:46:15
URL: http://mod.blogg.se
Postat av: Marina

Hi. I have new shoes on my blog.
Marina (from France)

2006-12-01 @ 22:34:04
URL: http://escarpins-marinamode.blogspot.com/
Postat av: Kerstin

Vad spännande Hanna. Hurra. När publiceras intervjun?

2006-12-01 @ 22:43:21
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: Judas

Åh, jag älskar den röda clutchen. Snyggt även att du gjorde om den svarta med pärlbandet!

2006-12-02 @ 10:57:58
URL: http://motherfuckas.blogg.se
Postat av: Mia

Kul att det gick bra på din väskintervju - du är en liten tuffing:-). Fint alternativt julpynt också! Tant Mia likes. Om du vill få en underbar och lite gammaldags julkänsla: gå till Bröderna Erikssons Dammode - jag var där igår (tyvärr nästan bara jag..) när de firade 1 år i butiken och de hade laddat upp med vin, julmust, pepparkakor, lussebullar och hade fått in världens största julgran i butiken och klädde den kvällen till ära a la gammaldags 20-talsjul. Otroligt fint. Man fick nästan en tår i ögat och nu luktar det ljuvligt av korianderapelsiner och julgran där inne. Gå, gå , gå! Kram från nostalgisk julschosad tant Mia

2006-12-02 @ 11:21:58
URL: http://monokel.blogspot.com
Postat av: Anneli

Hej! Kom just från bloggportalen och såg att du lagt in mig som favorit!! Tack snälla! Nu måste jag surfa runt lite hos dig och se vad du bloggar om. Ser spännande ut!
Intervju för VeckoRevyn?? :)

2006-12-02 @ 11:35:16
URL: http://flitigamyran.blogg.se
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:11:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback