Äckelpäckelsjuk

Jag är imponerad av mig själv och min framförhållning gällande min hälsa.

I torsdags kände jag mig bara lite krasslig, men något var lite fel, lite annorlunda från vanlig krasslighet. Jag visste automatiskt att det skulle gå riktigt illa. Därför sjukskrev jag mig för helgen.

Igår kände jag mig inte mycket mer krasslig, men något var liksom ännu mer fel, jag kunde inte sätta fingrarna på det, men till min chef sa jag "Något är fel, snart är jag väldigt sjuk. Bara så du vet".

Han rullade sina ögon och suckade högljutt, förstås. Det lät ganska flummigt.

Och ja, minsan, idag vaknade jag och kände direkt vad det var som varit fel, en sak som jag drabbats av 5-7 förut i mitt liv, som kräver att man åker in till sjukhuset och opererar (världens lättaste operation, inte farlig alls. Typ mindre farlig än att ta bort sina halsmandlar) och nu går jag omkring och mår... visserligen förskräckligt dåligt, jättesjuk och i behov av en äcklig operation och hejdlösa mängder med penicilin.

Men jag är ändå stolt, på något mystiskt vis.
Jag kunde dock inte få någon ooperationstid idag då det inte kommer att var akut förens på måndag, så nu är jag sur. Jag ska gå ut och handla kläder, tror jag, sedan ska jag upp på mitt jobb och jobba hela dagen. Sedan ska jag gå hem, imorn ska jag göra samma sak fast under sjukare premisser, och på måndag kommer jag vilja dö av smärta och få min jävla satans operation.

Sjukvårdspersonalen hörde dessutom fel när jag ringde dem. De trodde att jag sa "halsbränna" och hon lät mycket sympatisk och bara: "Ooooj, fem gånger förut? Det är hemskt, jag ska se till så att du får den första tiden på måndag!" och jag bara: "Vaddå halsbränna? Jag skulle väldigt gärna ha en halsbränna, men jag har en HALSBÖLD, du vet, den där värre formen av halsfluss som innebär att man får varbölder i halsen som man måste åka in till sjukhuset att skära upp och som man kan få lunginflammation av? Som man sedan måste behandla med jättemycket penicilin? Varbölder i halsen!" Sköterska: "Öh... ja, jag ska se till att du får den först tiden på måndag." "Tack, tack, det är fint av dig. Tack."

Nu, hundra treo och femtio ipren.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ush, stackare! krya på dig!

Postat av: Hanna P

usch vad obehagligt, jag har inte ens haft halsfluss så jag kan inte ens föreställa mig hur obehagligt det måste vara.

2007-05-12 @ 13:45:42
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: Madeleine

Usch vad hemskt det låter! Krya på dig!

2007-05-12 @ 14:19:20
URL: http://ohlamour.blogg.se/
Postat av: anonym

Vill uttrycka min åsikt här där det verkar vara högt i tak: Hur kunde Engla vinna modebloggtävlingen? Är det valfusk? Den bloggen är ju urbota dötrist att jag somnar. Ängsligt mode och tråkigt snack. Så klart att din och vissa andra bloggar är mkt bättre!

2007-05-12 @ 14:42:33
Postat av: Sofie

jag tycker verkligen synd om dig! haft cirka en 5-6 halsbölder i mitt liv med, värsta jag varit med om, spec då läkarna är så okompetenta att dom inte ens får ut allt var de första gångerna utan man tvingas göra om operationen ca 3-4 ggr. dock undrar jag varför du inte har fått ta bort halsmandlarna än? dom kräver ju typ att man gör det efter sin 4 halsböld för risken e för stor att man får fler? krya på dig! mvh/ sofie

2007-05-13 @ 14:18:56
Postat av: Hanna Fridén

anonym: Tack, vad kul att du gillar min blogg! Angående att Engla vann så tycker jag dock inte att det var fel, hon har skrivit länge och har många fans som gillar henne stenhårt :) Hon har dock en annan målgrupp än de som läser exempelvis min blogg, skulle jag tro! Så jag kan tänka mig att många av mina läsare kanske inte alls gillar henne, och att hennes läsare nog inte skulle vara så förtjusta i mig!

Sofie: Ja, de ville ta bort dem, men jag vägrade med motivationen att jag har en fruktasvärd fobi vad gäller... avlägsnande av kroppsdelar. Hu! Jag dök helt sonika inte upp till operationerna, och det är knappast olagligt att inte ta bort sina halsmandlar, så de kunde inte göra något! Lalalala :D

2007-05-13 @ 19:49:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback