50 bilder max på Stureplan!

Det finns ett problem med Stureplan.se, ett otroligt problem. Detta problem handlar om att enbart 50 bilder på en person är sökbara! Man kan alltså aldrig komma upp till 100 bilder, eller ens 51 bilder, max ligger vid 50. På grund av mitt inbitna plåtande av mig själv har jag nu kommit över 50 bilder på Stureplan.se, vilket innebär att de tidiga bilderna försvinner. Inte från hemsidan, då jag fortfarande kan hitta dem när jag söker på kompisars namn som stod brevid mig på bilder, men man får bara upp 50 när man söker på mig.

Jag har funderat på hur jag ska lösa detta problem, jag vill självklart att alla bilder ska vara sökbara. Först funderade jag på att helt enkelt radera alla sämre bilder, men det vore trist. Sedan funderade jag på att ta bort alla jag tagit på mig själv, men då bara 17 bilder skulle finnas kvar då så kändes även det som ett ordentligt nerköp.

Därför har jag kommit fram till att jag nu ska stoltsera med ett nytt namn på Stureplan! Jag har inte bestämt mig för vilket ännu, därför låter jag er komma med förslag.

Speciellt saker med orden ego och narsissist uppskattas, då mina egna försök på kombinationer blev tämligen pinsamma. Annars hade jag tänkt mig något som inger samma respekt som KUNGEN.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback