Avstånd

Jag tar avstånd från ätstörningsdebatten, detta av anledningen att jag är trött på att få kränkande inlägg ang. min vikt i bloggen. Ett inlägg, två inlägg, tre inlägg - Ingen fara, men när det når det läget att man får höra det varje dag blir det i faktum väldigt nertyngande.

Jag vill inte behöva sitta och moderera alla inlägg, därför ber jag snällt: Undvik den typen av kommentarer, det är lika otrevligt att säga sådant till mig som det är att säga saker om en person som är överviktig. Och om jag fortfarande skulle ha haft anorexiabulimia som för senast 1-2 år sedan skulle det dessutom innebära att det var stjälpande, inte, på det minsta lilla vis, hjälpande.

Och då vill jag även inflika detta: Ingen av er kan överhuvudtaget veta om jag är frisk eller inte, det får man ta på ordet. Därför finns det en ännu större anledning till att låta bli.

Men värst av allt är det när folk skriver kränkande inlägg just om det, eftersom att det innebar en kamp på 7 år att bli frisk, och man får otroligt otrevliga och misstroende inlägg från folk som, av någon anledning, verkar vilja sjukdomsstämpla och inte för sitt liv kan tänka sig att något faktiskt är sant. Alla de människorna borde också veta, utifall att det var menat som något gott, att det enbart är dåligt. Vad för anledningen ska missbrukaren ha att bli bättre om den fortfarande blir stämplad som missbrukare av sin omgivning, oavsett vad?

Ingen.

Kommentera inte det här inlägget i något annat inlägg heller, skicka ej heller några mail. Det första ordet får även bli det sista, det här är nämligen inget som är upp för debatt, utan det är min önskan och mina känslor. Be inte om ursäkt, peppa mig inte, fördom det inte och tänk inte på det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback