Jag var inte på SVTs casting

Alla tror att jag var på någon dokusåpagrej som SVT hade. Det var jag inte. Jag är inte riktigt typen som söker in till dokusåpor, direkt. Att bli utgallrad offentligt eftersom är ingen som får mitt sinne att tända.

Nej, jag blev kontaktad av en TV-kanal för ett programledarjobb, och var på casting för det igår. Ett jobb jag visserligen inte tror att jag kommer få. Men det var alltså som en arbetsintervju, fast framför en kamera. Om man ska säga så. Inget dokusåpakör.

Men jag hoppas det går bra för er, det verkar ju vara relativt många bloggläsare som deltar i SVTs grej! Ni får berätta hur det går!

Lycka till, spännande!
 

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Fast det skulle vara roligt om du var med i en dokusåpa. Före detta dokusåpadeltagare brukar alltid säga att de klippte ihop en massa så att de verkade tjata om ett ämne hela tiden. Typ en tjej som var med i Top Model, och så var hon blind, och hon sa en gång att hon var "legally blind" men sedan klippte de ihop det så att det verkade som att hon sa det hela tiden.

Men du skulle kunna sitta där i intervjuer och bara "Jo, jag pratade faktiskt sådär mycket om bajs. Hela tiden."

Postat av: Hanna fridén

Ulrika: Du har en poäng! Det skulle i så fall vara enda skälet för mig att vara med i en dokusåpa. Men ett jävligt bra skäl.

2007-11-24 @ 18:14:30
URL: http://frankincense.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback