Teatron - onsdags.

teatronTeatron i onsdags, klubben kallas Kornel Y Barbaro, kändes lite som diskofesterna som jag och Sara Forssberg brukade arrangera som små - fast med bättre musik (om man inte klassifierar Scatman-Joe som fabulous, såklart).

Jag hade ungefär samma typ av kläder som man tyckte var tuffa och disko då, dvs. Guldlinne från Myrorna och midjehög skinnkjol från Kookai.

Då tyckte man allt att man var lite vågad och het.
Jag hade tom. den enda pushup-BH jag någonsin ägt, som jag bär extremt sällan, vilket spurrade inte mindre än två vänner att fråga om jag plastikopererat mig. Gawdlies.

En annan femma var det svarta tugummit jag fick av Megan Lundbäck (bild) som jag tuggade hela kvällen. Förlåt, jag blåste det. Blåste stora svarta bubblor alltså. Hela tiden. Främlingar gick fram och pangade dem hela tiden vilket resulterade i att jag spenderade ungefär lika mycket tid på att karva loss svart smet från näsan som att blåsa själva bubblorna. Hett. Väldigt disko.

Fast med bättre musik, bedrövligt bra DJ:ande, fin lokal och gudomligt trevlig personal. Väldigt blandat klientel. Helt okej, helt enkelt.

Bild från
stureplan.se

Kommentarer
Postat av: Kattis

Kul att se att det iaf ibland finns somliga på stureplan med egen stil. Inte många i vanliga fall. Mkt snygg bild!

Postat av: Hanna Fridén

Kattis: Det beror på vilka ställen man besöker! Men jag menar, de flesta som går ut på Stureplan ser väl ut som vanligt folk i allmänhet, but they don't get photographed! De fotar gärna: folk som är snygga, folk som ser roliga ut och sedan kändisar.

2006-11-25 @ 19:36:21
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: fruitcocktail

Vad snygg du var! Jag måste bege mig dit snart, jag hoppas att det verkligen att man kan få skaka rumpa rejält där! Eller?

2006-11-26 @ 12:52:34
URL: http://morefruitcocktail.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

fruitcocktail: Ja! Fast jag önskar att dansgolvet var lite större, men det var dans i allas ben!

2006-11-26 @ 21:38:09
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback