Slussen i munnen

Ibland undrar jag varför det inte finns några piller som man kan lägga i munnen och bara göra allt torrt. Snustorrt. Så att man får skavsår att gnugga sin tunga mot gommen, ungefär.

Jag har en hel insjö i käften. Sitter och sväljer hela tiden. Och ibland dreglar jag. Jag spottar inte när jag pratar, men om jag böjer mig ner lite lite för att titta på något eller prata med någon och jag inte tänkt efter innan så kommer det, otvivelaktigt - den där långa strängen av saliv.

Jag har inbillat mig att det bara är barn och svårt fysiskt eller psykiskt handikappade människor som dreglar.

Och sedan är det jag.

Och två av mina ex, i och för sig.


Sedan oroar jag mig för att jag måste vara skitäcklig att hångla med. Det är ju vedervärdigt att hångla med folk som är riktigt blöta i käften. Är jag lika äcklig? Sedan röker jag och dricker kaffe också. Dricker öl och Coca Cola. Jag har ett hav av sunk i munnen. Ett hav av rent och skärt äckel.

Jag har helt enkelt Slussen i munnen.

Kommentarer
Postat av: Joella

Finns tabletter för det ;) Kommer dock inte ihåd vad de heter, de är röda/orange iaf ^^

Postat av: Penny

Så har jag med, sitter jag med munnen öppen så blir det översvämning på 5 sek. Otroligt irriterande.

2007-09-07 @ 15:05:25
URL: http://plussizepenny.blogg.se
Postat av: Sofia Dahlén

och jag. och min syster. och min pappa.
det svämmar över. plus att jag spottar när jag pratar.

2007-09-07 @ 16:41:14
URL: http://www.fatale.se
Postat av: Annika

Hur många gånger har man inte vaknat av att det rinner en stadig stril med dreggel längs kinden? Och just det här när man ska böja sig fram utan att först ha sugit in dregglet kan vara lite...pinsamt ibland, Precis som du säger, är det inte småbarn som pysslar med sånt?

2007-09-07 @ 21:59:28
URL: http://annikakristiina.blogg.se
Postat av: Jessica

...å jag å min sida önskar att jag hade något mer åt ert håll, jag är ganska torr i min mun. Törstig ofta och jaa, torr i min mun. Inte skönt det heller, men enligt tandläkaren är det inte såpass illa så att det är muntorrhet och mina tänder överlever..Dagens I-landsproblem med andra ord..Ruskigt obehagligt det också iaf, skulle vilja kunna spotta eller dregla...min ena lillasyrra har samma problem som er, dreglat hela livet i genom, e hennes kännetecken..;)

2007-09-27 @ 23:48:05
URL: http://ikkas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback