Förfrusen

Igår gick jag och la mig sju på morgonen (eller idag, öh) helt utan anledning. Jag gick hem från jobbet fem på morgonen, helt utan anledning. Eller, jag satt och läste och skrev, fick mycket gjort, men sabbade dagen idag.

På vägen hem var det mycket kallt, extremt kallt och vatten läckte in i mina skor. Det var förfärligt, förutom det så förfrös jag mina händer, då jag glömt mina handskar på någon obskyr, okänd plats. Och eftersom att jag är mörkrädd och tror att jag ska bli våldtagen och mördad så fort jag går ut på natten, då jag fått det intutad i mig sedan jag var liten tjej precis som alla andra tjejer, så var jag dessutom tvungen att gå och låtsasprata i mobilen, utan handskar.

Det är patriarkatets fel att mina händer ser ut som en psoriasisbomb idag. Störta patriarkatet!

Kommentarer
Postat av: Isabella

Haha, den var bra den!
Glömde du att ha pepparspray i fickan?

Postat av: Stuart

kan tipsa om en bra försvarsspray som finns på himmelriket.se.
Den färgar förövaren röd som sitter kvar i upp till tre dagar. den stinker förskräckligt och kan vara kräkframkallande, och den svider. heheheehe

2007-02-20 @ 19:48:53
URL: http://stuarts.blogg.se
Postat av: Konstapan

En kompis tipsade mig om att ha en liten Mr Muscle-sprayflaska (rengöringsmedel för kök har jag för mig?) med sig på sena nattvandringar/resor/whatever för att vid behov användas mot eventuell våldsverkare. Gärna en den med många dödskallar och kors på...

2007-02-20 @ 21:04:41
URL: http://konstapan.blogspot.com
Postat av: lovisa

haha. det gamla prata med sig själv i telefonen tricket är väl beprövat även utav mig. man kan om man har ett djupt och filosofiskt samtal komma fram till många bra insikter med sig själv.

2007-02-21 @ 12:24:09
URL: http://loisan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback