Gissa vad jag vaknade av?

Hej, kära vänner!

Hur vaknade ni upp idag? På rätt sida av sängen? Jag ska berätta om min morgon.

Jag vaknar av att min hals gör förjävligt ont. Som alla de senaste sju dagarna. Är också helt tjokad i halsen, spottar upp grönt slem. Tycker att det är äckligt.

Får sedan hela munnen fylld av var och blod. Helt full. Jag vänder mig upp och ner och det forsar, forsar och forsar blod och var ur min mun till den grad att jag nästan spyr. Jag är väldigt glad över att jag hade ett skydd för sängen för allt slemspottande, annars skulle min säng nu ha varit marinerad av VAR och BLOD.


Så. Ja. Jag tyckte väl att det gjorde lite för ont för att bara vara en halsfluss. Och jag tyckte väl att det var skumt att jag blev sämre trots att jag ätit penicillin i 4 dagar. Det var en fet jävla halsböld. På min förbannade vänstra halsmandel. En stor, äcklig jävla varböld som så många gånger förut.

Nu skiter jag i min stympningsskräck. Nu gör jag mig av med de här förbannade halsmandlarna, eller i alla fall den vänstra, det är den som samlar på sig den här skiten.


Men det är skönt att den sprack. Nu ska jag väl försöka komma iväg till vårdcentralen för att se så att jag inte har några fler bölder, i så fall får de skära upp dem, och sedan kommer jag att vara på bättringsvägen. Blä. Bläää. Bläääää. Äckligt!

Kommentarer
Postat av: Anna

HERREGUD! Jag har haft en halsböld EN GÅNG i mitt liv och det var det värsta jag någonsin varit med om! Och då har jag ändå BRUTIT benet och REVBENEN. Fyyyfaaaan, stackars!

2007-11-08 @ 12:39:05
Postat av: Lihna

Åhfyfanvaäckligt. Jag hade en böld i röven en gång, sen kom den tillbaka. Jävligt synd att man inte kan ta bort vissa delar av arslet med. gör sannerligen lika ont med halsböld. gah.

Postat av: Hanna P

åh himmel din stackare!

2007-11-08 @ 12:54:02
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: Marie

Fan, jag tänkte igår: Den tjejen har säkert halsböld men jag ville inte skrämma upp dig. Jag har själv återkommande halsbölder ungefär vartannat år, trots att jag opererat bort halsmandlarna... Skönt att den sprack av sig själv! Jättestor KRAM på dig!

2007-11-08 @ 13:01:33
URL: http://marie-larsson-blogspot.com
Postat av: Jakob

Kan man se den där bölden om man kikar ner i halsen?

2007-11-08 @ 13:11:32
Postat av: Hanna fridén

Anna: Jag har brutit foten! Och jag håller med dig, halsböld är värre. Fast det är nog värre att bryta benet än att bryta foten i och för sig... tack för omtanken!

Lihna: Uhh! Det låt inte alls roligt du. Vad för typ av böld var det? Inte hemorrojder antar jag?

Hanna P: Det var äckligt! tack för omtanken!

Marie: Jag borde ha fattat själv att det var en halsböld, jag har haft en triljard tidigare. Men jag vet inte, jag var så glad när jag bara fick diagnosen halsfluss först att jag bara förträngde alla möjligheter till att det skulle vara värre. Men du får alltså halsbölder trots att du tagit bort halsmandlarna? Vart sitter de då? Låter läskigt! Och tack för omtanken, fint av dig!

Jakob: Det beror på var bölden sitter. Jag kunde inte se min eftersom att den satt under och bakom och halsen var för uppsvullen för att man skulle se mer än toppen av halsmandeln, så att säga. Annars syns de jävligt väl. Och ser... förjävligt äckliga ut.

2007-11-08 @ 13:31:12
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Marie

Jakob: Ja det kan man, eller jag har iaf kunnat göra det när jag haft böld de senaste gångerna. Men det kan också "bara" se väldigt svullet ut.

2007-11-08 @ 13:31:49
URL: http://www.marie-larsson.blogspot.com
Postat av: Annika

Kära Hanna, efter otaliga halsbölder och halsflussar opererade jag bort halsmandlarna i januari 2003. Halsen vägrade läka och jag var utslagen i flera månader, men såhär i efterhand var det värt det. Halsen krånglar fortfarande, men OTROLIGT mycket mer sällen. DO it.

2007-11-08 @ 13:34:41
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Evis

Bluuah, vad hemskt!

Du har rätt; bara att ta bort de onda mandlarna!

2007-11-08 @ 13:51:09
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: emzi

Ojnej. det kan inte ha varit jätte kul. Stackars dig.

2007-11-08 @ 13:54:19
URL: http://emmelemzi.blogg.se
Postat av: My

Fyyyyy fan! Det låter riktigt jävla skithemskt!
Ta bort bajsmandlen & krya på dig!

2007-11-08 @ 14:54:00
URL: http://lilija.com
Postat av: Marie

De sitter liksom precis innan svalget, jättekonstigt. Det jobbiga är att ingen vårdcentral tar mig på allvar när jag har böld eftersom jag inte har några halsmandlar, så ofta får jag vänta jättelänge innan jag får penicillin. Sist var jag till vårdcentralen på morgonen o de sa att det bara var vanlig ont i halsen, jag försökte få dem att förstå men blev hemskickad. På kvällen hade jag jätteont och fick en jourtid och då konstaterade de att det var böld och jag fick äntligen penicillin och senare samma kväll sprack den! Som tur var fick jag en för stor förpackning penicillin så jag har sparat till nästa gång. Fast jag hoppas hoppas att jag aldrig får det igen! Kra igen på dig!

2007-11-08 @ 15:07:50
URL: http://www.marie-larsson.blogspot.com
Postat av: Jakob

Så get under the knife!

Skär ut dem. har du tur får du ännu bättre sångröst.

2007-11-08 @ 15:10:33
Postat av: Louise

Jag rekomenderar varmt att operera bort halsmandlarna. Jag hade kronisk inflamation i min vänstra mandel och var sjuk mnad efter månad. Sövde ner mig under operationen, vaknade upp på Sophiahemmet med en massa trevlig personal som frågade om jag ville ha glass stup i kvarten. Det enda som var lite jobbigt var att jag inte kunde svälja painkillersen så sjuksyster fick hjälpa till from behind. Hemma i en vecka och luktade ruttet i munnen, åt överkokt spagetti med smör och sen dess (det här var ht01) har jag inte haft ont i halsen en enda gång.

Får du göra det innan jul så kan du också dra skönaste skämten om vem som får mandeln i gröten! Du kan nämligen om du vill få spara dina mandlar (jag gjorde det inte)och sedan skrämma folk med dem.

Oj, vad långt det här blev men halsmandelsoperationer är så spännande.

2007-11-08 @ 15:14:33
Postat av: malin

Hjälp, jag fick kvälvningar av det här och huvudvärk. anledning, jag kände igen mig något enormt av den första delen av det här inlägget. Hypokondriker som jag är så inbillade jag mig att även jag hade en varig böld i halsen och fick panik, tills jag kom på att det faktiskt blivit bättre i min hals efter en dryg vecka nu.

2007-11-08 @ 15:15:06
Postat av: Maja

Åh, fy vad äckligt!

2007-11-08 @ 15:59:40
URL: http://majaerlandsson.blogg.se
Postat av: klara

ÅH FY FARAO AD ÄCKLIGT!!

2007-11-08 @ 18:09:19
URL: http://klrdvrdssn.blogg.se
Postat av: Binnie

Har haft det flera gånger och jag dör typ när jag tänker på hur jävla ont det gör. Och hur sjukt äckligt det smakar, fy fan. Det är något av det värsta jag varit med om i hela mitt liv, men jag har inte tagit bort halsmandlarna så jag är rädd att få det igen..:(

2007-11-09 @ 16:42:26
Postat av: adam

jag har sjukt ont i halsen just nu , jag vet inte om det är en böld eller vad det är , men ja kan knappt svälja och äta ordentligt. Halva min hals har svullnat typ :S ser ut som den kommer stängas helt snart . Och doktorn tog bara blodet på mej och sa att de va negativt och om de blir värre så skulle jag tilbacka nästa dag. Helt störda !!

2009-11-27 @ 00:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback