Hur ofta ska vi använda hårnålen i örat?

Hörni, det är fullständigt förträffligt att så många av er nu provat hårnålen i örat - och upptäckt hur strålande, fantastiskt bra de är för att avlägsna det gula, klumpiga klägget vi får där som pajjar vår hörsel. Fantastiskt!

Men jag vet att ni kan bli ordentligt hookade. För hookade. Vi är tjejer, liksom. När vi hittar små lustiga saker vi kan göra med våra kroppar så spårar vi och blir maniska. Vi blir som Gollum som skriar "My precious" när vi hittar förvånande stora pormaskar i tinningen, och när vi finner ett stort, inåtvuxet hårstrå på knät som vi klämmer ut under närmast rituella former så går det så fuckade rysningar genom vår kropp att man skulle kunna tro att barn, i faktum, gjordes av äckligt slask i porerna. Inte genom samlag.


Så, därför säger jag: Gör det högst en gång i veckan.

Bra där.

Kommentarer
Postat av: Annaa M

Jag tycker knappnålar är bättre. Inte såna med runda plasthuven alltså utan vanliga gammaldags. Det ingår ett helt annat spänningsmoment också. Att inte tappa taget.

Postat av: Alexandra

Jag klämmer ut saker på min stackars pojkvän också... jag tror det är ap-genen... plocka löss liksom.

2007-11-20 @ 15:38:44
URL: http://airhead.webblogg.se
Postat av: Maria

Alexandra: Haha, jag trodde jag var ensam om att klämma på pojkvännens pormaskar! Som Hanna skriver, jag blir nästan manisk ibland. Min pojkvän undrade faktiskt en gång om det är normalt att bete sig sådär ^^ Så jag är inte onormal då alltså? :P

2007-11-20 @ 16:09:59
URL: http://www.shoppoholic.blogg.se
Postat av: D

meh. har försökt med hårnålen nu. noll, nada, zipp. antingen så gör jag helt fel (förstår inte hur det skulle gå till dock) eller så är mina öron otroligt rena.

jag föredrar alternativ nummer två

2007-11-20 @ 17:03:10
Postat av: DrKotte

Man ska absolut INTE peta sig i örat med en hårnål. Om man har sån vaxproduktion att man anser sig behöva peta runt där inne (och därmed STIMULERA vaxproduktionen ännu mer), så ska man använda en topz. Det man inte får ut med en topz gör ingen skada. Att peta sig i örat med vassa prylar kan däremot vara jävligt skadligt. Stackars trumhinnor.

2007-11-20 @ 20:07:58
URL: http://onkeltuca.blogspot.com
Postat av: DrKotte

PS. Jag har läst din disclaimer om att man ska vara försiktig, det hjälps inte. Vassa saker ska inte vara i hörselgången. Det finns av-vaxningsmedel på apoteket om man tenderar att få vaxproppar ofta.

2007-11-20 @ 20:17:14
URL: http://onkeltuca.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

DrKotte: Men du vet att jag har trånga örongångar, Sam, jag kan inte ens använda öronproppar som du vet. Jag kan inte heller få ut något med tops överhuvudtaget. Det pressar bara in vaxet längre. Sedan har inte min vaxproduktion ökat det minsta lilla, men det skulle den däremot göra om jag använda medel mot det en gång i veckan. Ledtråden handlar om att vara försiktig och naturligtvis aldrig komma i närheten av trumhinnan.

2007-11-20 @ 20:26:27
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

DrKotte: Som du kanske kommer ihåg så är min tinnitus helt skapad av att mina hörselgångar är för trånga vilket innebär att blodkärlen trängs ihop för tajt och skapar störningar. Tops är absolut inget alternativ, och har aldrig någonsin varit. De trycker IN. och det är DÅLIGT.

2007-11-20 @ 20:30:01
URL: http://frankincense.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback