Eurovision song contest semifinals 2007!

Haha.

Jag kollade på hela programmet. Galenskap. Jag trodde att jag skulle dö av grav ångest. Här kommer mina erfarna, och mycket profsiga uttalanden om de deltagande artisterna!

Bulgarien: Trummorna var fina, byxorna fula.

Israel: Jag gillade den lilla tjocka i vita kläder, dragspel och pipa! Min framtida pojkvän, härligt orginell men samtidigt laid back och avslappnad. Som ni fashiontjejer: "som om man bara slängt på något lite sådär men ändå blir det skithett!"

Cypern: Jag kommer inte ihåg låten. Den var nog trist. Den stora bruna fläcken (hudblödning, även kallat väldigt kraftigt blåmärke eller undernäringsfläck, beroende på) som var uppdelad i två delar på undersidan av hennes vänsterarm var dock underhållande. Jag försökte komma fram till vilket land den var mest lik.

Vitryssland: Pojkband. Går bort.

Island: Rockballad. Går bort. Dock den bästa rockballaden för kvällen. Speciellt i början av reffrängen där han lät lite som Gollum.

Georgien: Jag älskar hennes typ av röst, förmågan att gå upp och ner i toner med en läcker, enligt somliga mycket falsk, klang. Låten var dock skittråkig.

Montenegro: GACKT! De låter likadant, ser likadana ut och har ungefär samma japanska air. Basisten liknar ett ex till mig som jag inte gillar. Blir sur.

Schweiz: Gladtechno om kärlek och vampyrer med ljudeffekter ala Xena, Krigarprinsessan. Fruktansvärt. Köp sångarens rock på
x-tra-x.de

Moldavien: Gackt igen, här i Malice Mizers tappning. J-rock möter power metal. De passar nog bra ihop, så slipper jag dem.

Nederländarna: Lyckas inte ens vara dåliga. Jag kommer inte ihåg dem. Jag kommer bara ihåg att jag tänkte att jag inte kan komma ihåg dem samtidigt som jag tittade på dem. En stor, intetsägande blaffa.

Albanien: Tjejen med violin var dramatisk och läcker, men kameran ligger bara på den trista gubben hela tiden.

Danmark: Jag gillar visserligen transor med tokigt maskulina drag och en välsvarvad kropp. Det är läckert. Låten var dock inte min femma.

Kroatien: Rockballad. Går bort.

Polen: Jag hatar det och jag hatar alla som gillar det.

Serbien: Strålande röst, helt fantastisk.

Tjeckien: Brudar, brudar, bärs bärs bärs. Herregud.

Portugal: Jag gillar häcken på killen med glansiga byxor.

Makedonien: Jag har skrivit ett stort "NEJ" på mitt papper. Jag kommer inte ihåg låten. Måste ha varit något sliskigt.

Norge: Jag gillade den sista silverklänningen, men blir förvirrad av en dansartist utan benmuskulatur.

Malta: Falskt. Ännu mer falskt med de körande flickorna, då de låg i helt felljudnivå och ton i kombo till sångerskan.

Andorra: Christian Luuk pajar musiken med sin tuta, därför röstar ingen på dina favoriter.

Ungern: Strålande, underbart duktig. Inte min typ av musik, men hon är otroligt bra.

Estland: Använd inte vindmaskinen när du har kort, hårdsprayat hår om du inte har en fetish för penntroll asom stoppat svansen i vägguttaget.

Belgien: Roligt med 70-tal. LOVE POWER.

Slovenien: Helt utflippat. Alla musikstilar på en gång, plus opera! Strålande röst, mäktigt. Jag gillar touchen av dragspelet. Hatar de omotiverade, töntiga technobeaten.

Turkiet: Haha, han ser ut som en brunbjörn!

Österike: Vivienne Westwood har gjort kläderna. Jag tycker att de hade för mycket air av höst-vinter 2006 med det texturerade och glittriga silvret. Angående låten? Näpp, ingen åsikt.

Lettland: Roligt! Och lustigt nog låter inte italienskan det minsta lilla som italienska. Jag hör orden, men det är inte italienska. Jag föredrar de två äldre sångarna, mycket bra röster. Men jag gillar inte jeansen och kavajer mer inspirerade av dandyismen med ett smått midjemarkerat snitt hade varit bättre än typiska, trista raka kavajer. Ja, när man kombinerar med cyilderhatt, det vill säga.


Alla mina favoriter kom vidare. Det gjorde pojkbandet också av någon anledning. Jag förstår inte.

Ps. Jag tyckte inte att det var underhållande.Jag hade spattattacker hela tiden och var nervös, vankade av och an och undrade vad annars jag kunde spendera tiden på. Jag skrev 8 A4 med text undertiden. Ritade en massa nervösa figurer. Men ni får självfallet gilla det.

Kommentarer
Postat av: petra

Hej!
Jag undrar om rummet som var till uthyrning tidigare i februari är ledigt i september? eller iaf för uthyrning då? förstår att det kanske är svårt att veta såhär i förväg men vill iaf fråga=)
mvh
Petra

2007-05-11 @ 14:08:13
Postat av: -

Hanna, jag ÄLSKAR att du börjat skriva här mer. Något otroligt till och med.

2007-05-11 @ 14:43:25
Postat av: Anonym

men cyberns var rätt bra, synthigt & så. me like

2007-05-11 @ 14:58:10
Postat av: Anonym

Oj vad seriöst :) Jag tittade inte ens klart på hela, hehe jag kör på lördag istället ;)

Postat av: Angelica

HAHAHAHAHAHAHA, jag tänkte EXAKT samma saker som igår som det du skrev här nu! Han med pipan, de japanska look-alikebanden, hon med vindmaskinen, ja, allt! Kul kul kul :D

2007-05-11 @ 16:32:59
Postat av: DEBORAH! ANNELIE!

hur kontaktar man dig? bara via telefon? är du kvar på teatron? vad händer imorgon där? jag funderar på att gå dit och skrämma ihjäl någon.

2007-05-11 @ 16:36:35
URL: http://karinannelie.blogspot.com
Postat av: Nathalie

Jag orkade inte kolla klart på det där igår, men gud vad pinsamt dåliga alla var! Min brors kommentar till Tjeckiens sångare var "Det ser ut som att han kommer direkt från jobbet. Han jobbar nog på Fiat." Haha :P

2007-05-11 @ 16:39:22
URL: http://www.nenneblogg.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

petra: Ja, förlåt, jag läste ditt mail men visste inte riktigt hur jag skulle svara. Jag skulle gärna se att det var ledigt då, men det är skitsvårt att veta nu som du säger. Sorry! :( Önskar jag kunde vara till mer hjälp.

Anonym: Tack så hemskt mycket, det ska jag försöka fortsätta med!

Anonym: Ja, det kanske det var. Hmmm, jag kommer inte riktigt ihåg låten, jag är överlag lite mer för pompösa, ståtliga operaakter :D

camilla: Nej, jag förstår att du inte orkade!

Angelica: Vi är två kvinnor med mycket god smak, helt enkelt! Haha.

Deborah: Telefon fungerar finemang, ring närsomhelst. Jag sitter ganska ofta på toa, men jag ringer upp om jag missar det! Angående Teatron så ska jag inte jobba där i helgen så jag kan inte fixa någon gästis är jag rädd, puss!

Nathalie: Ja, det var väldigt mycket hemskt! Seriben, Georgien och Slovenien var intressanta, och även... öh. Belgien med 70-talslåten.

2007-05-11 @ 16:46:36
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Anonym

inga kommentarer om sverige och grekland? =) nyfiken

2007-05-11 @ 17:09:56
URL: http://agapi.blogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

agapi: Nej, för de var inte med i semifinalen!

2007-05-11 @ 17:26:20
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: rosenblom

haha. våra åsikter går isär på det mesta. förutom Ungern. grym låt.

2007-05-11 @ 18:11:56
URL: http://rosenblom.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

rosenblom: Jag blev framförallt tagen av hennes röst och hur hon arbetade med den, otroligt, otroligt stark röst, och vacker, och med mycket känsla. Den tjejen kan nog gå väldigt långt!

2007-05-11 @ 18:14:47
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: nadin

BULGARIEN var bäst enligt mig:)))

2007-05-11 @ 23:37:08
Postat av: elin

han som sjöng för island liknade lite en mindre variant av alvkungen i sagan om ringen :d

2007-05-12 @ 10:28:36
Postat av: debor:ah

ajfan, då får vi ses någonannanstans. kommer du ihåg den sjömansklänningen jag hade som du provade en gång? tror den ska PÅ ikväll, oyoy kapten!

2007-05-12 @ 19:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback