Jag vill inte ha riktig mat

image1675


Jag hatar alla de jag bor med. Jag vill ha hamburare. Det är synd om mig. Jag har inte kunnat äta, men nu har halsbölden spruckit vilket innebär att jag kan äta. Så jag vill ha hamburgare. Jag är undernärd. Jag behöver flott och fett och snabbmat.

Men de vill inte ge mig det.

Johan har demonstrativt satt sig ner och äter mackor. Kjerstin vill laga riktigt mat.
Jag sitter och gnäller och är sur på dem. Kallar dem för elaka saker. Det är synd om mig. Jag måste ha hamburgare. Jag är sjuk! Jag har en varig hals. Man ska tillgodose mina behov!

Jag vill inte ha riktigt mat!
Vrålar jag ut. Sedan säger de åt mig att jag får gå ut och handla mina hamburgare själv.


Skit.

Kommentarer
Postat av: victoria

Gott! Vad hungrig jag blev! Men du bor ju själv, tycker du inte att dte är roligt att laga mat? Jag tykte aldrig det när jag bodde hemma - nu är det helt plötsligt dagens höjdpunkt. :P

Postat av: Jakob

Kom igen... Hur nära bor inte du något snabbhak med burgare?

2007-11-08 @ 17:42:45
Postat av: Hanna fridén

victoria: Jag bor inte själv! Jag bor med Kjerstin, Johan och Katta. Det är en femma med etage, så jag skulle nog bli mörkrädd om jag bodde här helt själv! Annars så hatar jag att laga mat. Tycker att det är sjukt tråkigt. När jag lagar mat brukar det därför antingen bli superflott deluxe eller ett hopkok av nyttiga saker som smakar röven!

Jakob: Ja, sant. Jag tror speciellt att personalen blir glad över att jag spottar var varannan minut. Det liksom blöder ur min hals och rinner var ur den? I'm not going out!

2007-11-08 @ 17:56:21
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej, såg ett inlägg på fatale där du hade på dig en t-shirt från Cassandra Rhodin(?)Jag har letat efter dessa tröjor men inte hittat en enda. Vet du om de finns kvar? Hur många tröjer finns det av henne eller den andra designer.

2007-11-08 @ 17:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback