Bittermaran


Inlägg utan kommentarsfunktion.


Jag har inte julbloggat.
Vet ni varför?

Jag gillar inte julen.
Jag gillar inte nyårsafton heller.
Eller mina födelsedagar.
Eller Valborg.
Jag har tom. ganska svårt för Halloween.

Kort och gott: Jag avskyr alla dagar som enbart pga. sitt datum har höga förväntningar på sig.

Det enda jag gillar med julen är att man får ge presenter åt folk som de förhoppningsvis blir glada av. Annars har de flesta julaftonar inneburit misär, från så långt bak jag kan minnas överhuvudtaget, och har sedan 15-årsåldern resulterat i kapitalfylla på en sunkig krog.

Däremot så gillar jag att alla andra gillar julen. Jag gillar pyntet. Jag gillar sångerna. Jag gillar att andra har det bra, det är fint. Men jag vill helst slippa vara delaktig själv tills jag lär mig att inte ha för höga förväntningar.

Min senaste födelsedag var den första jag inte hade ångest på. Sedan dagisåldern har jag låst in mig, storgråtandes på rummet och bara önskat att helvetesdagen ska vara över. Istället var jag fullkomligt apatisk till hela grejen, detta ändrades dock när min dåvarande pojkvän INTE GAV MIG NÅGON FÖDELSEDAGSPRESENT PÅ MIN TJUGOÅRSDAG, då blev jag bitter igen. Tom. de lägsta förväntingarna är för höga, så jag väljer att tänka bort dessa dagar.

Tro nu inte att jag är bitter eller deprimerad, det är jag inte. Jag är bara inte så mycket för att fira julen, därav har jag heller inte rejsat runt till mina bloggvänner och önskat god jul, eller skickat ut några kort, eller mailat eller något. Det skulle kännas ganska onaturligt för min del.

Inlägg utan kommentarsfunktion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback