Show off your smalbens

Ivan Nunez väljer ut fem outfits varje vecka som han anser vara fantastiska varje vecka från H&M. Hans bilder är fantastiska, de är ren konst. Jag håller inte alltid med om valen, men det är alltid förträffligt att se bilderna i vilket fall. Den här veckan har han bland annat valt ut Erik Litzén, och jag måste ge lite kommentarer på det hela. Se hela hans lista på DN här.

image1699


Erik Litzén har på sig ett par Dr Martens. I min mening är det de enda kängor som är värda priset. Slitstarka, jävligt snygga och rejäla. De här är dock något alldeles extra, då de är i lack. Lackkängor är något som man i alla fall i Sverige oftast enbart kan hitta på kängor av märket Underground, vilket är ett pissmärke som ska undvikas till högsta grad (dyra, dålig kvalitet, för långsmala).

Jag tror förövrigt att jag kan se vita, tjocka strumpor under (eller bedrövligt likblek hy). Det är snyggt. Det är fel, och det är snyggt. Att ha högt uppkavlade byxor som visar smalbenet är en stor synd vad gäller alla manliga klädkoder, och just därför är det förjävligt snyggt om man gör det med en annars uttänkt stil och inte med töntiga, somriga capribyxor (which I hate).

Jag älskar det, helt enkelt. Bra val, Ivan!
 

Kommentarer
Postat av: L

jag är kompulsiv.... off med två f i detta sammanhang.....

2007-11-14 @ 15:29:42
Postat av: Hanna fridén

L: Korrekt. Typo.

Postat av: ida

jag kanske är dum nu, men jag tror inte han väljer bilder efter snyggast outfit. utan efter snyggaste foto. med all rätt, det skulle jag också göra.

observera då att halvfula, tråkiga kläder kan göra sig bra i kameran i vissa ljussättningar osv, och vice versa.

isabel adrian-bilden = så jäääääääääääula snyggt.

2007-11-14 @ 17:49:11
URL: http://pancakesinthesky.blogspot.com
Postat av: Freddie

Det roligaste med Underground är deras plastiga sula som gör att alla som går runt med dem på vintern halkar omkull stup i kvarten. På den gamla goda tiden när jag gick i kängor så tyckte jag mycket om Getta Grip också, men ett par körsbärsröda Dr. Martens är ju kungen bland kängor.

2007-11-14 @ 18:38:55
Postat av: Hanna Fridén

Freddia: Getta grips är också en favorit. De enda kängor jag ägt personligen har varit Dr. Martens och Getta grip, men jag blev liten ledsen på sistnämnda för... vadfanvardet, 5-6 år sedan när de gjorde om sin standardsmodell?

Vet du förresten om de körsbärsröda Docsen finns att köpa i Stockholm nuförtiden? Helst inte till dubbelt av priset som man hittar dem för i London, också!

2007-11-14 @ 18:52:31
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Emelie

Ah, ja visst är martens underbara. Dock, de flesta reaktioner jag får av allmänheten är att de endast förknippar dem med nynazister. Känns illa då det är en riktigt bra känga. Kör på 20hålen, riktigt fin kontrast till en sötare klänning eller till färglada tights och t-shirts.Synd att du inte var i göteborg för någon månad sedan, de sålde ut de vinröda(körsbärsröda) på Karltex här i göteborg för 700kr. =)

2007-11-14 @ 20:35:25
Postat av: Ikik

Åh om jag hade varit femton igen! Jag letade i ett år efter Dr Martens som inte var i skinn, men fick nöja mig med ett par Underground som jag ändå var tvungen att åka från Luleå till Stockhom enkomt för att köpa.
Men Freddie, Dr Martens är faktiskt halkigare än Underground.

2007-11-14 @ 20:51:33
URL: http://floraochblogg.blogg.se
Postat av: Ikik

Men förresten, är det verkligen H&M kläderna är ifrån? Det står i alla falll ingenting om H&M på sidan..

2007-11-14 @ 20:54:21
URL: http://floraochblogg.blogg.se
Postat av: Anonym

Finns ett par fräsha Dr. Martens i strl 36 på tradera...

http://www.tradera.com/Dr_Martens_Kangor_boots_mc_biker_punk_trend-auktion-51896224

2007-11-17 @ 17:41:49
Postat av: Anonym

uppkavlade byxor ar ingen synd vad galler manliga kladkoder. det ar ju uppkavlat i skinhead-stil. vilket ar snyggt.

2008-03-29 @ 17:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback