Teatron - till 05:00!

klangKolla Robin, du fastnade på bild den här gången!

Jag sa ju det.

Ikväll har Teatron öppet till klockan 05:00
Jag tycker att ni ska komma dit.

Jag och Calle Schulman har dessutom en rolig liten kupp på G, om allt går enligt plan så kommer jag fnittra så att jag kissar på mig.

I alla fall om jag har på mig mina snortajta jeans från Gul och Blå.














Kommentarer
Postat av: Kerstin

Åh, nu blir jag ju nyfiken på er lilla kupp ju :)

Postat av: emma

absolut inte meningen att låta bitchig och sur nu, men jag tycker verkligen att den här bloggen var mycket roligare innan den bara började handla om stureplan.

2007-01-27 @ 19:28:14
Postat av: mono

håller med emma.
nu handlar det mest om att name-droppa stureplansnamn och skaffa så många läsare som möjligt.
tråkigt.

2007-01-27 @ 21:03:18
Postat av: Hanna Fridén

Kerstin: Vi får se vad som händer!

emma: Du har inte funderat på att det kanske handlar om att jag helt enkelt inte hinner med något annat? Snälla rara Emma, jag jobbar fyra dagar i veckan med Teatron, det är mellan 00:00-06:00 på morgonen. Jag jobbar 10-20 h i veckan på mitt gamla företag, kör frilans och bloggar. Det här stod i ett tidigare inlägg, det om Max, hur tror du att jag ska hinna med, för tillfället, att prata om annat än det JAG GÖR? Jag har bytt jobb, självklart ändras ämnet lite. Detta torde vara självklart. Om jag blev römockare skulle jag prata om rör, nu är jag dock fotograf på Teatron, en klubb som tillhör Stureplansgruppen.

mono: För det första få du samma svar som Emma. För det andra, vilka Stureplansnamn namedroppar jag förutom de jag jobbar med och mina kompisar som jag hänger med? Är det som så att mina vänner, bara för att de följer med till Teatron och jag fotar dem, helt plötsligt är "stureplansnamn" istället för individer som förut?

2007-01-27 @ 21:55:44
Postat av: Hanna Fridén

mono: Jag kollade upp det, de Stureplansnamn jag nämnt som jag inte jobbat med sedan jag började jobba på Stureplan är: Alex Schulman, Calle Schulman och Carl M Sundevall. Calle och jag har fått en bra kontakt, jag tycker inte att jag ska behöva undvika att nämna någon bara FÖR ATT de är ett "stureplansnamn", Alex nämndes förut i egenskap av hans roliga blogg och Carl M. Sundevall nämndes i egenskap av min lustiga vita lögn som visade sig vara en sanning.

Usch, vilken sanlös namedroppar jag är! Verkligen! Om jag vore en namedropper så skulle du se en jävla massa fler namn i den här bloggen av de jag träffar.

Varför detta behov av övertolkning?

2007-01-27 @ 22:01:38
Postat av: Klang

Haha tack hanna;D Och för det andra så gillar jag din blogg lika mycket nu som då!

2007-01-27 @ 23:42:57
URL: http://klang.blogg.se
Postat av: patrik

Hej Hanna!

Jag tycker om din blogg, stureplan eller inte :)
Jag vill egentligen vara på teatron nu (eller snart iaf) men eftersom jag har så tråkiga vänner i den här staden så har jag ingen att gå med.. Eller med lite planering hade jag väl lyckats lura med någon men eftersom jag är typ sämst så existerade det ingen planering, och i veckan åker jag tillbaks till malmö, så teatron får helt enkelt bli nästa gång jag
kommer upp igen...

Och jag som lovat mig själv att (våga) gå fram till dig och säga hur mycket jag gillar din blogg..
Nämner faktiskt dig nästan varje gång jag pratar om teatron med mina vänner nu... "Teatron, Hanna Friden fotar där" så numera tror de flesta av mina vänner att du är en kändis.. eller det kanske du är? :)

ta hand om dig Hanna

2007-01-27 @ 23:43:36
Postat av: Saga

Måste givetvis säga att jag diggar din blogg lika mycket som förut. Jag gillaaaar alla foton du tar. Yes I do :D

2007-01-28 @ 00:40:47
URL: http://parant.blogspot.com
Postat av: mono

någon skrev en gång i en kommentar att du var dålig på att ta (negativ) kritik, och då tänkte jag inte så mkt på det, men nu ser jag vad den personen menade.

2007-01-28 @ 06:51:43
Postat av: Hanna Fridén

mono: Nej, det beror på hur den är framförd, och ursäkta, men din kritik är ogenomtänkt och korkad. Jag får regelbundet kommentarer om hur fantastisk bra jag är på att ta kritik, och har blivit framhållen som ett gott exempel av lärare, alltid, för min utomordentliga förmåga att ta kritik och min självdistans. Men din kommentar är korkad, jag tar inte korkade kommentarer utan att ge en tillrättavisning, speciellt om de är illa framföra - och då får du ett bittert svar tillbaka.

Om du inte kan hantera det, mono, ja, då är du tragisk som tror att du kan ge kritik utan att få det tillbaka! Jag behöver nämligen inte nödvändigtvis hålla med om vad du säger, och om du tror att "förmåga att ta kritik" och att "automatiskt hålla med om vad alla säger utan att försvara sig själv" är detsamma, ja, då har du fått något om bakfoten.

2007-01-28 @ 10:12:24
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

mono: Förövrigt mono, jag läste just igenom mitt svar till dig, allt jag gör är ju att försvara mig förihelvete, om du ser detta som så jävla hemskt: Skaffa lite jävla självdistans, du brukar kanske ha för nöje att gå fram till folk, sparka dem i magen och sedan hävda att de är hemska om de håller upp sina armar i försvar och säger "lägg av! jag har inte gjort något!"

Ursäkta, men du är sjuk i huvudet.

2007-01-28 @ 10:32:06
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Zombielicious

Jag gillar fortfarande din blogg! :)
Jag saknar dock alla kläder du brukade ha med, men det är ju klart förståeligt att tid inte längre finns i överflöd. Så länge du postar NÅGOT är jag nöjd :) (de andra bloggarna jag följer är så sega på att posta, något måste jag ju ha att läsa! ;))

2007-01-28 @ 12:34:41
URL: http://zombiefied.blogg.se
Postat av: Jonas

Jag tycker din blogg är assoft! Dessutom ser du inte ut som man tänker sig att stureplanstjejer ska göra och det är skitbra jue!

2007-01-28 @ 15:29:59
URL: http://w2best.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback