En liten känga

kangaMin vän Ellen har lagt upp de här på Tradera. Om det inte vore för att jag hade storlek 36 i skor så skulle jag köpa dem själv.

Roligare variant av herrskomodet i gul lack. Dr. Martens (väldigt bra märke, extremt bra kvalitet) stålhätta och storlek 38-39.

http://www.tradera.com/auction/aid_38628079

Hon har gett dem beskrviningen "punk" och "synth". Jag skulle tycka att det var kul om hon skrivit "HETT I VÅR!!!! TRENDRIKTIGT!!!!! KOM OCH SE VAR FÖRST MED SKON!!!! SEXIGT LACK!!!!!!!!" som alla andra knäppisar på Tradera.


Kommentarer
Postat av: Ellen

med tanke på hur sökfunktionen på tradera fungerar tjänar man nesta alltid mest på att skriva nyckelord, men folk kanske iofs söker på trendigt eller hett...och ev avskräcks av nyckelord som syftar på subbkulturer.. jag är absolut inte nån expert på det där med att stimulera folks köplust men det är rätt intresant att experimentera med... Tror du jag skulle tjäna på att lägga till din recension av skorna i objektsbeskrivning ?

2007-01-26 @ 21:08:36
Postat av: Hanna Fridén

Ellen: Kanske! Jag tror inte att du skulle förlora på det i vilket fall!

Postat av: SKiNHEaD BArBiEdOLL

Ganska roligt med både "punk" & "synth" som beskrivning då synthare sällan uppskattas fullt ut av punkare.. & kanske vice versa.. (& varför vettefan, jag hänger inte på det där.)

2007-01-28 @ 13:23:18
URL: http://skinheadxbarbiedoll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback