Tjatslav

Inatt när jag satt uppe i min ateljé och gjorde bilder så fick jag ett meddelande från en kille på MySpace, en svensk kille.

Han undrade om han inte kunde få bli min slav.

Jag förstod inte riktigt vad han menade, så mitt svar löd:
"Vaddå? Vill du att jag ska tvinga dig att städa min toalett och piska dig typ?"

Han svarade att det var ungefär så han menade, ja, och att jag skulle adda honom på MSN.

Jag svarade: "Nej tack, jag är inte mycket för nätraggning!"

Han försöker återigen övertala mig att komma in på MSN. Han säger att han har en bild och att jag inte kommer att ångra mig. Då blir jag lite irriterad, jag tycker nämligen att man ska respektera ett nej, så mitt svar lyder:

"Nej, jag dejtar bara rika kändiskillar med samma fantastiska sociala status som jag!"

Dä säger han att han är mycket rik och att jag återigen inte kommer att ångra mig. Jag svarar inte igen.

Vad som förvirrar mig med detta är det faktum att han försökte övertala mig att jag skulle vilja ha honom som slav. Om man är undergiven, eller snarare, i behov av att förnedras, borde man väl skriva typ:

"Hej, jag är inte värdig dig, o fantastiska kvinna. Jag kunde bara önska att jag någon gång skulle kunna bli värdig för att ens andas samma luft som du. Det skulle vara mig en ofantlig ära att slicka marken du gått på, men jag förstår om du inte tycker att jag är värdig det, så ovärdig som jag är. Jag är en äcklig mask. Nej, jag är mer ovärdig än en äcklig mask. Äckliga maskar hånskrattar och spottar på mig, om de ens finner mig tillräkligt värdig för det."

Det skulle nog vara lite mer passande om man vill vara slav och vill bli förnedrad, inte att försöka övertala någon och tjata. Och skryta om sitt utseende och ens pengar. Det var mycket konstigt, mycket mycket konstigt.

Sedan kan jag inget om BDSM och så heller i och för sig och är inte särskilt intresserad. Så jag kan ha fått saker om bakfoten. Men det kändes konstigt.

Kommentarer
Postat av: Modejouren

Pälsmössa? Har du OCKSÅ ärvt den från kriget?
Lev chict, och vi är tillbaka!

Postat av: Sophie

Fy så obehagligt!!!

Mvh Sophie♥
www.sophisticatedsophie.se

2007-02-21 @ 17:10:43
URL: http://sophiesfashion.blogg.se
Postat av: Malin

Haha, vem vet, det kunde lett till äkta kärlek! Eller inte...

2007-02-21 @ 21:00:40
URL: http://malinelfgren.blogg.se
Postat av: Marianne

Skum snubbe!

2007-02-21 @ 21:29:12
URL: http://exceptionell.blogg.se
Postat av: Linda

Har också råkat ut för honom. Eller jag skulle gissa på att det är samma man. Creepy.

2007-02-21 @ 22:52:34
Postat av: Gaston

Du är en rolig tjej.

2007-02-21 @ 23:41:39
Postat av: Pup

Åh, ljuva 80-tal, då det läskigaste som kunde hända var att man slog upp tidningen och såg en kontaktannons med ordalydelsen "Mänsklig toalett söker beträdare" (sant).

Om man inte ringde Heta Linjen och råkade ut för Fredde Flås, förstås...

2007-02-22 @ 01:05:43
URL: http://pup.blogg.se
Postat av: Angelica

Du är bäst, som vanligt. Jag har också erfarenhet av folk som vill ha någon slags skum sexuell relation med mig, eller om någon jag inte känner vill prata, så säger jag "Nej, du är en skummis, och jag är rädd för skummisar, så snälla skriv inte mer till mig om du är en snäll och trevlig typ". Oftast så går det bra, konstigt nog. För om det var en så snäll och trevlig en som gjorde som man bad så kanske man gick miste om något?

2007-02-22 @ 14:28:34
Postat av: DiscoDan!

Men du måste ju förstå Hanna, om slavkillen ska vänta på att någon kommer o erövrar hans lägenhet o tar honom som slav, så lär det aldrig hända något! Såna saker händer alldeles för sällan i vårt samhälle, det finns för få suveräna regioner i stockholm. Slaven fick helt enkelt nog o började ta egna initiativ.

Men jag förstår verkligen det komiska och det absurda i att tigga till sig o bli slav. En slavtiggare. Njae, det skulle nog inte göra min dag heller.

2007-02-24 @ 04:06:53
URL: http://lehnberg.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback