Ikväll

Idag har jag varit sjuk som fan och förutom det har jag gått på toa nio gånger. NIO. Nio gånger.
Därför kom jag aldrig iväg till Cheap Mondays modevisning, nu ska jag istället dra iväg på Nöjesguidens fest. Jag har fortfarande inget legg så vi får hoppas att det går bra. Sedan ska jag vidare till Teatron och jobba!

Förövrigt så hade jag sjukt kul på Stureplans 2-årsfest igår. Jag var väldigt nervös när jag gick in där vid niotiden. Jag gillar att vara nervös. Det händer väldigt sällan. När det väl händer försöker jag njuta av det så mycket som möjligt. Det är som att åka bergodalbana. Fast stillastående. Pirrigt och underbart.

Calle är världens finaste kille, en riktig klippa. Helt fantastisk. Jag kan inte minnas något tillfälle när någon varit så otroligt gullig mig mig som han var igår.

Ha det fint ikväll.

Kommentarer
Postat av: fannen

skönt att du inte hade dött

Postat av: max

Vilket fantastiskt inlägg..."Jag kan inte minnas något tillfälle när någon varit så otroligt gullig mig mig som han var igår."...

2007-02-03 @ 04:43:11
Postat av: Anonym

skön kommentar av 'max'.

2007-02-03 @ 10:00:03
Postat av: Lazy Girl

vilken underbar beskrivning av nervositet...jag blir heller aldrig nervöst och jag håller med om att det är NICE att vara det...jag har inte tänkt på det...nu vill jag nästan hitta på något som gör mig nervös...kan inte minnas sista gången.

X

2007-02-03 @ 15:06:54
URL: http://industrialview.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback