Inte girlpower - TRANSEXUALISM!

Går in på QX en snabbis för att kolla om bilderna på mig från paraden är uppe. Ine uppe ännu, men märker dock den här bilden: http://www.qx.se/nyheter/bilder/200708/20070804182631.jpg

Under den står det "Girlpower". Fattar inte riktigt varför. Jag menar, det här var en av personerna som gick med i det transexuella gänget - from female to mad - vilket innebär från tjej till kille. Dvs, folk som är födda i en kvinnas kropp men är män.

Personen i fråga gick på hormoner men hade inte utfört sin operation ännu. Personen i fråga hade skägg. Skägg och bröst. Bröst visserligen - men det är inte girlpower, det är "I'll be rid of these soon but meanwhile I don't care because I'm so fucking happy"-power.

Blir nästan arg när det står girlpower. Har ju, som sagt, jävligt många polare som käkar hormoner och ska bli män snart. Vet inte varför det blivit så. Många av mina gamla polare har helt enkelt börjat göra det. För att de är män i knoppen.

Inte så himla kul om någon skriver girlpower då, ska sägas.

SE SKÄGGET, SHOW SOME DAMN RESPECT! Det syns ju till och med på den lilla bilden bara man tittar lite, och fotografen lär ju ha haft den högupplösta, så jag kan inte fatta det. Alls. Vet inte om det är fotografen som skrivit texten, så kan inte hoppa på fotografen. Inte.

Gör mig förbannad, det gör det.
Dessutom är det garanterat mer tufft med den här personen i fråga, i sin halvomvanling, än utjatat NAKED GIRLPOWER.

Minsan.
Sova nu.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Gud, sådant gör mig arg, arg. Väldigt respektlöst mot personen ifråga.
Men kunde inte låt bli heller: "from female to mad"? kanske female to man? :-D

Postat av: Johnny Scharonne

Jag reagerade också på det där :/
Och varför är det POWER bara för att man visar brösten? Det är ju ingen som säger MAN POWER när en kille går barbröstad :P
Mikaela: Det stod verkligen "Female to Mad" :)

2007-08-06 @ 22:43:34
URL: http://scharonne.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback