Jag har ägglossning

För vissa är det här en period av ångest. För vissa är det här en period av smärta. För vissa är det här en period med tveksamt, ostyrigt humör.

För mig?

Det är den bästa perioden av månaden. Precis som vissa är oförstående inför PMS så är jag oförstående inför alla problem som kan infinna sig under ägglossning. Jag älskar ägglossning! Jag önskar att jag hade det hela tiden. En energi sätts igång i kroppen och man är bara GO GO GO HAPPY HAPPY HAPPY YES YES YES.

Förmodligen för att min kropp ska uppmuntras till att para sig. Men konstigt nog så har jag mindre lust för det, och mer lust för att bara ha det jävligt trevligt. Vilket, faktiskt, oftast är bättre än sex.

Jag mår alltid så bra under ägglossningen, jag skiter i om mina ägg skulle förtvina under de kommande tio åren, jag skulle väldigt, hemskt gärna, önska mig det dagligen. Det är fantastiskt! High on life! High on spirit!

Nu ska jag lägga mig och fnittra hejdlöst i sängen. Jag åt till och med pytt i panna med stekta ägg, vilket jag annars tycker är något av det vidrigaste som finns, och fann hela upplevelsen som fantastisk. That's ägglossning for you. Allt är underbart.
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Är det så att om man äter p-piller så har man ingen ägglossning? Det kanske inte alls är så, men jag har ätit p-piller jämt och har aldrig vetat vad ägglossning är eller hur man "ska" känna sig då, så jag tänkte att det kanske var pga p-pillerna.

Postat av: Rockdoll

Orättvist :( Jag märker inte ens när jag har det.

2007-11-29 @ 09:02:20
URL: http://Rockdoll.webblogg.se
Postat av: Stina

va ballt att du så tydligt märker av dina olika perioder, sånt kan inte jag. kanske är fucked up by ceracette

2007-11-29 @ 10:30:52
URL: http://stinaengstrom.blogspot.com
Postat av: Evis

Ägglossning är bra. Jag blir mest...intresserad. Helt biologiskt korrekt.

2007-11-29 @ 11:05:09
URL: http://omstil.blogg.se
Postat av: fia

Haha. Jag känner igen mig. Pms och mens och allt den där skiten skippar jag mer än gärna. Men ägglossningen! Gotta love it.

Jag söker alltid jobb och sånt när jag har ägglossning. Man blir ju så jävla charmig. Och sen om man blir nekad fnittrar man på ändå. Skitbra.

2007-11-29 @ 13:55:00
URL: http://fiastankar.blogg.se
Postat av: Tankar som bankar

Jag mår också himla bra när jag har ägglossning, får en massa positiv energi, märker av att killar dras till mig en massa just då.
vet inte om det är för att en massa snyggon kollar in mig eller om jag känner mig mycket snyggare då ändå?!? Blir ju i allafall glad och snyggare av det.
det är så jäkla tydligt att det är ägglossning allt handlar om i allafall.

2007-11-29 @ 15:48:43
URL: http://tankarsombankar.blogg.se
Postat av: Maria

Jag gillar också ägglossning (förutom när det gör ont). Brukar bli extra uppåt. Och så spanar jag in typ varannan kille jag ser, det är också roligt. Och lite pinsamt. ;)

2007-11-29 @ 19:31:14
URL: http://www.vildvittra.se
Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Det jag gillar med ägglossning är att ma nsprutar ur sig starkare feromoner så att man blir mer älskad. Det är fint.

2007-11-29 @ 22:06:08
URL: http://SKiNHEaDxBArBiEdOLL.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback