Svik mig inte, maghelvetet

Fan alltså. Det här med mat alltså.

I vanliga fall har jag inget stopp, jag kan äta hur mycket och precis hur onyttigt jag vill utan att må det minsta dåligt. Undantagen är självklart att jag inte får äta gluten eller hela köttbitar (min mage kan inte smälta saker som oxfilé och dylikt, tyvärr), men annars är jag som ett stort svart hål som drar till sig all föda, helst onyttig, utan att man riktigt vet var den tar vägen (tills jag bajsar nästa dag, of course).

Men ikväll åt jag några hemgjorda köttfärsbiffar med feta och hemgjord klyftpotatis. Sedan var maten slut och jag villa ha mer, så jag åt fyra ost och skinkmackor.

Det är inte heller riktigt tillräkligt, så jag är fortfarande hungrig. Men jag mår illa! Jag känner inte att jag kan få ner det minsta lilla animaliska. Inget kött, inget fett, no nada. Jag känner mig nästan kräkig. Tanken på Bregott och aioli, som vanligtvis är mina bästa vänner i hela världen, får mig att kvälja!

Min magsäck börjar kanske bli vuxen. Om det skulle leda till att jag börjar äta en massa crappy lightprodukter med en massa dåligt tillsatsskit och dricka lightläsk så dör jag. Det är det fånigaste jag vet. Lightprodukter. Jag hatar dem. Jag stirrar med avsky i blicken på lightprodukter som återfinns i matbutiker och folks kylar. En massa crap med tre kg tillsatt modifierad stärkelse, glutamat och högst troligtvis även skit som: FÖRHUD, URAN, AVFÖRING och GAMLA TAMPONGER.


Nej! I så fall blir jag hellre fet, men magen får skärpa sig nu. Hålla, min mage! Show me what you've got, jag vet att du kan äta ett halvt kg smör, jag vet att du kan proppa i dig hinkvis med chips. Jag vet att du kan trycka i dig ett dussin hamburgare med pommes och en hel förpackning aioli. Jag vet! Du ska inte må illa!

Svik mig inte!
 

Kommentarer
Postat av: R

Jag ringde nyss aber kein antwort. Jag känner precis på samma sätt just nu, jag mår fruktansvärt illa efter att ätit massor (med nyttig mat). Jag vill ha mer men kan inte äta för att jag mår så illa. Värdelöst. God natt.

2007-11-25 @ 22:59:46
Postat av: ronnie

tarmsystemet är en övermäktig gud som skall dyrkas och hedras med mass slisk slabb och belönas med alkohol...ibland är tarmguden hungrigare än vanligt och då får man helt enkelt fylla på tills den e tyst för att sedan i plågor och svett vrida lakan och sängkläder våta tills man vaknar nästa dag och äntligen får bajsa. så länge bajset kommer som det ska e allt bra. it´s alla about the balance it´s all about the bajs! hell foder och hell bajs!

Postat av: Slim

D låter som om det finns risk för gastrit, inte kul!

2007-11-26 @ 01:16:02
URL: http://superslimline.blogg.se
Postat av: jennifer,

helt underbart inlägg. delen om förhud & uran lovar jag är sann..,

2007-11-26 @ 01:16:09
URL: http://hellobenjamin.blogg.se
Postat av: Angelica

"FÖRHUD, URAN, AVFÖRING och GAMLA TAMPONGER"

Andnöd! ANDNÖD! Hahahaha

2007-11-26 @ 11:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback