Nu kan 3 dra åt helvete

Alltså. Så här va.

Jag fick en faktura från 3 för ett tag sedan som täckter perioden då min mobil var avstängd, i alla fall enligt min internetbank. Min grundkostnad för abonnemanget är typ 300. Men fakturan låg på 515.

515. Jag har inte ringt eller SMSat. Den har varit avstängd. Kaputt. Döden.


Så jag har vägrat att betala den här fakturan, såklart. Och ringt och varit förbannad och hejdundrans. Sedan har de påstått att de täckt en annan period, MEN INTE ENLIGT FAKTURAN JAG FÅTT. Så jag förstår inte riktigt vad de håller på med. Senast jag ringde påstod de att den skulle täcka typ 8 dagar innan den blev avstängd.

Men allvarligt? Grundkostnad 300, 8 dagar (med de påstådda fria minuterna på hundra år som är med i det här priset) blir alltså 515? Jag tror inte det. Det är vad mina mobilräkningar kostar under en månad när jag faktiskt ringer folk. Vilket jag inte gör så ofta. Då jag är en otrevlig och dryg jävel.


Det går helt enkelt inte ihop någonstans. Fel datum på fakturan. Helt knepigt belopp. Och en jävla massa skitsnack, enligt mig.


Så nu har de stängt av telefonen istället. Jävla rövar.

Jag säger då det. Nu ska jag säga upp mitt abonnemang så kan 3 dra åt fucking jävla helvetet. Jag betalar den här jävla fejkfakturan och sedan får 3 aldrig mer en jävla spänn av mig. Jag hatar 3. Nu är det nog, jag har betalat för en telefon jag aldrig fick och sedan kommer sånt här. Det är bara bullshit.


Ps. Ni kan fortfarande ringa. And please do, för jag kan inte ringa er.
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Har du anmält det här till Allmänna reklamationsnämnden? Annars tycker jag verkligen att att det är dags nu.
Sånt här ska inte hända. Hoppas allt löser sig.

Postat av: Rabbi von Sydow

Well, skaffa Comviq/Tele 2 med fast pris, ring hur mycket du vill, för 299:- per månad.

Eller kanske Tele 2 Kontant Knock Out, kontantkort som kostar 49 öre per minut. Då kan du klara dig på 100:- per månad. Och du fyller på i kiosk, eller på nätet.

2007-11-15 @ 18:11:35
URL: http://dagenstorrenttips.blogspot.com/
Postat av: Rabbi von Sydow

Såg att Tele 2 har ett nytt abonemang som kostar 19 öre per minut. Det är billigt det! fast man måste skriva upp sig på 2 år då. Och många vill nog ha en iPhone snart - så det känns ju lite tveksamt. Kontant är bättre. Facebook är ändå bättre än att ringa. Det är trist.

2007-11-15 @ 19:06:02
URL: http://dagenstorrenttips.blogspot.com/
Postat av: Malin

Du kan ju vara glad över att du inte bor i Italien och har mobil, här kostar det lika mycket att ringa till folk på mobil som de gjorde för 10 årsen i Sverige, helt sjukt dyrt.

2007-11-15 @ 19:28:26
URL: http://suckanelf.blogg.se
Postat av: Marie

Låter helt galet. Säger som Johanna, gå till ARN. Eller ännu bättre, låt oss se dig med Sverker i Plus!

2007-11-16 @ 16:49:42
Postat av: Caroline

Ahhhh! Precis samma sak har hänt mig. Fick den där rosa mp3-mobilen med tillhörande abonnemang hos 3 i julklapp för två år sedan, 8 månader senare la mobilen av - inte för att det var något fel på telefonen, utan för att programvaran hade hängt upp sig. Försökte lämna in den men dom vägrade fixa det, så jag fick köpa en ny mobil men bindningstiden på abonnemanget fanns ju kvar. Jag skaffade som sagt en ny telefon (med kontantkort) och fortsatte om än motvilligt att betala räkningarna från 3 som kom varje månad, mobilen var alltså helt oanvändbar. Först var det strul när jag skulle säga upp extratjänsterna, typ att man får ett visst antal sms för 49 spänn i månaden - då envisades dom med att jag var tvungen att ha en kod, som dom då skulle smsa till mobilen som var knuten till abonnemanget, dvs den som var stendöd och inte gick att få igång eftersom dom vägrade laga den. Sedan dök det upp en massa konstiga extrakostnader på fakturorna, som dom hävdade var för en annan period en som stod på själva fakturan jag fick hem, osv osv...

Tyvärr gjorde jag precis likadant som du, bråkade ett tag men gav mig, betalade fakturorna och svor på mitt liv att aldrig någonsin ge dom en spänn mer när det var klart.

Jävla skit-3.

2007-11-22 @ 23:27:28
URL: http://designedbylife.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback