Näe!

Näe!
Jag har skrivit tre ironiska och roliga inlägg till, men eftersom att det är så många här som inte fattar ironi så behåller jag dem för mig själv och åker till Humlan för att dricka öl för att sedan gå på Daniel Öhrn och Gustav Gelins indiekväll på Spy bar med ADHD-musik.

Sedan skrattar jag hela vägen åt mina egna skämt.

Jag gillar att skratta åt mina egna skämt.

Kommentarer
Postat av: Susse

Fortsätt med ironi! Finns fan inget bättre.

Postat av: Hanna Fridén

Sofie: Du. Hörru. För det första började jag blogga innan båda Schulmanbröderna. För det andra försökte Alex anställa mig som bloggare till Stureplan. Vilket jag tackade nej till. Så håll käften, din idiot. Du är en tragisk fan som tar för givet att alla ska likna idoler. Bara tänk! Tänk! Bara för att någon skriver humoristiskt innebär det inte att man coppar någon anna. Och om det är NÅGON jag blivit inrpirerad av skrivmässigt är det Ett liv i Exil AKA Silberfisken.
Korkade puckofan.

2007-09-13 @ 04:38:26
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Johanna

Men alltså! Alla vi som INTE skriver o klagar har ju fattat ironin...! Lika viktigt med dagens ironi som kaffe ju!

2007-09-13 @ 10:38:28
Postat av: Anonym

Det ar irrelevant om du borjade blogga tidigare eller senare an dem. Man kan fortfarande borja harma senare. Dessutom skrev jag inte "bilda din egen stil" for det har du ju sedan lange redan gjort anser jag. Men ok, du laser in hela den negativa baletten i min kritik. Varfor? For att du tog at dig av den som fan. Annars hade du val inte vigt ett hela javla forsvarstal till INLAGG at det! Och du skriver "bara for att nagon skriver humoristiskt innebar det inte att man coppar nagon annan". Alltsa nej hur skulle det isf se ut?? Alex Schulman (eller annat valfritt foremal for idolisering:)) har val inte patent pa humor-skriverier savitt jag vet. Men i 90% av fallen alskar jag jargongen i hans satt att skriva och tycker mig se nar nagon blivit lite VAL inspirerad. Som jag sjalv tex ibland. Da maste jag sudda ut och gora om. Bli inte sa upprord? Du svarade spottade och fraste som en hormonstinn tonaring nar du istallet aterigen skulle ha anammat Schulmanstilen och levererat ett "Sofie - Val rutet!" som med sin nonchalanta, vinnade attityd hade forodmjukat mig sa mycket djupare an ett klumpigt utbrott ala den menshaxan du uppenbarligen ar.

2007-09-13 @ 22:42:05
Postat av: sofie

ovanstaende

2007-09-13 @ 22:44:11
Postat av: Erika

Dar sa du minsann nagra sanningens ord. Hur ar det mojligt att sa otroligt manga inte forstar ens en gnutta ironi? Aven om man viftar den framfor ogonen pa dem? Jag som alltid haller mig till den subtila ironin, snacka om att bli missforstadd.
Skratta at sina egna skamt. Somliga sager att egen berom luktar illa, jag sager att egen berom ar den enda vard att beakta. For, efter allt, jag ar ju den person jag sjalv tycker ar roligast.

2007-09-13 @ 23:30:42
URL: http://peppenilondon.blogspot.com
Postat av: Hanna Fridén

sofie: Den stora frågan är kanske varför du känner dig så förolämpad för att jag sa att jag var inspirerad av mr. Peterson och inte Schulmans?
Att du har fel är inget personligt påhopp, Sofie, det är en rättning. Och jag ser inget skäl till varför du skulle bli så upprörd av det. Alltså, förlåt om jag säger det, men om du behöver skrika och prata av dig på grund av något i ditt liv i allmänhet så är inte min blogg rätt forum. En psykolog är däremot det. Och jag kommer inte vara en gratispsykolog för dig och din ilska.
Tyvär, men jag orkar inte det.
Du får söka dig någon annanstans.

2007-09-13 @ 23:39:15
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: S

Det ar du Hanna - DU som blev upprord och borjade skrika. Jag skrev en enkel synpunkt utan att anvanda mig av varken svordomar eller andra nedlatande uttryck i ditt kommentarsfalt. Tydligen hittade jag en kanslig punkt for du borjade gapa infor alla i ett helt blogginlagg och i gastboken har vander du mina egna argument emot mig. Da gar det inte att argumentera langre. Varfor jag enligt dig skulle betrakta ett kommentarsfalt som ett utrymme for gratis psykologi orkar jag inte ens kommentera. Daremot anser jag att de flesta kommentarsfalt finns dar just for att saker i bloggen ska kunna diskuteras, lasarna och forfattaren emellan. Ar negativt orienterad kritik forbjudet i din blogg ar det OK. Men det stod ingenting om det nar jag formulerade mitt oskyldiga forsta inlagg.

2007-09-14 @ 02:35:52
Postat av: ida

escusa, härma? nigguhplz! nu orkar jag inte mer. vet folk att man kunde skriva på nätet innan den där bloggboomen för 2 år sen? att folk hade nätdagböcker på communities och skrev på samma sätt då? blir så matt. den här "typen av ironi" har frodats i folk dagböcker i åratal på t ex skunk och helgon. och, HÖR Å HÄPNA: ÄVEN INNAN DET!!!!!!!!!!!!!!!! OMGHERREGHUUUUUU!!
härm.... guuuh..... så..... 90-tal....
"du köpte likadan tröja som jag försöker du härma mejjjjjj?"
/vanlig kommentar i omklädningsrummet på mellanstadiet.

2007-09-14 @ 11:43:24
URL: http://pancakesinthesky.blogspot.com
Postat av: S

Ja Hanna! Du har svangt som sjutton i den har diskussionen. Fran att forsvara dig "jag blev minsann erbjuden av alex att skriva for honom - men jag tackade NEJ!", till "jag vagrar vara din gratispsykolog", till "varfor blir du forolampad av att jag blev inspirerad av mr peterson?" och MASSA ANNAN FORVIRRAD DYNGA. Vet inte riktigt vart skon klamde Hanna men i fortsattningen
far jag nog allt skaffa mig lite social kompetens och bra dela ut rosor i folks kommentarfalt pa deras respektive bloggar!

2007-09-14 @ 18:34:41
Postat av: Hanna Fridén

S: Testa som sagt att säga sådär till din omgivning och se vad som händer. Testa det. Det är hela mitt råd till dig.

2007-09-14 @ 18:39:27
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: Simon

Hanna, du verkar ha väldigt svårt att ta kritik. Visst, kommentaren som skrevs av Sofie var inte trevlig (ej heller otrevlig med tanke på att vi ändå befinner oss på internet där man i princip kan vara hur anonym som helst) men ditt svar på tal gör ju att du sjunker ännu lägre. Du har ju redan din trogna anhängare av fans som tycker att ironi och bajs är det bästa som finns, då kan du ju ta att det finns några som tycker att du skriver dåligt utan att du ska börja fräsa. Tittar in här iblando och jag tycker att du skriver helt okej. Ibland skriver du faktiskt någonting lite halvroligt. Ironi kan vara kul om det används på rätt sätt. Att skriva som du skrev om din dagispolare ("Seriöst Anna, tycker fortfarande...") var bara pinsamt. Det kändes för övrigt väldigt mycket Calle Schulman över det (aj!). Att sedan gnälla om att du är en missförstådd ironiker är bara pinsamt. Ville bara skriva av mig lite, skulle vara kul om du ville svara på det jag skrev (gärna utan att svänga dig med ord som dumpucko). MVH,
Simon

2007-09-15 @ 15:31:33
Postat av: Hanna Fridén

Simon: Simon, alla som lämnar vettig kritik som inte går ut på att de bara vill vara taskiga bemöts ordentligt. Nu kan vi ta dig till exempel, du tittar in här ibland och säger att något ibland är halvroligt, det är inte konstuktivt, det är ett sätt att beslöja att man vill säga något taskigt. Att skriva att du inte gillade det om Anna är däremot okej, för det är en smakfråga. Och det får du absolut tycka är bajs.
Och jag anser att det är värre att skriva att någon bara plankar något än att säga "dumpucko". Jag menar, vad tror du sårar mer? Och är det första konstuktivt? Nej, det är det inte. Det Sofia skrev är enbart missunsamt.
En förolämpning är aldrig mer eller mindre intelligent, en förolämpning är bara mer eller mindre sårande. Men en förolämpning är alltid precis lika dum, hur man än förmulerar den.
Däremot är jag av åsikten att ju mer man går ut för att såra någon - Desto dummare är man. För jag kan inte förstå varför en människa i vid sunt sinne kan vilja såra någon oprovocerat.
Så, Simon, jag skulle vilja be att du lär dig skilja på kritik och förolämpningar. Det är inte samma sak.

2007-09-15 @ 15:38:02
URL: http://frankincense.blogg.se
Postat av: En vän

Hanna,
Du borde nog lägga av lite med spriten. Eller måste du kanske ta en paus.
Jag har läst din blogg i över ett år, och det märks tydligt att du har ändrats till något negativt. Du ironiserar om din Stureplansmakt, men du vet att du ändå tycker om den så mycket. Men du skäms, på något sätt.
Du är på väg neråt, snabbt, märker du inte det själv? Du har blivit lättprovocerad, argsint, och bitter.
Du är jätteung. Det finns tid att göra allt du vill göra i livet. Ta det lugnt. Det finns tid senare också.

2007-09-15 @ 16:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback