Klippa kort

image1737
Bild snodd från:
www.hji.co.uk


Jag börjar bli väldigt sugen på att klippa mig kort igen. Det gör jag en gång om året, ungefär. Någon gång under hösten. Sedan klipper jag det 2-3 gånger under resten av året medan det växer ut, blir långt, sedan blir jag trött på det och kapar igen. Och efter det sparar jag ut, för jag vill ha långt.

Det är en lång cirkel av missnöje.

Förra året klippte jag en kort, rak page. Och den var visserligen jättefin, men bedrövligt svår att sköta. En timmas fixande varje dag och sedan kom lackarna fram så fort det blåste, var det minsta lilla blött eller om jag dansade. Fullkomligt ohållbart, med andra ord. Sedan blev håret också väldigt, väldigt slitet. Mycket synd, då jag egentligen älskade frisyren i sig.

Men nu är jag sugen på att klippa kort igen, men en frisyr som mer passar min hårtyp. En bollig lockig frisyr. Sedan kanske färga det svart och köra på ganska markant ögonmake. Jag tror att det skulle kunna ge mycket snygga kontraster, och se snyggt ut med olika typer av hattar. Utan markant ögonmake är det dock lätt att det bara skulle se tantigt ut, så det skulle fodra en hel del uppmärksamhet till allt annat förutom håret som i princip skulle sköta sig självt.

Svåra val!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

ååh! jag tycker du ska klippa mia farrow kort. som en liten dräng pojke. skule va sjukt hett!

2007-11-19 @ 14:14:30
Postat av: Lena

Mja, Klipp dig men spara färgen så blir det inte tantigt. Din mejk är inte så markerande på förra posten, och där är det skitsnyggt. Jag kan tänka mig att frisyren blir rätt lik förutom en smula kortare då förståss.

2007-11-19 @ 15:01:39
Postat av: Anonym

Hanna: http://www.bathroomlife.com/. Det säger sig självt.;)

2007-11-19 @ 15:03:15
Postat av: Hanna fridén

Anonym: Det skulle kunna vara fint, ja!

Lena: Ja, ganska liknande, fast tajtare lockar. Sedan skulle jag nog behöva klippa ur det en del så att det inte bara skulle bli en gigantisk boll! Jag gillar tanken på att ha det lite ruffsigt som i bilden här ovan, också. Blir lite busigare och ungdomligare så.

Anonym: Åhå, snuskigt!

Postat av: Annubis

Haha, jag har precis samma problem som dig. Och för ungefär två veckor sedan klippte jag mig kort. Ungefär som twiggy (bortsett från att jag har lång lugg)^^
Gällande dig själv så tycker jag att du absolut ska klippa dig som bilden ovan. Det skulle passa, med tanke på din ansiktsform.

2007-11-19 @ 15:34:14
URL: http://allaboutannubis.blogg.se
Postat av: Gladys

Hej, tänkte bara fråga om du verkligen är utbildad till journalist, stylist och formgivare? Du verkar väldigt ung för att ha hunnit med allt det där..?

2007-11-19 @ 15:40:59
URL: http://www.sunshch.blogg.se
Postat av: sofia dahlén

jag känner igen mig så himla mycket. Jag hatar mellanlängden jag har nu, men så frt jag klipper mig kort så vill jag ha långt... blä....

2007-11-19 @ 16:06:49
URL: http://www.conspicere.se
Postat av: Carin

har precis samma problem. klipper av allt regelbunde och kommer sen på att jag vill ha långt. försöker spara men orkar inte.

kort och lockigt är skitsnyggt och med markant ögonmake kommer det bli hur bra som helst. klipp!

2007-11-19 @ 16:17:21
URL: http://carins.blogg.se
Postat av: victoria

KLIPP! KLIPP! Och så färgar du det svart, vilken bra idé... Alla bleka människor borde ha svart hår, så är det bara.

2007-11-20 @ 10:40:31
URL: http://svartvitlila.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback