Salongsberusning suger apa!

Salongsberusad.

Det är något folk gillar att vara. De beskriver det som det perfekta läget när man minglar och festar.

Men jag vet inte jag.

Jag avskyr att vara salongsberusad. Jag blir trött, får ont i huvudet och blir introvert. Dessutom sluddrar jag när jag är salongs. Det är jobbigt. Jag är inte full, men så rörig att jag verkar tokpackad i talet. Dricker jag lite till försvinner huvudvärken och sluddret, gången blir rak igen och så vidare. När jag går ut vill jag antingen vara spiknykter eller full. Salongsberusning fungerar inte det mista för egen del.

Idag fick några uppleva detta. Annars, när jag dricker, dricker jag så pass snabbt att jag ska slippa alla röriga krusiduller med salongsberusningen för att få en clean och behaglig fylla. Salongsbersuning, nej, den får mig att känna mig packad och alkad. Huvudvärk. Introvert. Sludder. Huvudvärk. Huvudvärk. Och återigen, en jäkla huvudvärk. Nästan migränklassad.

Konstigt, det där.

Nu ska jag sova. Jag är helt död, jag var nämligen salongsberusad tidigare. Drack nästan två hela glas vin, vilket är synonymt med salongsberusning. Jag borde ha tagit inget eller... sex stycken ungefär. Antingen eller.

BlgählöhblblbklbhnGnuuughl. Ja.

Kommentarer
Postat av: Jörgen

Jag har bytt adress till min sida...check it out! :-)

Postat av: Lina

Haha, jag är så jävla med dig! Jag blir verkligen trött om alkoholen inte fortsätter flöda. Det är sämsta läget. Okej, nu är jag inte direkt där att jag skulle gå ut nykter heller men...

2007-05-09 @ 00:43:04
Postat av: Mysan

Jag håller så otroligt med dig! Jag är precis likadan! Huvudvärk. Huvudvärk. Och så otroligt sömnig! Gaah för salongsberusning.

2007-05-09 @ 12:14:45
Postat av: Jenny W

Samma här! I det tillståndet blir jag bara irriterad på alla idioter och vill gå hem! Skumt...

2007-05-09 @ 13:24:10
URL: http://jennyolivia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback