Hungeridioti

Uschdå. Nu har jag gjort saker jag verkligen inte får göra.

Ibland blir jag verkligen gripen av hunger. Något förskräckligt. Jag är en hungrig människa och äter mycket. Har alltid gjort. Jag behöver en stor tillförsel av näring hela tiden för att må bra. Vilket är varför jag alltid börjar vråla om hunger när jag är ute, exempelvis. Vilket mina vänner känner till väldigt väl.

Men idag väntade jag någon timma för länge, vilket resulterade att jag blev helt galen när jag kom hem och bara ryckte och åt den första maten i kylen. Det vill säga makaroner och falukorv. Och jag är glutenallergiker, det vill säga att jag är extremt allergisk mot vanliga makaroner.

Jag åt det, vilket var en jätteportion. Sedan åt jag 300g Bregott bara rakt av. Sedan en massa bröd, som jag också är allergisk mot.

Nu krampar min mage. Jag kommer vara sjuk i en vecka om jag har otur, allt på grund av denna maniska hunger. Jag hatar att vara så hungrig! Alltid så hungrig. Konstant svulten. Konstant i behov av stora mängder föda.


Jag tror att jag måste börja ta med mig matsäck igen när jag går ut. Det gjorde jag alltid förut. Så att jag kunde äta något varje timma. Hunger gör mig så sanslöst flippad. Det blir till att bära runt hamburgare och pommes igen, minsan. Som förut.

MIN MAGE! AJ. SATAN. AJ. SATAN.

Ni som är glutenallergiker kan relatera. Resten? Tänk er att bli sparkade i högersidan femtio gånger om med en stålhätta, och ni förstår. Nu ska jag avlida.

Kommentarer
Postat av: fia

Men hallå, hjälp. Så kan du ju inte göra! Jag får typ vätskefyllda blåsor i fejjan, utslag på armbågar + knäskålar samt kramp/kontunerliga stålhättasparkar i magen med jämna mellanrum i ett halvår om jag gör så.

För övrigt har jag precis upptäckt att både Mc Donalds och Burger King har glutenfritt bröd, bara ett tips liksom. Det är lika äckligt och torrt som allt annat glutenfritt bröd som man inte bakar själv dock, men bättre än att smälla i sig ickeglutenfritt bröd och makaroner sådär...

Lycka till hur som helst. Jag lider med dig.

Postat av: Alexandra

Åh, nu fattar jag hur min stackars treåring har det... Hmm... får nog vara extra snäll mot honom då. Krya på dig!

2007-11-18 @ 09:18:12
URL: http://whattowear.blogg.se
Postat av: Ulrika

Usch och fy :( men det känns bra att läsa om någon som verkar bli lika extremt hungrig som jag x)

2007-11-18 @ 10:09:24
URL: http://nettelblad.blogg.se
Postat av: Hanna fridén

fia: Nej, jag vet! Asdumt av mig. Fast mina symtom sitter inte i lika länge och är inte lika allvarliga som dina. Vad gäller glutenfritt bröd så har även MAX glutenfritt. Jag skulle dock vilja ha en pizzeria inne i stan som bakade glutenfritt, det verkar omöjligt att finna!

Alexandra: Är han glutenallergiker? Stackarn! Ja, det gör ganska ont. När jag var liten fick jag också massiva diarrer av gluten och symtomen var värre, hoppas han inte mår alltför dåligt!

Ulrika: Mat är bra.

2007-11-18 @ 11:27:30
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Mimmi

Det jag undrar är varför du har sån mat hemma överhuvudtaget? ^^

2007-11-18 @ 12:55:32
URL: http://mimmipimmi.blogspot.com
Postat av: Annika

Men hjälp! De trodde i typ tio år att min mamma var glutenallergiker (sen tog de av någon anledning ett nytt test och kom fram till att de sett fel första gången, smart) och då påstod de att om hon fick i sig någon form av gluten ÖVERHUVUDTAGET kunde hon dö. Det är alltså inte så för alla?

(Jag tänker att du verkar ju, som tur är, inte död.)

Fast dina andra reaktioner verkar inte heller så himla mysiga. :| Må bra fort.

2007-11-18 @ 13:00:00
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Paulina

Kände mig precis ynklig och väldigt hungrig, men efter att ha läst detta känns det lite bättre.

2007-11-18 @ 13:20:49
URL: http://bryno.blogg.se
Postat av: Alexandra

Hanna! Massiva diarréer! Ha ha... Bra sagt. Så ska jag förklara det för hans pryda allergiläkare nästa gång vi är där. (För det är just det han får) Tack :-)

2007-11-18 @ 15:08:31
URL: http://blogg.expressen.se/alexandra
Postat av: Anna

åh fy fan. jag lider verkligen med dig. är glutenintolerant också och det gör så jäävla ont om man har ätit nåt med gluten i. kan förstöra en hel dag.
ät inte gluten, snela du. det är ju för din egen skull!
förresten, är du med i scuf (svenska celiaki ungdomsförbundet)?

2007-11-18 @ 21:34:55
Postat av: linnea.

jag har också gluten, jag förstår ;/

2007-11-19 @ 18:58:18
URL: http://linneaah.blogg.se
Postat av: anna

hanna, snälla ät inte gluten! det är jättefarligt att fuska med den allergin. min tvillingsyster var det och man kan få tumörer i magen. Det är ovanligt med det händer tydligen enligt hennes läkare!

2007-11-22 @ 13:45:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback