Besvärligt

Ja idag har jag ett möte, med en man som heter Mattias. Jag kommer ihåg när, bara var, jag kommer inte ihåg vad företaget hette och jag har inte numret kvar. Min mobil (inte den nya, fina mobilen utan min gamla som jag inte bytt från ännu då min Bluetooth är paj och jag inte orkat föra över namnen manuellt ännu) har nämligen fått knäppen och raderade en massa telefonnummer idag när jag startade om den. Inte bra, inte bra alls. Det var lite andra viktiga nummer som försvann som garanterat inte går att hitta på Hitta.se också.

Besvärligt.

Nu ska jag gå på toa.

Kommentarer
Postat av: Karin

Tack, roligt att höra..
Gillar layouten på din blogg jättemycket..
ha så kul på toa:)

Postat av: Anonym

Hej Hanna! Jo, jag undrar bara om du vet om eller hur det går att få tag på installations-någonting till tablets någonstans på Internet? För jag lyckades hitta en tablet och en penna, men jag kan inte använda den på datorn utan installationscd :(

2007-03-06 @ 15:05:40
Postat av: Hanna Fridén

Karin: Tack!

Anonym: Om det är en Wacom (exempelvis Intuos) så är det bara att gå in på www.wacom.com, välja ditt land. Gå in på "downloads" eller "drivers" och ladda ner drivrutinerna anpassade för just ditt bord och ditt operativsystem! Samma princip gäller för andra märken, bara att du får gå in på andra sidor.

2007-03-06 @ 15:28:41
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback