Anneli Jordahl - Var kommer du ifrån?

Idag fick vi vår nya, fina, nytryckta bok! Snart kommer den till bokhandel, men du kan beställa den redan nu:
http://www.forlaget-mormor.se/

Anneli Jordahl - Var kommer du ifrån?

Det är samlade artiklar av Anneli Jordahl, krönikör och kulturrecensent som tidigare gett ut "KLASS - Är du fin nog?" som sålt slut i flera upplagor, första utgåvan av boken, i röd sammet, har blivit ett samlarobjekt.

Gå in på sidan och läs mer!
(Omslaget är i läcker skumplast, förövrigt. MJUKT!)



Den här boken skulle även jag illustrera till, eller, det gjorde jag faktiskt. Förläggaren (Håkan Olsson) gillade bilderna skarpt, samt Anneli Jordahl (författaren då alltså, eh) men inte de som bedömde boken! Anusborg på dem, säger jag bara. Jag fick självklart betalt, men ändock, mina små bäbisar ville ut i världen! Som plåster på såren så ska ni få se lite av skisserna till boken här nedan.

Göran Greider
Vilgot Sjöman

Huppaluppa.
Och som vanligt få får mina teckningar inte användas till någonting överhuvudtaget utan min tillåtelse. Tacktack.


Ps. Kul förresten att jag fått 448 besökare på en vecka varav 100 är unika IP-nummer! Var kommer NI ifrån?

Kommentarer
Postat av: Magnus Johnsson

Wow, jag gillar verkligen dina illustrationer. Göran Greider ser ut som en nutida Sitting Bull. Han måste tycka att det är en väldigt smickrande illustration som du har gjort. Det skulle vara kul att se en illustration av Ulf Lundell som ju finns där någonstans innanför pärmarna på "Var kommer du ifrån?"

Postat av: Hanna

Javisst gjorde jag även en bild på Ulf Lundell! Kanske att jag skulle ta och lägga ut alla i bloggen? Försäljningen av boken går eminent :D (iaf. till bokhandlarna, försäljningen i bokhandeln har jag ingen koll alls på!)

Jag vet faktiskt inte om han gillar den! Jag tror att jag ska maila över bilden på honom, det har jag inte tänkt på förut. Jag tror inte att några av de intervjuvade fick se illustrationerna.

2006-06-16 @ 16:12:15
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Magnus Johnsson

Ja, jag tycker definitivt att du ska maila dina illustrationer till de berörda personerna. De borde bli glada. Åtminstone Greider. De andra har jag ju inte sett än. Jag ser gärna fler illustrationer på din blogg också.
Jag var faktiskt på jakt efter boken idag, men den fanns inte inne för tillfället.

2006-06-18 @ 15:54:35
URL: http://www.pafrifot.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback