Agneta Klingspor - Går det åt helvete är jag ändå född

agnetaTjohej! Vår (Bokförlaget Mormor) nyutgivna bok av Agneta Klingspor har fått strålande recensioner i såväl Dagens Nyheter som Aftonbladet!

Pisamt nog måste jag erkänna att jag faktiskt inte haft tid att läsa hennes bok själv ännu, men de andra runt omkring mig som läst den är helt betagna och slits mellan ångest och skratt!

Håkans beskrivning av boken.

Om det skulle verka smaskens så kan man köpa den billigt på Adlibris.

Förövrigt får jag inte alls ihop Adlibris sjukt låga priser, deras avanser kan inte ligger på mer än ett par kronor! Jag är helt övertygad om att de finns enbart för att stjälpa hela den fysiska bokhandeln! Jaja - jag klagar inte, billig bok = trevligt.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Haha! Ja, jag har också funderat på varför de är så billiga - men jag klagar inte! Bra för en relativt fattig student som moi!

Postat av: Kerstin

Spännande att läsa var A Klingspoor har att säga/skriva!!! Ska genast beställa...

2006-09-06 @ 17:56:25
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: SnuttSariz

Mmmm, det var en grymt snygg framsida må jag säga. Lotta Kühlhorn är duktig, även om jag inte alltid gillar det hon gör (doh) men just den här tilltalade mig extremt mycket :D

2006-09-06 @ 19:19:18
Postat av: Hanna

Camilla: Hela bokbranschen undrar faktiskt över mysteriat kallat Adlibris! Det går inte ihop i någons huvud! De säljer liksom böckerna billigare än om man köper dem direkt från förlagen!

Kerstin: Ah, jättekul! :D Jag hoppas du gillar den!

SnuttSariz: Ja! Hon är mycket duktig, jag diggar omslaget skarpt. Alla böcker hon gjort åt oss, eller där hon får fria händer överhuvudtaget, är fullkomligt lovely! Jo just det, förresten: DRICK ÖL MED MIG IKVÄLL!

2006-09-06 @ 19:45:53
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Sanna V

Att böckerna inte kostar beror säklert på att de sparar in pengar på orderhantering. Beställde en bok förra måndagen som fortfarande inte kommit fram trots att det inte är slut på lagret.. ;)

2006-09-06 @ 23:01:03
URL: http://deliana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback