Poänglöst, men sant
Även ostbågar förädlas genom att ligga framme, så väl som pizza.
Jag är en fantastisk gourmet.
Ps. Passande mängd smör på en macka är cirka 50 g. Allt annat är poänglöst.
Precis, det är därför jag aldrig använder smör på mackan, för att det är poänglöst. Fast jag föredrar nybakat färskt bröd som inte legat framme och segnat till sig.
Innanför ditt sexiga yttre bor en 220 kilos manlig diabetiker, jag är helt övertygad.
Du kan starta matlagningsblogg ju :D
åh, samma sak med popcorn, ju längre dom står desto bättre och segare.
jag har en polare som älskar flottiga saker, hon hade en specialitet du säkert skulle gilla; smält smör över ostbågar med oboypulver på, och sen skulle dom in i frysen över natten.
Rösta gärna på min outfit här (jag själv som designat klänningen): http://mina.tjejsajten.se/blogs/106367/taevling.htm
Pizza som legati kylen en natt är gott :D
Något annat som är som godast dagen efter är popcorn! De blir på något sätt saltare och segare dagen efter.. Nästan så man poppar extra mycket bara för att det ska bli över..
Mhmm..
Hej! Jag vet att detta hände för ganksa länge sedan, men jag undrar vad som hände med Fatale.se, när och varför byttes alla skribenter ut? Bara tröttnade ni? Har inte sett någon förklaring någonstans...
Åh, du får mig att fnissa
ja ostbågar som legat framme e nog det bästa=) Ha en bra dag
ostbågar är bara gott dagen efter påsen öppnats. Helst ska de ligga i en glasskål under natten för bäst smak.