Jag kommer att dö ensam

Jag har tänkt att mina kompisar är dumma i huvudet och skiter i mig ett tag. Utgångskompisarna, alltså.

Men sedan kom jag fram till att det bara är jag som är socialt inkompetent.
Den jobbigaste realisationen. Någonsin. Som dyker upp ett par-tre gånger i månaden, tyvär.

Jag har blivit irriterad på att folk ska fråga vad jag gör hela tiden, men inte berättar vad de ska göra och om jag vill hänga på. Jag har tolkat det som att de bara gillar mig när jag gör något fräckt, och bit för bit har jag blivit otrevlig och snäsig och vägrar svara på frågan. Bara: "JAG SKA HA KUL HA DET BRA HEJ SES".

Men sedan kom jag ju på det, va. De frågar ju. Jag frågar inte dem. Jag pratar på om ditten och datten och säger det och det och sedan lägger jag på. Jag ringer inte upp och frågar folk vad de har för sig. Jag frågar inte vad de ska göra när vi konverserar. Jag frågar inte vad de gör när de SMS:ar. Jag tänker bara på mitt. Jag är fullkomligt egocentrerad, och blir irriterad när de inte tar intiativet att trotsa min skräckinjagande, säkra röst och börjar pladdra om deras eget. Jag förväntar mig att de ska anstränga sig dubbelt, och jag inget.


Det är ju jag som är dryg!
Inte de.


Det lustiga är att jag skite fullkomligt i det och inte har den minsta lust att ändra på mig.


Jag kommer att dö mycket ensam.


Kommentarer
Postat av: Nina...

Hahaha! Jag skulle nog vilja tilägga att du dessutom aldrig vill gå ut någon annanstans än det ställe du bestämt dig är det roligaste för kvällen... set in stone as always.

Roligast är väl när du surar trots att hundra velat ha med dig överallt men du vill gå på ett specifikt ställe och ingen ville gå just dit och du då väljer att bara vara hemm? hehe, men vi älskar dig, du är bäst att parta med och är där när det gäller, älskade gumman! PUSS!

2007-11-02 @ 22:54:46
Postat av: Daniel

Baby, det är lugnt. Vi vet vad det handlar om.

2007-11-02 @ 23:16:37
Postat av: Proserpina

Gud, ditt inlägg var som att se sig i spegeln. Jag är precis likadan. Fan.
Men det är ju ingen idé att gå ut bara för utgåendets skull, eller? Jag vet alltid vart jag vill gå, annars kan man ju lika gärna vara hemma och ta hand om något av ens tusen andra saker.

Jag kommer att också att dö ensam.
Rik, men ensam.

Postat av: R

Men alltså! Med risk för att jag tar åt mig hela äran.. de enda gångerna jag har gått ut sedan vi var på toaletten var på BB-festen. och nu senast igår när jag impulsgick på V-festen, den sistnämnda var faktiskt mest för att jag var på möte med arrangören tidigare på dagen, så det så.
Nu känner jag att det inte är nog med 14h arbetsdagar längre, jag ska börja träna också, antagligen lite för mycket, en gång per dag är inte nog. Trotsa P så går vi ut i veckan. /R

2007-11-03 @ 02:56:56
Postat av: johanna

Jag skulle kunna sträcka mig till att lova att det kommer fyllas på med både en och två kommentarer i "ah men guuud jag är preciiiiizz likadan"-kategorin där även detta inlägg platsar.
Med denna inledning vill jag påvisa att det finns potential till att skapa en egodödsklubb så kan vi alla egocentriker (ja jag tar mig friheten att märka denna typ av beteende med just egocentrering) sitta och hålla varandra i handen när vi skall släcka lampan för den här gången.
Ingen kommer att infinna sig dock, det finner jag...fint

2007-11-03 @ 12:32:27
Postat av: Hanna fridén

Nina: Nej, det stämmer! Det stämmer helt. Jag är en gnällspik.

Proserpina: Precis. Jag går aldrig ut för att bli "full i allmänhet" eller "bara ta en öl sådär". Det är helt meningslöst för mig. Antingen har man en fantastisk klubb man vill gå till eller en fantastisk bar med fantastisk musik. Att bara gå in på vilken bar som helst med en polare känns meningslöst, och dumt! I så fall ägnar jag mig hellre åt nykta nöjen. En fylla bara för en fylla är bara... destruktivt.

R: Det har inte med dig att göra! Men jag tycker att det är fint att du tar åt dig, ändå, i förebyggande syfte eller så. Angående PMS-varningen så skulle jag kunna tänka mig att trotsa den 7:e nov, då det ändå bara är möjligt att den börjar smyga in då, men nu är jag sjuk istället. Så jag ska vara inne föralltid och kurera mitt öra!

johanna: Hahaha! Jag gillar din idé, det är fint, jag finner det också mycket fint.

2007-11-03 @ 13:25:28
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Sarah

Jag tycker att du är en cool brud. Men jag tycker faktiskt bara det är äckligt med människor som aldrig lyssnar på andra. Det är avsmakligt. Jag kanske inte vet så mycket just om ämnet, jag har aldrig varit på krogen eller klubbar, jag är 16. Men ändå.
Man kan inte bara skita i alla andra. Det är en jävla klyscha, att man ska göra det. Och det är som du säger, egocentriskt. Fast jag tror inte du fattar innebörden av det?

2007-11-09 @ 22:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback