Varför vill man hata?

Thomas, 31, är nog sinnebilden av den typ av fega individ jag avskyr.

Gott att du talar ut, Thomas, jag hoppas att du börjar gå i terapi istället, då det kanske är vad du egentligen behöver. Det finns inget gott att inse att "man kanske är elak" om man inte gör något åt det.

http://expressen.se/nyheter/1.668204

Jag förstår inte alls hur man kan få en kick utav att hata. Jag får en kick utav att vara snäll, och när folk är snälla mot mig. Det är som vårens första solstrålar, solen efter regnet

Ska vi starta en tävling, tror ni att herr Thomas, 31, kommer gå runt till atta bloggare som lär skriva illa om honom nu och ordbajsa? I bet it!

Kommentarer
Postat av: Zombie

Hahaha, moget! Då har man fan inte särskilt mycket till liv. Herregud, orka gå runt till alla bloggare och bitcha :P
Jag hoppas att han kommer till min blogg ^_^

Postat av: Maria

Han är inte bara hatisk, han är också uppslagsverksmaterial för ordet "feg". Att gömma sig bakom ospårbara mailadresser och anonymitet är inget att vara stolt över. Det är få människor idag som har stake nog att stå för sina åsikter.

2007-05-08 @ 14:28:22
Postat av: Emelie

Hanna, det där var underbart att läsa! Får också kickar av snällhet...

"Det skrivs så mycket ointressant och jag vill att de ska veta vad jag tycker." Frågan är vad som är ointressant...

2007-05-08 @ 15:19:05
URL: http://www.modette.se/knicksan
Postat av: Peter

Läste också det där. Fattar inte den där grejen. Alls faktiskt. Trots att han skriver att det rör sig om kickar, men va fan om man ändå är anonym kan det väl inte vara så mycket till kick? Men vi kanske inte riktigt letar efter samma kickar, jag och Thomas...

2007-05-08 @ 15:56:49
URL: http://ten-thirtyone.blogspot.com
Postat av: E

Lever Max B? Hans blogg är död.

2007-05-08 @ 17:01:25
Postat av: M

Apropå gårdagens inlägg om din mamma och vad som format henne och i förlängningen dig (barnflickan): det kanske är så, men det skulle också kunna vara så att hon prövat på en massa olika saker när hon var liten men hade fallenhet för just teckning. Men: det viktiga är inte det. Det viktiga (det här tänkte jag ut sent igår kväll) är att din mamma har åstadkommit dig, och du gör väldigt mycket för världen varje dag genom att skriva denna beroendeframkallande läsvärda blogg. Alltså vore världen en lite tristare plats utan din mamma och hennes prestationer.

2007-05-08 @ 17:20:47
Postat av: Sofia

"Ska vi starta en tävling, tror ni att herr Thomas, 31, kommer gå runt till atta bloggare som lär skriva illa om honom nu och ordbajsa? I bet it!"

Det var exakt det jag tänkte på när jag skrev om honom igår! Men nu har det ju gått ett dygn och jag har inte sett något påhopp... Jag antar att han inte skrivit något elakt än pga.
1. Han imploderade av ilska när han (försent) kom på att han själv kommer bli objekt för massor av bloggar.
2. Han skriver elakheter för fullt till alla som bloggat om honom, han har redan nött ut 15 tangentbord och hans fingrar har nötts ner till prinskorvar, han är därför lite efter i sitt internethat.
3. Hans feghet tog över och han blev paranoid efter att ha fått så mycket uppmärksamhet, samt att faktiskt behövt lämnat ut sin ålder, så han har eldat upp sin dator och sitter ensam iförd lösmustasch och solbrillor i sin källare.

2007-05-08 @ 17:36:34
URL: http://cupcakecarny.blogspot.com/
Postat av: A

Jag läste om honom i går och det jag undrar mest över det är varför man känner ett sånt tvång att läsa sådant man inte gillar? Kan undra om hans händer lever sitt eget liv och klickar honom till dessa bloggar.......

2007-05-08 @ 18:33:42
URL: http://amittilivet.blogg.se
Postat av: Anonym

vem e han?

2007-05-08 @ 18:56:45
URL: http://evelinastrand.blogg.se
Postat av: anna

Kul liv han verkar ha..

2007-05-08 @ 18:57:22
URL: http://annakatt.blogg.se
Postat av: Anonym

Kan inte du skriva något om domen i fallet "Stureplansgrabbarna"? Det känns som din typ av ämne.

2007-05-08 @ 21:59:29
Postat av: clara

han gav mig the creeps totalt, sammtidigt som jag känner att jag inte behöver bry mig om vad sådana som han skriver, då de så uppenbart BARA är ute efter att såra. Han måste nog må allra sämst själv, den killen. Så sorgligt

2007-05-08 @ 23:16:44
URL: http://underbaraclara.webblogg.se
Postat av: Em

Jag tror att Thomas är en sådan person som aldrig vågar säga ifrån i verkliga livet, och ser internet som ett perfekt ställe för att anonymt kunna spy ur sig all galla som byggs upp inom honom varenda dag.
För hur svårt är det att bara LÅTA BLI att klicka sig in på den där "trista bloggen" och därmed inte behöva läsa om någons "tråkiga liv"?
Shit, jag blir så förbannad på sådana människor.

2007-05-09 @ 08:56:58
Postat av: Daniél Pinto Gouveia

Faktum är att ni hatar lika mycket nu som honom. Männsikor får ut njutningar av olika saker. Vissa är mindre vettiga bara. Men jag kan förstå han, ibland är det otroligt skönt att ogilla något. Och alla känner säkerligen ett visst hat emot något.

2007-05-09 @ 12:08:09
Postat av: Konstapan

Det är väl ändå skillnad på att hata och att ogilla något/någon? Jag hatar Sverigedemokraterna men ogillar Britney Spears. Ibland blir jag förbannad när jag läser visa saker i bloggar, tidningar etc och då kan en motreaktion vara befogad men det handlar ändå om en slags konstruktiv dialog. Lite mer "jag tycker det du skriver är kränkande därför att..." än "gå och dö". Men om människan i fråga är oförmögen att ta en diskussion på en vettig nivå har jag inga problem med att säga exakt vad jag tycker om det.

2007-05-09 @ 13:55:58
URL: http://konstapan.blogspot.com
Postat av: Konstapan

Ehrm... läser VISSA saker ska det vara...

2007-05-09 @ 13:57:04
URL: http://konstapan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback