Pontus Gårdinger knows how to fejk it

Jag skriver om hur bra Pontus Gårdinger är på att fejka på Fatale.seMygosh, jag hoppas att ni inte blir störda av alla "Jag skriver blahblahblah på Fatale.se" men jag vet att ni läsare inte helt har lärt er att älska Fatale, även om varje inlägg nu den senaste nu varit i samma syniska och lynniga Hanna-anda, fast mer.

I want you to experience it!

PUSS ÜNT KRAM!!!!!!!11111111ett

Kommentarer
Postat av: c

Cynisk stavas med c :)

2007-04-21 @ 20:02:21
Postat av: Nina

Hanna! Var det du som var inne på Gina Tricot igår? Jag jobbar ju där så jag stod i provrummet och delade ut nummerbrickor, men jag var supertrött så jag tänkte inte på att det var du förrän du precis vände dig om för att gå (men då ville jag ju inte ropa efter dig, haha). Ju mer jag tänker på det är jag mer säker på att det var du. Men en anledning till att jag först inte kände igen dig måste varit för att du inte var så sminkad (?) Anyways, synd att jag upptäckte det försent! ;)

Kul att ditt inlägg handlar om en likande situation ;)

Postat av: tistel

fatale är det bästa som hänt i bloggvärlden sen jag vet inte när. sinnesjukt bra mix av människor och ämnen.

2007-04-21 @ 21:45:46
URL: http://tistel.blogsome.com
Postat av: Hanna Fridén

c: Hahaha, det har du rätt i. Love you!

Nina: Ja, jag var osminkad, oduschad och jävlig :D! Men peruken hade jag! Jag tyckte minsan att du var bekant, men jag kunde inte placera det just då. Vardagssituationen kontra festsituation blir alltid svårt att koppla, men roligt! Haha. Jag går ofta in på Gina. Vi lär ses mer. Ert provrum på nedervåningen är mycket bra, man kan göra ett riktigt showroom av det ibland.

tistel: Tack! Gud vad kul att du tycker det :D!

2007-04-21 @ 22:23:56
URL: http://frankincense.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback