Bert Karlsson, anorexins och den dåliga självbildens förkämpe

Artikel från Aftonbladet: http://www.aftonbladet.se/nojesliv/article1163506.ab

Okej. Idoljuryn älskar Marie Picasso. Det gör folket också. Hon har en strålande bra röst, hon har kvinnliga former och i alla fall jag ser det som ohyggligt positivt att hon inte är en nerbantad pinne.

Hitills har ingen haft problem med att hon inte är så smal som vårat sjuka ideal i dagsläget kräver av artister och gemene man, men då måste någon gå in och gnälla, nämligen Bert Karlsson.

Jag gillar verkligen inte Bert. Jag anser att han är sexistisk, vidrig och en av dem i vårat samhälle som jobbar hårdast för att bibehålla vårat sjuka, slätstrukna ideal och som aktivt bidrar till att producera artister som slår dåligt mot andras självkänsla. Jag tycker inte att Bert har en plats i ett jämlikt samhälle, och att han snarast borde flytta utomlands eller helt enkelt lära sig hur sjukt det han säger är och bättra på sig.


Som tur är så gillar väl knappt någon Bert överhuvudtaget.
Och Bert, om ingen bryr sig bland tittarna, har du då inte jävligt fel? Att producera en artist handlar om att ge folk vad de vill ha. De gillar Marie. Det gör de, så vad fan kommer dina kommentarer ifrån egentligen?

Men jag gillar Maries svar. Att hon är tusen gånger snyggare än Bert. Att Bert inte ska säga något. Och det, det är väldigt sant. Bert ser förjävlig ut. Lika full på utsidan som på insidan. Synd att han har makt och pengar, jävligt synd.
 

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag förstår faktiskt inte varför aftonbladet väljer att publicera ett så idiotiskt uttalande som trots att Marie i svaret inte verkade så brydd kan få andra unga tjejer som vill bli artister att börja tokbanta.

Postat av: Annika

Håller med Lina här ovanför. Jävligt ogenomtänkt, tycker jag, men jag är inte förvånad.

Bert Karlsson är en riktigt liten man. Jag tycker synd om honom.

Dock gillar jag inte Marie för fem öre, men det hör inte till saken.

2007-11-05 @ 16:14:05
URL: http://beautifulones.blogg.se
Postat av: Hanna

vilket jäklans praktarsel!

Säg den kille (förutom Bert) som inte tycker att Marie har skitsnygg kropp?!

2007-11-05 @ 16:28:22
Postat av: bajs

fattar inte att folk över huvud taget kan acceptera bert karlsson efter hans politiska karriär med Ny Demokrati, som inte var någonting annat än ett rasistiskt parti.

2007-11-05 @ 16:30:34
Postat av: Mikaela

Jag håller med bajs här ovan (hur ofta säger man den meningen?!). I princip alla jag har hört prata om Bert menar att han har skönt stajl för att han "säger vad han tycker". Ursäkta, det finns otroligt mycket vettigare människor som också gör det! (Självaste Frankincense t.ex.).
Mmmmm, den kvalmiga, sötsliskiga doften av folkhemsrasism!
Bah.

2007-11-05 @ 18:15:30
URL: http://stalkamig.blogg.se
Postat av: Molly

Fyfan för Bert. å andra sidan, vem bryr sig om vad han tycker. men blev ändå arg när jag läste vad han sagt, grr!

2007-11-05 @ 18:36:44
URL: http://desi.blogg.se
Postat av: malin

Man behöver inte ens bli upprörd över vad Bert säger. Han öppnar munnen när han fått för lite medial uppmärksamhet under en längre period.
Ganska töntigt att publicera hans ytliga uttalande...lika töntigt och ointressant som att skriva något om "Robinson Robban".
Vem bryr sig egentligen om vad Bert tycker?????

Malin

2007-11-09 @ 05:34:43
Postat av: Johnny Scharonne

Det sjukaste är att folk läser Aftonbladet. Det står inte en vettig stavelse ens i den där blaskan (och ännu värre är det på internet).

2007-11-09 @ 14:40:10
URL: http://scharonne.wordpress.com
Postat av: Niels

Jag diggar Bert, han e ju grymt skön!
De krävs en riktigt karl för att påpeka en kvinnas mått!

2007-12-01 @ 00:08:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback