Teatron

29nov06-teatronJippie, jag är så himla bra på jobbet idag, FOR JAK EKH FORTFARANDE FÜLL. Jävla cepeförbränning, när den är snabb ska man ju vanligtvis nyktra till snabbt och sedan slippa bakfylla som vanligt. Jag skyller på Masi Pasjo Double, det är helt enkelt ett för gott vin.

Inte på något vis mitt fel.

Klockan elva någon gång kom jag väl iväg till
Teatron. Fick tillstånd att fota av Kornél till le blog så senare (imorn) kommer det modereportage vilket ska bli ett regelbundet tema i bloggen som jag velat göra länge. Om jag inte tappar kameran i fyllan någon gång, hörrghl.

Fotade en miljard nördbågar. Efter att det stängde drog jag, Sophie, Tommy, Kornel och kvällens inbjudna DJ (tror jag) till Spyan. Efter Spyan drog sju av oss hem till mig. Däckade fem stycken uppstyrda partykids i min säng i olika varianter av den klassiska fosterställningen.



Vaknade.
Är döden.
Hade väldigt kul, så det gör inget.
Jag missade Disas modevisning igår, dock.

Ni får ingen roligare beskrivning av kvällen för jag ska vända ut och in på kroppen nu och marinera den i salt, vatten och socker och tvätta håret i kaffe.

Bild från Stureplan.se

Gårdagens outfit

Den jättefina bustiern kommer från HMs underklädsavdelning och kostade enbar 149 (eller 150 kronor, för nu ska man runda upp till förmån för Röda korsets insamling) kronor. Glammigt och romantiskt på samma gång med en tjusig liten sammetsrosett framtill. Finns även grönt med söta matchande trosor till, även de med sammetsrosetter.

Under har jag det röda satinnattlinnet från när jag var 12.
Halsband från Top girl och de fina pumpsen från Friis & Co jag köpte på Svart häromdagen.

* EDIT: Jag vill passa på att inflika att outfiten är ett resultat av irritation för att ALLA mina kläder ligger på jobbet och jag hade skitbråttom, orkade inte leta efter något som var snyggt på riktigt, därav blev förbannad och beslöt mig för att skita i allt och ta det första sämsta. Fast det blev fint, på sitt sätt liksom. Det blev skoj!

Förövrigt så har mitt röda läppstift från Helena Rubinstein fått en värdig utmanare. Chanel Scarlet är underbart och satt fanimej på hela kvällen utan behov av upppiffning. Toppbetyg!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jättesnygg matchning med korsetten så det inte ser ut som en underklädes korsett:P

Postat av: Nathalie

Hanna, du som är en kvinna som pryds av läppstift, hur får du det att se snyggt ut? Jag är kass på läppstift och håller mig till min Försvarets Hudsalva istället.. Men jag vill gärna börja med läppstift eftersom det är så fint och glammigt. Men då jag provar det blir det liksom bara kladdigt. Har du några tips på hur man får det att se fint ut? Läppenna och sånt?

2006-11-30 @ 14:45:57
Postat av: Sicilia

Du är för härlig. När jag läser vad du gör så känner jag att en del i mig lever ut. Det är som att festa och bli full, vara glammig och ha humörssvängningar och vara överlycklig utan att behöva lyfta på ändan. Tack för att du delar med dig och för att du är underbar att se på!

2006-11-30 @ 15:18:07
URL: http://www.sicilia.blogg.se
Postat av: Maria

Är inte Teatron en nyöppnad klubb. Har för mig det var den de gjorde reklam för på P3 Dans igår. Hade gärna varit där men fick nöja mig med den underbara musiken på radion istället. Tack för din välkomsthälsning btw. =)

2006-11-30 @ 16:43:37
URL: http://miamias.blogspot.com
Postat av: Alexandra

Åh det är min filosofi - chanel for life!

2006-11-30 @ 17:20:41
URL: http://letmyshoesleadmeforward.blogspot.com
Postat av: Peter

Gud, vad du var smashing, darling. Som vanligt!

2006-11-30 @ 21:37:28
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: Amanda

Vilken snygg och glammig outfit! =)

2006-12-01 @ 15:23:26
URL: http://shopping.blogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Malin: Tackar, det var inte helt lätt!

Nathalie: I wrote a blog entry about it now ^_^

Sicilia: Oh! Men du får komma hit och uppleva det på riktigt!

Maria: japp, det stämmer! De öppnade förra onsdagen.

Alexandra: Ohyes baby!

Peter: Tack så mycket Peter! :D

Amanda: Tack så mycket! :)

2006-12-01 @ 20:04:54
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback